Trener Owca ma chyba przerąbane za wypowiedź:
[i]Kluczem do dzisiejszego zwycięstwa były dwie sytuacje, które mieliśmy do przerwy - Michała Zielińskiego, gdyby nie zwlekał i uderzył normalnie to zdobylibyśmy dwie bramki [/i] :P
-
-
CRACOVIA II
Jak tak dalej pójdzie to ta rezerwa spadnie (a może o to chodzi, ligę niżej będzie mniej wyjazdów poza Kraków, więc i słupki odetchną).
No cóż, najwyraźniej zmierzamy w stronę modelu, nad którym pół żartem, pół serio rozwodziliśmy się kilka postów powyżej :D
spoko,
przecież pod Genialnym Przewodem awansujemy, zatem zgodnie z tym co rude wymyśliło - rezerwa potrzebna na nic nie będzie, bo wymogiem dla drużyn TME jest wystawienie drużyny juniorów do CLJ
dlaczego (forum) nikt nie chce zwolnic trenera Owcy?
Dlatego, że większość forum nie wie kto to jest/ma w dupie drużynę rezerw?
Myślenie nie boli.
Byłem,widziałem ,poszedłem zobaczyć naszych jokerow Zielonego Perdijca Lacića i nadzieje Cracovii Zołądzia i ku.....ręce opadły,wyszedłem w 80min meczu,kompromitacja Lacića straty za ktrótkie podanie do bramkarza gdzie gośc był sam na sam,,szmata Perdijća,bezproduktywny Zieliński dryblował jak Neymar :) ,Szewczyk i Kłusek IV liga to za wysokie progi.Nie dziwie się już W.S. że nie stawia na Lacića ,chłop sie o własne nogi potyka... Słaba selekcja czy Owca słaby trener? I kto pozwala aby Cracovia u siebie grała w koszulkach wyjazdowych niebieskich,co ?zapomnieli wyprac sprzętu?
boleknh..."zapomnieli wyprac sprzętu?
kierownictwo zadbało by nie poplamić biało-czerwonych barw....:(
w niższych ligach trzeba dopasować stroje do drużyny przyjezdnej...
tyle lat na kopana chodzicie i nie wiecie?
Wszystkim, którzy domagają się wstawienia Lacića za KosanoVića proponuje poszukać odpowiednie narzędzie i postukania się w pewną część ciała. Jeszcze raz to napisze: SPROWADZENIE ZAWODNIKÓW (celowo unikam słowa transfer) W PRZERWIE ZIMOWEJ DO CRACOVII TO NAJWIĘKSZE DRAŃSTWO W OSTATNIM OKRESIE ,JAKIE WIDZIAŁEM - A WIDZIAŁEM JUŻ WIELE W SWOIM ŻYCIU.
Zgadza się ale każda drużyna musi posiadać minimum dwa komplety strojów.Chyba,że nie wiedzieli w jakich strojach może grać Cracovia ;)
edit:
Sprawdziłem i rzeczywiście musieliśmy zagrać na niebiesko...Halniak ma stroje albo białe albo czerwone,więc nie było możliwości zagrać w "Pasiakach"...
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zgadza się ale każda drużyna musi posiadać
> minimum dwa komplety strojów.Chyba,że nie
> wiedzieli w jakich strojach może grać Cracovia
> ;)
A nie pomyślałes ,że nas może "jakoś q...a nie lubią"?
abo co podobnego , albo nie wyprali od niedzieli;)
Pewnie nie pamiętasz ale w 3 lidze był sezon kiedy na Kałuży w rundzie dosłownie RAZ
zagraliśmy w biało-czerwonych Pasach.
Występ w naszych barwach u siebie to jedna z głównych zalet grania w wyższej lidze :D
W którym to było sezonie?Pamiętam natomiast największe skurwysyństwo w 96'...kiedy to zagraliśmy na niebiesko...
Lata 80-e... sezonu nie pamiętam sam rozumiesz "miażdżyca" ;)
Dlatego ja też nie pamiętam :) ale nie tylko przez miażdżycę ;)
Aston1906 Napisał(a):
> Dlatego, że większość forum nie wie kto to
> jest/ma w @#$%& drużynę rezerw?
>
> Myślenie nie boli.
w samo sedno , myslenie nie boli!
