Prowadzimy do przerwy 1: 0
-
-
CRACOVIA II
Dobroliński - Cunta, Sosnowski, Ochał, Moskal - Kanach, Szymczak, Serafin - Pyrdek, Ceglarz,Surma
Jak grają: Cunta, Pyrdek, Serafin i Kanach?
Craxoholik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobroliński - Cunta, Sosnowski, Ochał, Moskal -
> Kanach, Szymczak, Serafin - Pyrdek, Ceglarz,Surma
Szkoda że na stoperze nie gra Bejan i Robert. Jak mają walczyć o pierwszy skład w ogóle nie grając?
Eeeeee gwiazdy zmeczone podroza ze Szczecina... Tylko Pyrdek widac nadawal sie do gry bo widocznie wyspal sie na lawce w szczecinie... Przeca ktos pisla ze musieli wstac wsobote o 3.30-4 bo samolot mieli wczas... to jak byieli grac dzien pozniej o 11!! toz chyba razem z loznkiem :) :)
A nie lecieli w piątek?
leszeczek Napisał(a):
> A nie lecieli w piątek?
To jeszcze gorzej... ;)
Bo dwa dni na obczyznie to za rodzina sie stesknili i do cycusia sie przytulic gwiazdy musza...
Nie ma KSzewczyka, nie ma zbyt dużo bramek. Następcy pilnie poszukiwani. Cunta słabiutki i został zmieniony po pierwszej połowie na Pestkę, który swoimi podaniami i odważnymi wyjściami sprawił o wiele, wiele lepsze wrażenie, aniżeli Cunta. Pyrdek człapał i człapał..... Serafin powinien sobie chyba zrobić przerwę od grania - kompletnie mu nic nie wychodziło, a miał kreować grę na środku. Zobaczyliśmy nowy nabytek, Dominik Ochał z Ropczyc, zagrał na stoperze, a podobno jest to pomocnik/napastnik.:S Znowu mi "pachnie" dziwną "stajnią";) http://juniorzymlodsiblekitniropczyce.futbolowo.pl/zawodnik,13,dominik-ochal.html
W przeciwnej drużynie prym wiedli Madejski i Kmiecik. Szczerze mówiąc, to mocno się nanudziłęm.
szuwarku !
Cunta dzisiaj zaliczył słabszy występ,ale jego nie zmieniono zaraz po pierwszej połowie na Pestkę.Pestka wszedł za Pyrtka,a Cunta został przesunięty na bok pomocy i pograł tam też cieniutko co spowodowało jego pózniejszą zmianę.Prosiłbym Kolegę o bardziej uważne śledzenie meczu i relację bez przekłamań. pzdr....!
starszy Napisał(a):
> szuwarku !
>
> Cunta dzisiaj zaliczył słabszy występ,ale jego
> nie zmieniono zaraz po pierwszej połowie na
> Pestkę.Pestka wszedł za Pyrtka,a Cunta został
> przesunięty na bok pomocy i pograł tam też
> cieniutko co spowodowało jego pózniejszą
> zmianę.Prosiłbym Kolegę o bardziej uważne
> śledzenie meczu i relację bez przekłamań.
> pzdr....!
Tak jest!
Powinienem napisać, że Pestka wszedł na pozycje Cunty i tak zagrał o wiele lepiej, aniżeli Cunta, którego nawet nie wiem kiedy zmienili, bo mi zniknął z pola widzenia.
Przepraszam(tu)
o naszych zawodnikach za wiele nie ma co pisać, mecz przeciętny, ale zakończony wywalczonym zwycięstwem w dość ciężkich warunkach pogodowych - upał dawał się we znaki. Z przyjemnością natomiast patrzyłem na grę Madejskiego, w piłkę nie zapomniał jak się gra i nasi w obronie mieli niezłą szkołę. Kmiecik grał u nich na stoperze, i nasi z przodu też mieli naukę, bo wygrać z nim było ciężko :)
Pochwalę jednego naszego zawodnika - tak krytykowany bramkarz Dobroliński. Pewne wyjścia na przedpole, pewny chwyt a jak się nie dało, to pewne piąstkowanie. Nieźle też czytał grę.
Cunta faktycznie jakoś tak przeciętnie dzisiaj - tak jakby się bał odważniej pograć. Serafin także dzisiaj tak średnio - niewiele mu wychodziło. Cieszy jednak zwycięstwo ;]
Brakuje mi tego co robili na Wielickiej w III lidze - czyli czytanie składów i podawanie strzelców bramek, zmian oraz kto dostał kartkę. Na razie wiem, że Serafin nr. 5 a Cunta chyba 44 ;]
... Kanach nr 11, Pyrdek 27 .... (potrzebujesz resztę?)
Dobroliński 83- Cunta 44, Sosnowsk 21i, Ochał 24, Moskal 18 - Kanach 11, Szymczak 9, Serafin 5 - Pyrdek 27, Ceglarz 17,Surma 7..... zmiennicy - Skiba 3, Leśniak 10, Lusiusz 8
ian thorpe Napisał(a):
> Dobroliński 83- Cunta 44, Sosnowsk 21i, Ochał
> 24, Moskal 18 - Kanach 11, Szymczak 9, Serafin 5
> - Pyrdek 27, Ceglarz 17,Surma 7..... zmiennicy -
> Skiba 3, Leśniak 10, Lusiusz 8
a wynik? :D
1:0
tomex Napisał(a):
> 1:0
Dzięki. Dla mnie wszystkie mecze mogą się tak skończyć
Dzięki wielkie za numery zawodników. To teraz będzie nieco jaśniej ;)
Benek Jeż przeszedł do JKS Jarosław - powodzenia(tu)
Wypożyczenie czy transfer definitywny?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)