Ja bym sie nie czepial tylkorozbrajamnie wlasnie dziecinada typu :nabijasz sie zemnie za kareCie nie bede czytal. Nic tylko wziasc chusteczke i otrzec lzy z zalu...
Bez spiny poprostu witki mi opadly.
-
-
CRACOVIA II
skrót z wczorajszego meczu
https://www.youtube.com/watch?v=cEzBXXqOVNo
5 dni później
ŚWIT KRZESZOWICE - CRACOVIA II 0 : 4 (0 : 0)
0-1- Zytko 47.
0:2 - Zejdler 64'-k.
0:3 - Ortega 69.
0:4 - Kita 83.
Cracovia II: Stępniowski - Jaroszyński, Kuligowski, Żytko, Nykiel (46. Moskal) - Szeliga (46. Ortega), Panek (66. Kotwica), Krasuski (70. Kłusek) - Zejdler, Szewczyk, Kita.
5 dni później
Nowy sezon zacznie się w sierpniu :)
8/9 sierpnia wystartuje III liga małopolsko-świętokrzyska
Jutro o 11 mecz z Jaśkowicami
3-2 KITA, KAPI, SZEWCZYK
Brawo. Jeszcze cztery, jeszcze cztery ;)
Zytko na obronie gral?? Bo dwie stracone to strzelam ze gral :D
nie grał Żytko ;) Brawo dla naszych rezerw, że potrafili grając w 10 po czerwonej kartce dla naszego bramkarza Wilka, strzelić gola na 3-2 i utrzymać wynik do końca. Ze znanych nazwisk grali Kita, Wdowiak, Kapustka oraz Szewczyk. Skład typowo młodzieżowy. Dodam jeszcze, że Wiślanie nie wykorzystali karnego na koniec meczu, zawodnik strzelił nad poprzeczkę.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zytko na obronie gral?? Bo dwie stracone to
> strzelam ze gral :D
Nie grał, w 1 poł.opalał się na trybunie - powaga !!!
Widać że ma już całkowicie wyj,ebane .
p.s. Na meczu był Dawid Nowak myślałem że uda się coś zagadać ale przed końcem zerwal się.
Co miał robić Żytko na trybunach zaciskać pięści gryźć trawę i jeździć tyłkiem po ziemi? Skoro został odstawiony to i tak dziwne że na tych trybunach się pojawił. Ładna pogoda to się opalał, koniec jego przygody w Cracovii nastąpi najpóźniej za 7 miesięcy, choć liczę że szybciej pod warunkiem że sprowadzimy w lecie środkowego.
nie ma Żytko wy..bane, a wg wielu opinii jest to postać bardzo pozytywna w szatni. Kontrakt ma do grudnia i będzie jeszcze bardzo potrzebny, nawet w grze III ligii. Przypominam wszystkim, że jest reorganizacja w przyszłym sezonie i walka będzie o pierwsze SZEŚĆ miejsc, cała reszta poleci do IV lig. Inną sprawą jest, że III liga ma być już zawodowa w pełni, grający w niej zawodnicy mają być na kontraktach itd. Pytanie, czy nasze władze będą chciały w tej III lidze drużynę trzymać, co wiąże się z kosztami nawet przejazdów. Powtarzam, Żytko jest bardzo pozytywną postacią w rezerwach dla młodych zawodników, podpowie, nauczy itd.
widziałem całą grupę naszych piłkarzy , fakt na luzie byli ale Zytko niczym nie wyróżniał się od reszty , no może czapeczką ale to już kwestia gustu. szkoda chlopaka jechać (w mojej opinii oczywiście)
Lepszego stopera niż Żytko na III ligę nie znajdziemy:). Niech gra do grudnia.
Karpaty Siepraw - Cracovia II 2015-06-06 (sobota) 11:00
Wszyscy do Sieprawia, Siepraw zawsze biało-czerwony !!!
Cos dokładniej o grze chłopaków ? Jak spisywała die obrona bez ekstraklasy ?
pomińmy milczeniem grę naszej obrony w tym meczu ;)
Cracovia II - Jaśkowice
skrót z meczu https://www.youtube.com/watch?v=uAW0UnTej8g
Piękne bramki, totalna nieskutecznośc gości ale z taka obroną w kolejnym sezonie będzie ciężko .
W przerwie drużyna rezerw i sztab szkoleniowy Cracovii zostali uhonorowani przez prezesa Janusza Filipiaka za awans do III ligi. Piłkarze trenera Piotra Góreckiego otrzymali pamiątkowe medale. (WIKTORIA)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)