No to wygrywamy 4:2 :) Myślałem, że Bejan nie gra w sparingu bo jakaś kontuzja a tu się okazuje, że rezerwy hmm... On tak w ramach kary za coś? Słabszej formy? Jakieś inne czynniki pozasportowe?
-
-
CRACOVIA II
Gratuluje wygranej, ale na razie w tej drużynie jest więcej nieporozumienia, aniżeli porozumienia.
Sehtan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to wygrywamy 4:2 :) Myślałem, że Bejan nie
> gra w sparingu bo jakaś kontuzja a tu się
> okazuje, że rezerwy hmm... On tak w ramach kary
> za coś? Słabszej formy? Jakieś inne czynniki
> pozasportowe?
Naraził się ulubieńcowi decydentów - Litauszkiemu.
brzmi to równie absurdalnie jak żądanie przez pisowskiego "historyka" z ipn zdekomunizowania ul. Dworcowej nazwanej tak w momencie zbudowania jej (rok 1924) , ale jest, niestety, równie prawdziwe.
Mógłbyś to rozwinąć, bo brzmi absurdalnie, choć, niestety, nie nierealnie, znając klimaty około pasiaste.
Otwieram kolejny wątek i czytam kolejne teorie spiskowe.
Nieźle.
Muertes Napisał(a):
> jednym z niewielu krajów gdzie okienko jeszcze
> otwarte to Rumunia - chyba chcą go zmiękczyć :)
Niech się ogrywa. Jeśli zechce zostać, to dobrze, jeśli odejść, trudno
każdy pisze o jakimś konflickie pomiedzy Lituaszkim a Bejanem /? o co chodzi ?
qtec Napisał(a):
> każdy pisze o jakimś konflickie pomiedzy
> Lituaszkim a Bejanem /? o co chodzi ?
O Siedmiogród
rozrabiaka Napisał(a):
> qtec Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > każdy pisze o jakimś konflickie pomiedzy
> > Lituaszkim a Bejanem /? o co chodzi ?
>
> O Siedmiogród
Konflikty są tam, gdzie są ludzie. To Trener jest odpowiedzialny za to, by to poukładać. Póki co nie widzę jakoś jego pracy wychowawczej. Ale poczekam,...
fajny meczyk, przegrywaliśmy 2-0, by dzięki wyszkoleniu technicznemu oraz KONDYCJI (tamci po porostu umarli) wygrać 4-2. Coż można napisać po takim meczu. Szału nie było, a poziom przeciwników powoduje często lekceważenie gry przez naszych, to duży minus spadku. Bejan się nie wyróżniał jakoś szczególnie, a przy utracie gola z karnego, maczał palce. Tak by wyjaśnić jeszcze temat Bejana. On dostał propozycję rozwiązania kontraktu, z której nie skorzystał. Postanowił zostać w Pasach, co akurat mu się nie dziwię. Będziemy go widywać w drugiej drużynie, mam nadzieję, że da z siebie więcej przy naszej młodzieży. Fajnie było zobaczyć w drużynie Wiślanki Pawła Nowaka, trochę szalał, ale widać było, że kondycyjnie też umarł. Wiek w jego przypadku, treningi podobno tylko trzy razy na tydzień, zrobiły swoje.
Podsumowując, trzeba wysłać trenera na kursy węgierskiego, rumuńskiego i bułgarskiego.
ian thorpe Napisał(a):
> Tak by
> wyjaśnić jeszcze temat Bejana. On dostał
> propozycję rozwiązania kontraktu, z której nie
> skorzystał.
jego się pozbądźmy, zostańmy z Wołąkiewiczem i Lituaskim, bo oni są zajebiści :/
A jak nasz były zawodnik Kuligowski?
Kuligowski ? hahahahaha....walczył za trzech, gdyby z takim podejściem podszedł do ostatniego meczu o utrzymanie, to dzisiaj byśmy grali w III lidze. Spięcie jak koguciki z Pyrdkiem na czoła, interwencja dopiero sędziego przerwała zwarcie, bo by się mogło dwiema czerwieniami zakończyć. Tekst głośny do Ceglarza " nie płacz", gdy go wyciął, a Ceglarz podniósł ręce do sędziego. Nie było zmiłuj, Radek się wyróżniał agresywnością w grze, walką, determinacją.
a ja się Kuligowskiemu nie dziwię.
Gdyby mi ktoś mówił, że po sezonie mam wyp..rowadzić się gdzie indziej bo miejsca dla mnie nie ma - to też bym się średnio starał, natomiast teraz akurat udowadniał coś poprzedniemu pracodawcy
No to udowodnił tyle, że jest bucem i dobrze, że się go pozbyto.
mam nadzieje Tomex, że Brzyski w ten sposób zagra przeciwko Legii ;) A co do samego Radka, facet przesympatyczny, lubiany w drużynie, ale niestety umiejętności przeciętne. Rezerwy Cracovii muszą się w końcu stać rzeczywistym zapleczem I drużyny, gdzie szkoli się następców, gdzie próbuje się nowych zawodników z regionu na tzw krótkich kontraktach, a nie gdzie kopią piłkę zawodnicy bez szans na poważny sport. Utrzymywanie rezerw nie ma wtedy sensu.
...atmosfera po spadku do IV ligi zrobiła się nerwowa. Pan Bałdys jako "szara eminencja" oznajmił, że klub z kilkoma zawodnikami nie ma zamiaru się wiązać - droga wolna, ale po zwrocie kosztów za wyszkolenie. To Radek poprosił o swoją kartę zawodniczą, na to pBałdys kazał mu w kasie wpłacić kilkadziesiąt tysięcy złotych. Po obustronnej, ostrej wymianie zdań, Radek uprzytomnił pBałdysowi, co mówi przepis o wychowankach klubu, którzy ukończyli 23 lata. A pBałdys...:(
Dddarek, bucem bo ostro grał ? Powiesz mu to w twarz ?
no cóż Szuwarku, to nie jest nic nowego, i dotyczy to chyba większości klubów. Taka sama sprawa dotyczyła wcześniej Duszyka gdy chciał odejść ( dla zainteresowanych jego krokami, chłopak wylądował w .... zawodowej armii, biega nie za piłką ale z karabinem. Widać na zdjęciach, ze jest chyba szczęśliwy). Kluby chcą wytargać kasę za swoich byłych zawodników, a w Cracovii szczególnie żadna złotówka nie śmierdzi ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)