widze ze Pan nie poczuwa sie do zrozumienia ironi ? mnie akurat myslenie nie boli
e, większe bywały jaja. Graliśmy w koszulkach Wawelu (z Piastem), gts-u (no fakt, bez gwiazdki, ale wstrętnie całych czerwonych z "najstarszym klubem świata:), białych z czarnoniebieskim wzorkiem (za Adamusa)
Do niedawna przepisy mówiły, że w Ex i 2. lidze (od niedawna zwanej 1.ligą) mają się dostosować goście, a w ligach niższych - gospodarze. Ale może coś się zmieniło. Bo kilka razy graliśmy już nawet na Kałuży w bladoniebieskich pajacykach
a swoją drogą - przez 80 lat sędziom koszulki się nie myliły (a jedyną "aferą" była ta, gdy Podgórze w 1934 przyjechało na Ziemię świętą w naszych koszulkach (notabene ofiarowanych im wcześniej przez Cracovię w zamian za zgodę na przejście bodajże Mitusińskiego) i nie chciało się zgodzić na zmianę. Sędzia nakazał zmianę Cracovii i Pasy zagrały w rezerwowych, wtedy całkowicie białych strojach, ale naskarżyły na sędziego. I zrobiła się afera, bo sędzia Mazur był krewnym czy znajomym jakiegoś ważnego polityka. Ponieważ Cracovia nie ustąpiła i doprowadziła do zawieszenia sędziego) - w następnym 1935 roku piździelce "sędziowały" Cracovii już "odpowiednio". Z jakim skutkiem - można sobie zobaczyć np. na Wikipasach :P)
Teraz sędziowie sa tak ślepi (od noszącego silne okulary ślePskita poczynając (na meczu wkłada kontakty), że gdy przyjeżdża do Krakowa potoczanka w koszulkach w szerokie poziome żółto czerwone pasy - piździelec nakazuje zmianę Cracovii, bo wąskie pionowe biało czerwone pasy mu się "pomylą"
szuwarek Napisał(a):
> Wszystkim, którzy domagają się wstawienia
> Lacića za KosanoVića proponuje poszukać
> odpowiednie narzędzie i postukania się w pewną
> część ciała. Jeszcze raz to napisze:
> SPROWADZENIE ZAWODNIKÓW (celowo unikam słowa
> transfer) W PRZERWIE ZIMOWEJ DO CRACOVII TO
> NAJWIĘKSZE DRAŃSTWO W OSTATNIM OKRESIE ,JAKIE
> WIDZIAŁEM - A WIDZIAŁEM JUŻ WIELE W SWOIM
> ŻYCIU.
to nic nie znaczy, Arboleda jak gral w Zaglebiu w ME byl przez nasza mloda druzyne robiony na wszelkie sposoby, teraz Ci zawodnicy graja gdzies w ligach amatorskich.
kkk_84 Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wszystkim, którzy domagają się wstawienia
> > Lacića za KosanoVića proponuje poszukać
> > odpowiednie narzędzie i postukania się w
> pewną
> > część ciała. Jeszcze raz to napisze:
> > SPROWADZENIE ZAWODNIKÓW (celowo unikam słowa
> > transfer) W PRZERWIE ZIMOWEJ DO CRACOVII TO
> > NAJWIĘKSZE DRAŃSTWO W OSTATNIM OKRESIE ,JAKIE
> > WIDZIAŁEM - A WIDZIAŁEM JUŻ WIELE W SWOIM
> > ŻYCIU.
>
> to nic nie znaczy, Arboleda jak gral w Zaglebiu w
> ME byl przez nasza mloda druzyne robiony na
> wszelkie sposoby, teraz Ci zawodnicy graja gdzies
> w ligach amatorskich.
Dokładnie TO NIC NIE ZNACZY. Zresztą pogadajcie z Jończykiem o Lacicu (miał z nim totalną wojnę w Lubinie).
Lacic mając kontrakt do czerwca nie będzie najmniejszego ryzyka podejmował zwłaszcza w rezerwach drużyny w której trener jego zdaniem go szykanuje i nie wystawia (czyli przedłużenie kontraktu "na dziś" nie grozi)
Z tego zresztą powodu ja osobiście nie odważyłbym się wystawić Lacica w meczu ligowym. Mógłby "nie starać się" nadmiernie
boleknh Napisał(a):
> Byłem,widziałem ,poszedłem zobaczyć naszych
> jokerow Zielonego Perdijca Lacića i nadzieje
> Cracovii Zołądzia i ku.....ręce
> opadły,wyszedłem w 80min meczu,kompromitacja
> Lacića straty za ktrótkie podanie do bramkarza
> gdzie gośc był sam na sam,,szmata
> Perdijća,bezproduktywny Zieliński dryblował jak
> Neymar :) ,Szewczyk i Kłusek IV liga to za
> wysokie progi.Nie dziwie się już W.S. że nie
> stawia na Lacića ,chłop sie o własne nogi
> potyka... [b]Słaba selekcja czy Owca słaby trener?[/b]
I to jest chyba podstawowe pytanie jeżeli chodzi o postawę naszych rezerw. Jeżeli ktoś chce zwalić całą winę na Stawowego, to powiem - nie więcej niż 1/3. Z jednej strony trudno ukryć, że kiedy zawodnik mimo starań nie dostaje żadnych szans w 1 drużynie, to może mu się odechcieć. Ale z drugiej strony... rezerwa grała bardzo słabo dużo wcześniej, niż stało się jasne, że trudno z niej awansować do pierwszej. Jeżeli tym chłopakom treningi i gra w piłkę nie sprawiają przyjemności, jeżeli jest im wszystko jedno, czy wygrywają, czy przegrywają, jeżeli życzliwi obserwatorzy piszą, że dla Szewczyka i Kłuska IV liga to za wysokie progi, to jak tu nie winić trenera Cracovii II???
Powiem inaczej - czy ktokolwiek kiedykolwiek miał jakieś wątpliwości, że Owca to słaby trener?? Nie uwierzę. Czy to nie dziwne, że latami w Cracovii, a wyników żadnych... Na dodatek wydaje się, że ogładą też nie grzeszy ;)
Z resztą szanowni koledzy przeanalizujcie skład Rady Trenerów Małopolskiego Związku Piłki Nożnej:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)