Tak po 5 zł.
-
-
CRACOVIA II
Stępniowski - Moskal, Chochołek, Kuligowski, Jaroszyński, Argasiński, Zejdler (46. Kiebzak), Diabang (46. Deleu), Szewczyk, Wdowiak, Rakels (46. Jendrišek).
Do przerwy 2-0 Wdowiak 13 i Szewczyk 35.
3-0 Wdowiak 53
4:0 - Wdowiak 64.
4:1 - Fałowski 69
4:2 - Urbański 84.
5:2 - Jendrišek 87
No to sobie postrzelali.
Jak wnioskuję nie mamy w rezerwach zmienników dla obrońców, ale może jakiś skrzydłowy by się znalazł ;), i może napastnik.
Nie mogę się doczekać relacji naocznych świadków (może jakiś skrót się pojawi)
Czy trener Zieliński był na meczu? Jeśli tak to wnioski zapewne zobaczymy we wtorek.
I drużyna to potraktowala jako sparing, a II drużynie dopisano punkty ;)
Drużyna Podhala nie jest odparaday na 3 miejscu w tabeli (była), to dobrze zorganizowana drużyna, która dość szybko przechodziła do ataku. W naszej drużynie na wysokie noty zasłużył strzelec 3 bramek tj Wdówka, Jaroszyński ale gra już któryś tam mecz na pozycji lewego libero, Buba starał się grać piłkę kombinacyjną oraz w bramcę Stępniowski (ale 2 bramke zapisujemy na jego konto - krzyknął moja:D) Pozostali EX nic nowego nie pokazali. Junior Kiebzi znowu pokazał kilka zagrań, których może mu pozazdrościć kilku kolegów.
PS
Trener JZieliński był na meczu - ale minę miał nie tęgą:S
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Trener JZieliński był na meczu - ale minę miał
> nie tęgą:S
Ciekawe jaką ma mieć... chłopaki biegają jakby oddychali rękawami, sporo wolniej od przeciwników - nie jest dobrze. Poza tym z trzeciego miejsca dwa tygodnie temu spadamy na 9-10
Fajnie że na bramce ogrywa sie Stępniowski, rozumiem że Sandomierski przyszedł do nas na ozdobę i Pilarz bedzie dożywotnio pilnował linii.
Też się właśnie zastanawiałem dlaczego wobec słabszej dyspozycji Pilarza nie bronił Sandomierski. Zrobią mu poligon pod presją w Katowicach.
Rock Napisał(a):
> Fajnie że na bramce ogrywa sie Stępniowski,
> rozumiem że Sandomierski przyszedł do nas na
> ozdobę i Pilarz bedzie dożywotnio pilnował
> linii.
Sandomierski zapewne będzie bronił za 2 dni w PP.
kkk_84 Napisał(a):
> Rock Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Fajnie że na bramce ogrywa sie Stępniowski,
> > rozumiem że Sandomierski przyszedł do nas na
> > ozdobę i Pilarz bedzie dożywotnio pilnował
> > linii.
>
>
> Sandomierski zapewne będzie bronił za 2 dni w
> PP.
Za 3 dni. Dla bramkarza to zapewne mniejszy problem niż dla Wdowiaka, Buby, Deleu, Jaroszyńskiego, Rakelsa, Jendriska, Zejdlera czy Szewczyka, a któryś z nich zapewne też zagra
Wybrałem się na ten meczyk i..
- młody Kiebzi zrobił wrażenie
- Wdowiak dlaczego nie gra w I drużynie ? zastanawiające
- Jendrisek - nic lepszego nie mamy w napadzie i powinien grać
- Rakels - szarpał ale jeśli podpadł trenerowi to pewnie odpocznie bo nie jest żadnym zbawieniem
- Jaroszyński ,Buba,Deleu, Zejdler - niczym się nie wyróżnili
"gwiazdy" I drużyny w większości mogą mieć wyj..e..bane na staranie się - konkurencja nie depcze im po piętach
Zieliński pewnie widział to samo, ciekawe jakie wnioski wyciągnie
Do Katowic pojedzie kilku zawodników, którzy wystąpili w sobotnim meczu rezerw Cracovii z Podhalem Nowy Targ (5:2). - Piłkarze dobrze wiedzą, że mecze w rezerwach są najkrótszą drogą do tego, by mnie przekonać. Zawodnicy pokazali się z dobrej strony i na pewno są brani pod uwagę przy ustalaniu składu - informuje trener Zieliński.
Cracovia II - Podhale Nowy Targ 5-2 (skrót meczu)
https://www.youtube.com/watch?t=12&v=10NXLsuI48Y
DERBY :)
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/derbytoderby_juz_17_pazdziernika_wielki_mecz_w_iii_lidze
PP Kraków: W ćwierćfinale Cracovia II z Garbarnią
Nasze rezerwy grają z pierwszą Garbarnią - i ja doczekałem takich czasów! Ile razy oglądałem męczarnie pierwszej drużyny z Garbarnią, szczególnie te na stadionie podgórskiej Korony.
Szuwarek pewnie jesteś na meczu to jak dasz radę to wbijaj wynik - no chyba, że gdzieś można to śledzić online :)
Od 12 min przegrywamy 1-0
http://www.polskieligi.net/relacja_na_zywo/poprad_muszyna-vs-cracovia_ii/57735.html tutaj mozna sledzic wynik live. Juz niestety 2-0 w plecy
Już 2-1- Szewczyk
Poprad Muszyna - Cracovia ll 2-1 (2-1)
i ten wynik utwierdza mnie jaka jest przepasc pomiedzy I druzyna a rezerwami.... dramat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)