kkk_84 - wychwalania naszej Madzi nigdy dosyć;-)
-
-
CICHE ZMIANY W KLUBIE
wszyscy pisza madzia to madzia tamto sa dwie madzie i obydwie sa bardzo sympatyczne radza sobie z kibicami tak jak trzeba :)) i mysle ze nikomu nie przyszlo by do glowy je zwalniac.... a ktos poscil plotke moze troche zabarwiona takze bedzie dobrze!!
czesc jestem na forum 1 raz i dobrze znam sie z dziewczynami wiec informacja na bierzaca!! w klubie w ogole nie bylo mowy o jakims zwolnieniu owszem tocza sie podobno rozmowy natomiast nie bede nikogo zwalniac tylko kwesta przejecia jakis obowiazkow!! takze forumowicze bez obaw ;p
mialo byc nie beda a nie nie bede zeby nie bylo ze to ja podejmuje takie decyzje hahah czesc
:-))) wg mnie zasługuje to na post miesiąca
moze Madzie puscily tą plote zeby sie przekonac czy sie za nimi wstawimy? :)
jesli tak to chyba sa zadowolone ze swojej akcji hyhy
No i wszystko się wyjaśniło....Babeczki zostają...
ja sie chetnie moge wstawic, chocby w czwartek.
ja myslę że potrzebne są małe inowacje,bo to tak dalej być nie może .Mamy tak ładne dziewczyny i nic z tego nie wynika.
Za zakup powyżej 100 -wki powinien być conajmniej mały całusek
itd.itd. ja myślę ze prof . dobrze mysli tym bardziej że dziewczyny z kim miałyby zgrzeszyć jak nie z Pasiakiem.
Ja też lubię Madzię:))).
Ps. Strasznie sympatyczna osoba:).
maaciek:
100zł: mały całusek
200zł: ???
500zł: ???
1000zł: ???
5000zł: ???
Nasze Panie jako zasoby wspólne nie moga być zawłaszczone przez nikogo. Nie zgadzam się na taką wycenę, trzeba głosować.
Poza tym na co pójdzi ta kasa, to trzeba ustalić przed wyceną.
CRACOVIA PANY!!!!!
Do Kajko i Kokosz nie wykorzystuj nie swoich nicków, jak można... !
PS. Jesli te informacje sa pewne to czemu same zainteresowane nic o tym nie wiedza??
Czyli wisi nad babeczkami widmo zwolnienia?
Zuberg nic nad nimi nie wisi !!! Nie wiesz ze "marketing" to nasz forumowy rzecznik i jak on mowi, ze to nie prawda to tak jest.
Tak wiec powtarzam jeszcze raz Madzie zostaja.
....a jednak wertylla zasiała ziarno niepewności...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)