KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wypożyczenie czy transfer definitywny?
chyba definitywny?
-
-
CRACOVIA II
W takim razie szkoda - coś chyba poszło w rozwoju tego chłopaka nie tak odkąd trener Podoliński zabrał go na obóz z I drużyną.
No to teraz więcej zawodników z pierwszej drużyny można będzie zobaczyć w rezerwach.
kogo szkoda ? Jeża ? Chyba sobie jaja robicie. Facet totalnie do odstrzału, beż żadnych perspektyw do gry w poważną piłkę. To już chyba Argasiński był lepszy. To, że kiedyś go wzięto na obóz, to nic nie znaczy....
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Benek Jeż przeszedł do JKS Jarosław -
> powodzenia(tu)
...jednak jestem słabo poinformowany;) Benek poszedł na wypożyczenie na rok (bez opcji transferu) Wczoraj już został wpuszczony na końcówkę meczu Jarosław - Karpaty 3-0.
PS
Ian, nie podzielam Twojego zdania. Argasiński wrócił do Stalówki i można powiedzieć, że zaginął - teraz junior Pana Z, zapewne spróbuje poszukać mu następnego "jelenia". Benek dzięki swojemu sprytowi, zaliczył piękną asystę z Orłem PW do Szymczaka.
Coś mi uciekło - Argasińskiego już u nas nie ma? Jak ja mogłem to przegapić?
Kaleb - nie zauważyłeś braku w środku wielkiej, długiej i strzelistej tyczki, która po otrzymaniu podania nie wiedziała co ma zrobić z piłką i podawała do tyłu? ;]
No nie , zgroza .::o
Mam ostatni rok pracy nad doktoratem i poza hokejem i pierwszą drużyną (i oczywiście Akademią, z racji gry potomka) nie ogarniam. Moje informacje na temat drugiej drużyny i pozostałej młodzieży wynikają z lektury Forum i przede wszystkim postów Szuwarka.
Super, że mamy taki "bank informacji". (tu)
Mateusz Krasuski piłkarzem Wiślan Jaśkowice,będzie występował ze swoim bratem Kubą
Dołączył do kilku naszych zawodników występujących w tym klubie,trener Wojtek Ankowski,zawodnicy,
Maciek Palczewski,Krzysiek Radwański ,Marcin Piekarski,Paweł Szwajdych,gra również Marcin Morawski,tata Nikodema naszego juniora.Stabilność klubu to w dużej mierze zasługa rodziny Morawskich
Mateusz dzięki i powodzenia
fajnej, efektownej, mamy Krasuckiego będzie brakować na trybunach każdego meczu :)
O tak, Pani Krasucka to była Kibicka "pełną buzią", a do tego Kobieta Urodziwa (tu)
Zostaną już tylko nasze "gęby kibolskie"brrrrrrr:D
To pewnie frekwencja spadnie, stare lubieżniki ;)
Czyżbym miał zwątpić w jakość przekazywanych przez Was relacji, bo wygląda, że bardziej przyglądacie się trybunom, niż temu, co dzieje się na boisku? :D
Ludzie co się z Wami dzieje? jeden mnie tu na forum zwyzywał od pedofilów, drugi od zbereżników;) a my pasiaki, po prostu na wyjazdach trzymamy się razem i stąd te nasze znajomości wzrokowe.
Nasz najbliższy przeciwnik to Wiślanka Grabie, a w niej niezła kolonia pasiacka
http://wislankagrabie.futbolowo.pl/menu,3,seniorzy.html
Leszeczku, nie samą polityką lubieżniki żyją :D a tak na poważnie, ciekawi mnie nasz skład na jutrzejszy mecz.
Bejan rządzi obroną rezerw, ale kwaśną ma minę ;-)
No i super - 4:2 dla nas! Pyrdek szaleje - dwie bramki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)