kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziś na stadionie przy ulicy Kałuży Brazylijczyk
> wystąpi w drużynie rezerw przeciwko Orłowi Piaski
> Wielkie.
>
> potwierdzil by ktos to czy napewno jest ten
> sparing o 17:30 na Kaluzy i jak wyglada wstep na
> niego.
>
>
>
Mecz odbedzie sie bez udzialu publicznosci! Stadion bedzie dla kibicow zamkniety! Info z pierwszej reki! Dowiedzialem sie tego bezposrednio u pani Maczugowskiej1 :(
-
-
CRACOVIA II
Misiopas to pani Maczugowska Cię pocyganiła bo na tym sparingu było z 50 osób w tym i ja.Brazylijczycy to chyba grali w piłkę na ładnych plażach a nie na boiskach piłkarskich.Niewiem kto takich grajków nam podsyła na testy.Grajków których się nie widziało na boisku nie powinno się sprowadzać na testy bo jest to kompromitujące.Byle jacy menedżerowie chcą do naszej ukochanej Cracovii upchnąć pseudo grajków i coś na tym zarobić.
Juz mnie wkurza ten brak kompetencji w tym klubie! Przez taka ..... nie obejzalem meczyku moich dwóch ukochanych klubow! :(
Cracovia II - MZKS Alwernia 23 października, 14:00 ul.Wielicka
tak dla przypomnienia...pasuje wesprzeć nasza młodzież bo bliziutko są strefy spadkowej...może zagra Szczoczarz?
Obawiam się, że Szczoczarz będzie wątpliwym wzmocnieniem dla rezerw... Już grał w rezerwach kilka razy i zawsze wtapiał się w IV-ligową przeciętnośc...
Szczota napewno nie zagra w rezerwach !
Po tak meczacej podrozy az ze Szczecina ? jeszcze by sie przemeczyl !
Mam nadzieje, ze Szczoczarz i Drumlak.
Cracovia II - Alwernia 1-1 (1-0) gola strzelił K.Piatek...mecz slaby...grali jeszcze m.in. Szczoczarz,Rzucidło,Olszewski....widzów 30 osób....
a na ian'a zawsze można liczyć...:)
jeżeli rezerwa ma spaść to niech dalej jej trenerem będzie teoretyk Jończyk.Jak nosił piłki u Stawowego nikt na tym nie tracił,a rezerwa z Mazankiem mimo braku kadry nieżle grała.Jończyk ma kadrę i wszystko co jest potrzebne do treningu, zdolnych zawodników ,lekarza,masarzystę i nic z tego nie wychodzi.Awansował z rezerwą do czwartej ligi tylko dzięki juniorom innych trenerów,i niech nam na forum nikt nie opowiada bzdur o jego wielkich umiejętnościach trenerskich.Moze organizatorem jest dobrym ale bufonem jeszcze większym .Ktoś pisał że widać jego pracę trenerską ale brakuje szczęścia większych pierdół nie słyszałem.Obiecywał awans rezerwy ,a my spadniemy.Myślę że Filipiak wcześniej zastąpi go jakimś innym trenerem których w Cracovii nie brakuje.
Robin - jaki awans Jończyk obiecywał? ja osobiście nie słyszałem. Utrzymać się trzeba. !!!
Po Dalinie prawie wszyscy byli pewni ,że zaliczymy spadek i to z dołu tabeli.
Są w środku i są szanse ale faktycznie mogłoby być lepiej i spadek ewidentnie zagląda w oczy (leci 7 czy 8 drużyn?)
Co do gry to grają jednak lepiej niż w poprzednim sezonie z Gitara Wiśnią Szczotą Piątkiem Olszą w składzie.
zgadzam sie z robinem jonczyk to taki trener ktory moze doprowadzic jedynie do spadku bo przeciez z takimi zawodnikami jak waksmudzki czy okinczyk czy mlodzi zdolni:baliga gliwa jelen.Powninien wygrac prawie kazdy mecz a on od 4 meczy chyba nie wygral przeciez to hanba prof.JF powinnien zerknac na rece jonczyka.Tatara jak gral w rezerwie to wygrywali a teraz i tatara gra slabo i rezerwa wogole o co im poszlo wie kto?
kiedy ostatni raz grał tatara w rezerwie???
w juniorach wczoraj też nie grał , może kontuzja?
Tatara?... ponoć zrobił ponoć jakiś błąd ponoć podpisując ponoć jakąs umowę ponoć z kims i w efekcie: jakeś junior to graj w juniorach :(
to chyba niedobrze. no ale, przecież takich jak Tatara mamy setki w Cracovii :/
a może po prostu Tatara nie podpisał umowy z Cracovia? jeżeli zaproponowali mu gre za "czapke śliwek"?
było coś w Przeglądzie Sportowym o kontraktach dla juniorów w tym właśnie dla tatary i gliwy. ale za to, że nie podpisał kontraktu gra caly czas w juniorach? chociaz w rezerwach mogłby pograc :/
6 dni później
UFFF:)
Proszowianka - Cracovia II 2-3
Bardzo ważny wynik:)
Wiadomo kto strzelił dla nas bramki?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)