okazało sie że dyrektor marketingu MKS Cracovia SSA Małgorzata Lenart juz nie pracuje w naszym klubie ? dlaczego ??? osobiscie nic nie miałem do niej szkoda ze odeszła od nas.
-
-
CICHE ZMIANY W KLUBIE
ten cracoviacki marketing ostatnio ma pecha... :(
i nie tylko marketing ,szykują się prawdopodobnie zmiany też co do dziewczyn pracujących w w sklepiku Cracovii. Ktoś inny ma przejąć ich obowiązki ?? czyżby szykowało sie pare zwolnien lub wymówień?? jednej rzeczy nie rozumiem jeżeli ktoś wykonuje cos dobrze to dlaczego zastępować je kims innym kto na nowo bę dzie musial się wszystkiego uczyc i poznawać ludzi! no chyba że robiły cos nie tak....
tylko nie zwalniajcie dziewczyn ze sklepiku!!!!!!!!!!!!!!!!!! MagdY są nie zastapione ;p
o ile pani Malgorzata Lenart jakos szczegolnie sie nie wykazala (choc moze nie miala okazji - nie wiem) o tyle dziewczyny w sklepiku spisuja sie bardzo dobrze! Szkoda by bylo jakby... ich nie bylo :)
JAK MI KUR*** ZWOLNIĄ MAGDĘ TO BĘDZIE WOJNA!!!
[b]I swear[/b]
PS. Popier**** ich, dziewczyny już tak zżyły się z klubem, mają wielu zwolenników (nie znam przeciwników), i co, nagle KONIEC??? Są inne osoby do zwolnienia, ale nie nasze dziewczynki ze sklepiku.
Ja się nie zgadzam na taki układ...kto mnie popiera???
kajko i kokosz - a skąd ty (wy) masz (macie) takie informacje??
To co piszesz to bzdura kompletna - możesz mi wierzyć bo coś tam wiem
pozdro
Wiadomość zmieniona (27-10-04 16:55)
Popieram Świstaka!!! Dziewczyny w sklepiku na wielickiej MUSZĄ zostać !!!
Kupowanie biletów na przedsprzedaży u kogoś innego niz pani Magda?
Nie no co jak co ale te dziewczyny wykonują swoją pracę na 5.Jakby je zwolnili to bym się troszkę wkurwił...
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/projekty/vlepki/5.0/images/v5_rentgen.jpg[/img]
jakżesz to! - nie konsultowane ze społeczeństwem zmiany? a gdzie referendum (np. przeprowadzone na najbliższym meczu)? a co z poszanowaniem zasady [i]liberum veto[/i]? skandal w biały dzień!
całe szczęście czujni jesteśmy i nie damy się - o decyzjach i informacjach o zatrudnieniu potrafimy się dowiedzieć - czasem nawet wcześniej niż sami zainteresowani się o tym dowiedzą i zawsze damy o tym znać na forum
:):):):):):):):):)
a może jednak?
:(:(:(:(
Wiadomość zmieniona (27-10-04 16:55)
stary, placi za faktury zupelnie ktos inny
Czy sie wykazała czy nie to nikt z nas nie wie tak naprawdę. Bo co to znaczy wykazała się?
mysle ze chodzi tutaj o dobor ludzi !! ludzie zatrudnieni za starego zarzadu musza sie pozegnac z klubem
"a co z poszanowaniem zasady liberum veto? "
TD;-)
ja też uważam ,że nie wolno się wtrącać do zatrudnienia ale można napisać laurkę:
BO bez Madzi jak bez ręki. Robi klimat w sklepiku... potrafi kompetentnie o Pasach mówić, dużo wie o klubie i historii a z aktualnymi rozgrywkami jest na bierząco nie z gazet tylko z osobistych obserwacji. To po prostu idealny pracownik na poziomie kontaktu z klientem-kibicem.... a do tego bardzo ładna:-))))
osobiście sądzę ,że to plotka...
Dziewczyny MUSZĄ zostać !!!!!!!!! nie ma innej opcji !!!!!!!!!
icek
no ja nie mogiem z Tobom żyć.. Ty mnie mówisz: [i]bez Madzi jak bez rieki[/i].. oj nieładnie się zabawiasz bez tej Madzi młodzieniaszku, oj nieładnie... a Boy'a lub Sztautyngera Ty czytał?
toż nie o śliczną Madzię (buzia jak cukierek, figurka: owszem, owszem) mnie siem rozchodzi.... mnie się rozchodzi o to, co siem rozchodzi na tym wymyśle sztańskim, na tym forumnie
:):):)
TD - to Ty czcigodny tak sie w nowomodnych (no może już nie tak całkiem nowomodnych) fraszkoklepów zapatrzył ,że staropolskich powiedzeń pozapominał;-)
ale pozatym dobrze gadasz:-))))))))))))
Dajcie juz spokoj przeciez Marketing napisal juz, ze cos tam wie, a jak narazie to "cos tam wiem" Marketinga sie sprawdza. Tak wiec dziewczyny zostaja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)