Mamy czas do końca sierpnia!Kto był na meczu z radomskiem wysnuje te same wnioski- pilnie potrzebny napastnik! Macie jakies typy, kto jest wolny?
Myśle że musi byc to zawodnik z przeszłościa pierwszoligową, co widac po dwóch transferach (Olszewski, Węgrzyn).
Szkoda że Czesi wyjechali !
-
-
Transfer !
O tym to było wiadomo od dawna!!!!!
Niektórzy myśleli że Ankowski nas zbawi.........
Teraz to już moze być trudno o napastnika klasowego, dlatego wystarczyłby tylko lepszy od Any np. Policht (chyba że Waligóra tropem Kubika z Belgii...)
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
szachrowianka sie rozpada...
Ktoś z Przekręcianki jaworzno - w poniedziałek PZPN odrzuci ich odwołanie i wszyscy gremialnie zaczną z tego klubu odchodzić. Kozubek, Kompała, Przytuła?
A co się stało z tą plotką o klasowym napastniku, która się ostatni pojawiła, róniez na forum, czy chodziło o Czechów, czy o kogoś innego.
Co myślicie o tym żeby wrócić do pomysłu sprowadzenia Kluzka, w springu z Widzewem robił niezłe wrażenie.
spostrzeżenie istoty niebiańskiej :):):) słuszne
ale jest jedno ale - skąd kasę (nie na transfer, skoro to ma być wolny zawodnik) ... ale na kontrakt etc.? Z tego co mały kazio wie, nikt na to nie ma, nikogo nie stać na dodatkowe pieniążk - a bdżet panatabiszowy juz zamkniety...
i drugi ale - skoro ma być teraz wolny, to znaczy że nikt go do tej pory nie chciał - czyli czy jest jakiś dobry woln?
a mze zamiast traserów dać szanse wykazania się np. Szwadychowi i Basiowi
ale Cebula i bodaj raś uwalili bramy dla Proszowianki!!!!!!!!!!!
nasi uczyć sie od Cebuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kluzek juz zajęty (bodajże Polar, albo Podbeskidzie). Mnie on w sparingu z Widzewem niczym nie zaimponował, a pozatym to wybitnie "rozrywkowy" ponoć zawodnik. Po co nam tacy?
Natomiast wolny, z kartą w ręce, jest nienajgorszy napastnik Dziedzic, który pokłócił się z Baniakiem. Trenuje z ŁKS-em, ale Stępnia nie stać na zawodnika, który chce 2,500 miesięcznie
Co do kasy: fakt - te 25,000 złotych straconych przez krańcową nieodpowiedzialność idiotów, którzy dali się sprowokować i wywołali ostatnie zadymy z Ruchem pociągając za sobą innych równie mądrych przydałoby się na choćby kontrakt z jakimś niezłym napastnikiem
Niechciany przez nas Agafon w trzech meczach strzelil dwie bramki
Z innych ciekawostek. KSZO zostalo przekręcone identycznie jak my w Opocznie. Po stracie bramki z karnego byli lepsi od Ruchu, a potem jeden kontratak, Śrutwa stary cwaniak przewrócil sie na piłce i zamiast kartki miał karnego - z którego załatwil wynik meczu.
Sędzia dostał pochwałę od obserwatora. Te dwa precedensy mogą panów w czerni nauczyc nowego "sposobu" sedziowania
Nie CEBULI nam trzeba lecz kogoś bardziej ostrego ???/
Karry,a ty widziałeś wogóle jak gra Cebulka?? Co rozumiesz poprzez słowa:"bardziej ostrego"??? Jest jeszcze młody i ma wahania formy,uważam że w jego wieku jest to normalne,ale np.w meczu z nami(1:1),pociągnął kilka razy piłkę że aż miło było patrzeć!!!To jest na 100% zawonik z przyszłością!!!!!!!!!!!
Pozdro dla Ciebie Konrad :-)
Lech chciał wypożyczyć do Katowic Gajtkowskiego, którego "przesunięto" do rezerw (IV liga) .....
tylko, że Gajtowski jest żenująco słaby w tym sezonie i nawet połowy meczu nie przebiega bo ledwie dycha.. prosi o zmianę..
pzdrw
,,Michał Goliński, Piotr Jacek, Mariusz Mowlik - tych piłkarzy Widzew chce wypożyczyć z Lecha Poznań.
Wszyscy nie mogą znaleźć miejsce w podstawowym składzie klubu z Wielkopolski. Widzewowi zaś brakuje obrońców i lewego pomocnika. Poza tym poznaniacy są winni pieniądze Andrzejowi Grajewskiemu za wypożyczenie Pawła Kaczorowskiego i Macieja Scherfchena.
