koteja: chłopaki z Sieprawia w koszulkach Cracovii kibicujący Karpatom przeciw Cracovii - to właśnie nazywam schizofrenią, choć - przyznaję - jest to w sumie dość łagodna forma tej choroby. Jak naszej rezerwy nie będzie w V lidze, to sobie będą mogli dalej kibicować w naszych koszulkach Karpatom, a w meczach Cracovii będą uczestniczyć w tychże koszulkach na Kałuży.
-
-
CRACOVIA II
Moim zdaniem nie masz racji Stach...
po prostu tak jak ja lubisz sobie po prowincjonalnych boiskach pojeździć za rezerwą...
ale szkoleniowa wartość młodej OE a kopanina z Prądniczanką czy Janiną to niebo a ziemia.
Chodzenie na rezerwę było dla mnie "aklimatyzatorem" między "Erą Boguchwały" a "Erą Oranżady". Chyba już się zaaklimatyzowałem, a i tak od czasu sobie z dzieciskami na jakąś buraczankę wyskoczę.
Kiedyś wstrzeliłem się na mecz Borek - Kosynierzy Łuczyce i z 9 bramek widziałem. Całkiem, całkiem to wygląda.
Z odejściem rezerw z tego typu rozgrywek jest związana jeszcze taka kwestia - wiele kapel gra z Cracovią jakąkolwiek, czy pierwszą czy drugą, jak o życie. Nie ma sensu by zawodnik, kóry ma np. po kontuzji złapać rytm meczowy od razu wpadał w taki sam uraz, bo go jakiś półamator wykosi.
Co prawda sądzą, że Młode Derby też będą odbywać się pod hasłem "No mercy" :D
Klaros: "wiele kapel gra z Cracovią jakąkolwiek, czy pierwszą czy drugą, jak o życie." - właśnie o tym pisałem w 2 wątku i uwazam to za niesłychanie istotne. Jak mam ochotę na folklor, idę sobie obejrzeć Bronowiankę albo Mydlniczankę, a nie patrzeć jak przetrącają kulasa Karczowi, Jeleniowi czy Dudzicowi.
Ano! Docencie, moja polemika dotyczyła innych osób, tak dla jasności :);)
widze ze w zwiazku z likwidacja druzyny rezerw zainteresowanie dzisejszym meczem spadlo do zera....
wcale nie do zera
kto ma być ten będzie ;)
Troche ludzi bylo, ciekawe czy forumowicz hamer był ;)
jaki wynik?
Do burzy (ok 55 min.) 1-0; niestety musialem spadac, bo z dzieciakami byłem
jeszcze jakbys mi powiedzial strzelca bramki na 1-0 dla nas byloby fajnie ? :)
a ja wiem??, taki chudy z "kogutem" na glowie ;)
zadziorny, zanim strzelil gola uczciwie zarobił żołta kartkę
Końcowy wynik to 2:1 dla Pasów.
2:1, bez awansu
[pre]
# Nazwa M. Pkt. Z. R. P. Bramki
1. [b]Dalin Myślenice[/b] 30 65 19 8 3 66-15
2. [b]Gościbia Sułkowice[/b] 30 64 19 7 4 54-22
3. Cracovia II 30 63 18 9 3 64-26
4. Skawa Wadowice 30 61 19 4 7 49-19 [/pre]
ale lipa...
Gratulacje dla trenera Krzysztofa Hajduka.
I to jeszcze jaka lipa... Tyle dobrze, ze chociarz na pocieszenie Kurowski został królem strzelców.
Karcz dostal pozniej 2 zoltko i wylecial z boisko, swoja droga z mojego punktu widzenia nie slusznie.
forumowicz hamer był i nie do 55 minuty tylko do końca bo se wziął ortalion i mógł spokojnie ogladac mecz :)
i chodzilo mi o zainteresowanie na forum :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)