powoli mnie to wszystko zaczyna irytować :(
[url]http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2347257.html[/url]
:(
aktualny link na dzień dzisiejszy:
[url]http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,2353277.html[/url]
Wiadomość zmieniona (23-10-04 11:57)
-
-
Dzisiejsza prasa :( - groźba zamknięcia stadionu :(
Spokojnie.
Nikt niczego nie bedzie demontował.
Przynajmniej narazie.
To jeden z elementów gry prawników, która wzmacnia pozycję negocjacyjną Norbertanek.
Summa sumarum będzie dobrze :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - pierwszy Mistrz Polski (1921), jedyny Mistrz Galicji (1913)
Gra grą ,ale ja bym chciał wiedzieć jak wygląda obecna sytuacja CRACOVII.
Najwyższy czas aby ktoś z władz klubu wypowiedział się w tej sprawie.
Druga strona już buduje nowe trybuny a my co ?
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Powiem wam tylko tyle:
Won z siostrami,i odpi.eprzyc sie od naszej CRACOVII
To znów ja
ian thorpe - w sporze z Norbertankami stroną nie jest Cracovia tylko Miasto, dlatego nie spodziewaj się w tej sprawie stanowiska klubu. Prywatnie możemy o tym zawsze porozmawiać, ale oficjalne stanowisko zawsze będzie brzmiało: "my nie jesteśmy stroną tego sporu"
Zdaję sobie sprawę z paradoksu tej sytuacji ale uwierz mi, że tak jest najlepiej
pozdro
ehh Co za baby!!
Rzygać mi się chce.....Potem się dziwią że wśród społeczeństwa panuje niechęć do kleru....A "siostrzyczki" zamiast się modlić,chcą forsę przeliczać....Napiszę po raz kolejny:
UWAŻAJCIE PAZERNE NORBERTANKI-BÓG PATRZY !!!
autor artykulu kf - Ksysiu :D
To ten pan w lipcu ubolewał, że nie udało mu się ustalić, kto przygotował specyfikację warunków zamówienia, nie udało mu się ustalić jak wyselekcjonowano firmy do negocjacji ani kto od strony technicznej je prowadził. To ten pan miał wątpliwości co do dopuszczenie do złożenia oferty przez spółkę, która nie potrafiła ponumerować i parafować stron swojego zgłoszenia. To ten pan wykrył w lipcu, że pod zatwierdzeniem wyniku postępowania nie podpisał się przewodniczący komisji przetargowej.
Krzysztof Fijałek we własnej osobie
jak znam zycie to Norbertanki maja tyle wspolnego z ta sprawa co z lotami na ksiezyc ,niestety ale sa ludzie ktorym naprwade nie zalezy na niczym innym jak tylko kasie i niestety ale w KK jest ich duza grupa.Do tego jeszcze dochodzi wojna pomiedzy Cracovia i Wisla ,A tu juz nawet o pieniadze nie chodzi tylko gore biora chore ambicje.Ja i nie tylko ja nie wyobrazam soebie stadionu Cracovii w innym miejscu .Ale jak tak dalej bedzie sie sprawa rozwijac to niestety ale Cracovia straci to najlepsze miejsce na swiecie .
Senior-Blues ma racje nie chodzi o Norbertanki. gdyby nie one to mielibysmy market w miejscu gdzie jest teraz parking a co by sie stalo z Cracovia to nikt nie wie.. a co do 6mln za te grunty to tak jakby oddac je za darmo!
Go Cha, uważam, że przeginasz. Wyślij jeszcze jego zdjęcie do Jude Gangu, żeby zrobił porządek. To nie KF się uwziął na Cracovię, tylko Cracovia ma burdel w papierach. To nie KF poszedł do norbertanek, zechciej zauważyć i nie on dopuścił się do nieprawidłowości w przetargu.
Kowal zawinił, dziennikarza chcecie wieszać.
Postów Karola nawet nie chce mi się komentować.
K.
Ja bym tak nie obrażał Norbertanek......
Jeszcze nie ma wyniku negocjacji więc nie płaczcie na zapas
Klima, tym razem to Ty niestety przeginasz. Dziennikarz jest osobą publiczną, a pan Fijałek jest poza tym dziennikarzem wypowiadającym się z wyjątkowym zacięciem na temat naszego klubu, a więc nic dziwnego że jego osoba i twórczość jest przedmiotem naszego zainteresowania. Poza tym jego fizjonomia jest powszechnie dostępna w sieci.
Zgoda, tylko że wytwarzasz atmosferę linczu. Masz wątpliwości co do jego tekstów? Wpadnij do redakcji i podyskutuj. Na pewno nie ucieknie.
K.
W Krakowie wszystko co nowe przeszkadza. Zawsze albo zieloni albo jakies inne dziwaki. Patrze na to wszystko i coraz bardziej jestem zdania, ze Cracovia powinna zainteresować się postawieniem innego stadionu gdzieś na peryferiach miasta. To jest oczywiście związane z kasą ale co nie jest ... A co się tyczy postawienia oświetlenia to wszystko było ok. Były wszystkie papiery.
Maciek tylko to nic by nie dalo....
Ale wszyscy prowadza do tego zeby znowu zrobic afere.Nikomu nic nie przeszkadzalo z postawieniem oswietlenia i nagle 2 miesiace pozniej okazuje sie ze cos jest nie tak.
A pozatym Norbertankom z tego co pamietam przeszkadzalo oswietlenie bo wieczorem u lodzi w domach bedzie za jasno!!!Pojebalo im sie w tych glowach!!!!!!!
Klima juz tak nie bron, bo sie zalosnie robi.
Kilma do cholery, a powiedz mi gdzie ja sie tutaj wypowiadalem?
I nie rob z nas idiotow, bardzo Cie prosze. Nie macie monopolu na prawde. Juz Ci raz to powiedzialem.
No coż Panie Klima, jakoś wolę posty Karolo czytać niż z Pana próbami usprawiedliwiania "kolesiów" się zapoznawać. Szkoda iż w tym temacie tylko Pana głosu słuchac mi było dane, bo Karola wpisów jakoś niewidać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)