Najbardziej znany z tej trójki jest Michał Goliński. To podstawowy piłkarz młodzieżowej reprezentacji Polski. W przedsezonowych sparingach był podstawowym zawodnikiem, prezentując bardzo dobrą formę. - Mam małe szanse na miejsce w pierwszym składzie - mówi Goliński. - Zwłaszcza po przyjściu Piotrka Świerczewskiego. Gram w Lechu od siedmiu lat, więc może chwilowa zmiana klubu mi pomoże. Nie mogę pozwolić sobie na siedzenie na ławce, bo za chwilę mogę wypaść z młodzieżowej reprezentacji Polski.
Dwa lata temu z Lecha do Widzewa wypożyczono Bartosza Ślusarskiego. Napastnik ten pomógł łodzianom utrzymać się w ekstraklasie, zyskując tym samym miejsce w reprezentacji Edwarda Klejdinsta. - Właśnie przykład Bartka pokazuje, że warto zdecydować się na taki krok. Mój menedżer prowadzi już rozmowy na ten temat.
Razem z Golińskim być może przeprowadzi się też do Łodzi Mariusz Mowlik, inny kadrowicz. Ostatnio był wypożyczony z Lecha do Polonii Warszawa. Po zakończeniu sezonu wrócił do Poznania, zagrał w pierwszym meczu i trener Libor Pala posadził go na ławce. - Są też dwa inne kluby w ekstraklasie, które chcą mnie wypożyczyć - twierdzi obrońca. - Jeszcze tydzień temu Lech nie chciał słyszeć o moim wypożyczeniu, może teraz coś się zmieniło.
Trzecim, który mógłby pomóc Widzewowi, jest Piotr Jacek. - Wszystko rozstrzygnie się we wtorek - powiedział "Gazecie" pomocnik. - Wiem, że Świt Nowy Dwór rozmawia także na temat mojego wypożyczenia.''
a moze kogoś z tej trójki
my tu sobie gadu-gadu a pozostają pytania: 1. zadane przez kazia:czy sa na to srodki 2. czy z tym spostrzezeniem zgadza sie Stawowy? ...
jezeli na obydwa pytania odpowiedz brzmi - NIE, to jest to tylko czcza gadanina:(:(
A ja wczoraj wrocilem z Kanady i samolotem z warszawy do krakowa lecal ze mna Piotr Swierczewski. Moze jechal do Nas do Cracovii?!
Lipton. Witaj spowrotem!!!!!
Czekamy na ciebie.
Sprawdź czy nie masz SARSA ;) i przychodź na spotkanie. Szczegóły na naszym ...
wydaje mi sie ze jesli nie ma pieniedzy na transfer ,
dobry wyjsciem byłbo by wypozyczenie jakiegos
napastnika z 1 ligi , zawsze to mniejsze ryzyko!
Lipton tylko nie Swierczewski , ja cały czas myślę o Przytule wiem ze z pomocy ale fenomenalnie strzela bramki bardzo podoba mi sie ten zawodnik a ze Garbarnia sie rozpada mozna by bylo z nim pogadac,bardzo podoba mi sie tez ten nasz menadzer bo pewno wlodarze czytaja forum i maja z niego pozytek.
no , przytuła za czasów hutnika był w niezłej formie , pamiętacie tą
serie , chyba 8 meczów w których zdobywał bramki ...to było cos!!
za 90minut.pl ...
Piłkarze Szczakowianki Grzegorz Król i Adam Kompała wyrazili chęć gry w Pogoni Szczecin – informuje "Głos Szczeciński". Obaj napastnicy będą mogli zmienić klub, jeżeli PZPN utrzyma w mocy decyzję o degradacji Szczakowianki do II ligi.
Działacze z Jaworzna odwołują się od postanowienia związku o degradacji, ale szanse na pomyślną dla nich decyzję wydają się być bliskie zera. Jeżeli Najwyższa Komisja Odwoławcza podtrzyma wyrok Wydziału Dyscypliny piłkarze Szczakowianki będą mogli zmienić klub. Okres transferowy dobiega jednak końca pod koniec tygodnia.
- Po meczu rozmawiałem z Królem i Kompałą - mówi trener Pogoni Bogusław Baniak. - Obaj wyrazili chęć gry w Pogoni. Będę przekonywał Antoniego Ptaka, aby skorzystał z tej propozycji.
W tej chwili w zespole Pogoni brakuje rasowych napastników. W przodzie jedynie Bugaj potrafi zamieszać obrońcami. Lewczenko i Kaczorowski prezentują natomiast bardzo mierną formę. Pozyskanie choćby jednego z dwójki wspomnianych napastników znacznie wzmocniłoby siłę ataku Portowców.
.....................................................................
taki Kompała przydałby się ...
ale czy jest kasa na sprowadzenie takiego zawodnika ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)