Muertes, a ja w tamtej rundzie w Krzęcinie oglądałem meczyk z Klarosem i Bergmanem;].
Parę wieśniaków wyzywało naszych od żydów. Sam paru zjechałem;0, typowe wieśniactwo;].
-
-
CRACOVIA II
Na budce wejsciowej jest napis "Jebac żydow"
Dawno temu-- z 14 lat---nie wiele brakło bym bronił w Krzęcinie.
I wtedy pasiaków było tam kilku w drużynie.
Więc z tym jechaniem po nich od psiurów bym spasował.
Lecz z drugiej strony przez ten czas kibice sukcesów się pewnie namnożyli więc pewnie jest jak mówisz fenix.
.., ale paru pasiaków tam jest;].
Jutro o 16 u siebie gramy z Iskrą Krzęcin.
Chyba wobec wolnego łikendu trza sie pofatygować.
Na WEielickiej?
Na Wielickiej.
dziś
Dalin Myślenice - Górnik Brzeszcze 4-1
a więc aby utrzymać awansowe miejsce musimy wygrać
Skawa też nas przegoniła.
po raz ostatni nas przegoniła - jutro outsider i awans jest pewny ;)
będe :)
Ja też będe z voltem przyjdziemy można przynieść jakiś trunek czy bedą robić problemy wie ktos może ??
Mogą być. Są bilety i ochrona przy wejściu. (ech Panie - jakby dziadki z plakatu "100lat nad wisłą" powiedziały - już nawet na rezerwie nie mozna się browarka napić;) ale takie przepisy...
Autor: Khalid (IP zapamiętane)
Data: 20 maj 2007 - 13:15:11
Mogą być. Są bilety i ochrona przy wejściu. (ech Panie - jakby dziadki z plakatu "100lat nad wisłą" powiedziały - już nawet na rezerwie nie mozna się browarka napić ale takie przepisy...
EE nie może być , na Gościbii nic nie było.
Gościbia przegrała 1:3 z Wróblowianką :)
... więc nie mamy innego wyjścia, musimy dzisiaj wygrać;].
Dzisiaj wygrana 3-0
obecny Prezes w kapelusiku SUPERWISŁA. hehehehehehe
Miętta?? :-)
nie.... pewnie korki
Wieść niesie że Filipiak za 1zł kupił tą śmieszna sekcje zza błoń i maj grac jako nasze rezerwy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
zubereg, Goście (2)