Jutrzenka - Cracovia (skrót z meczu)
https://www.youtube.com/watch?v=GujxWZYt9Lg
-
-
CRACOVIA II
Szuwarku, Marcelowi dziękujesz za wkład w awans? Nie wierzę :D
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarku, Marcelowi dziękujesz za wkład w awans?
> Nie wierzę :D
nie jestem pamiętliwy, a faktów nie mam zamiaru tuszować:)
Fajnie byłoby usłyszeć doping na rezerwie :)
Chce strzelić 25 bramek, na razie strzelił 16 (ma na to tylko 6 meczy):)
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3859433,zdobyc-25-goli-w-sezonie,id,t.html
Bedzie ciężko ale to dobrze, że stawia przed soba cele tak trudne w realizacji .
Jutro nasze rezerwy przy Wielickiej podejmują Górnika Libiąż o godz. 11-tej
PS
Dzisiejsze wyniki
193 Kalwarianka Kalwaria Z. 3-1 Karpaty Siepraw 2015-05-16 17:30
194 Orzeł Piaski Wielkie 6-0 Halniak Maków Podh. 2015-05-16 17:30
195 Nowa Proszowianka Wiślanka Grabie 2015-05-17 17:30
196 Garbarz Zembrzyce 0-0 Niwa Nowa Wieś 2015-05-16 17:00
197 Jałowiec Stryszawa 0-2 Iskra Klecza 2015-05-16 17:00
198 Spójnia Osiek-Zimnodół 1-2 Jutrzenka Giebułtów 2015-05-16 17:00
199 Cracovia II Górnik Libiąż 2015-05-17 11:00
200 Wiślanie Jaśkowice 2-3 Świt Krzeszowice
1-1....gra b.słaba, a Kita to już masakra. Jeden błysk przy golu, to za mało. Widać było wyraźnie, że po awansie zeszło z drużyny powietrze, a pozostałe mecze trzeba odbębnić. Bardzo słabo gra od dłuższego czasu Szewczyk, chyba chce odejść po sezonie i ma na grę położoną lagę. Szkoda, bo trener Zieliński ze schodów dość uważnie obserwował grę zmienników i chyba zbyt dużo optymizmu nie ma.
Cracovia II - Górnik Libiąż 1-1 (0-0)
bramka - Panek (asysta - Kita)
W tym meczu zobaczyliśmy Cracovię II z poprzednich sezonów grającą o nic i czasami nie wiadomo po co. W dzisiejszym spotkaniu zabrakło reżysera gry jakim był w rezerwach Cetnarski. Wszyscy kadrowicze jacy zagrali w dzisiejszym spotkaniu wypadli po prostu "blado". Zastanawiam się jakim cudem Kita został "przemycony" do 18 meczowej przeciwko Łęcznej. Może Żytko nie zagrał poniżej krytyki, ale chyba tylko dlatego, że przeciwnik pierwsze 45 min grał głęboko cofnięty. To był jeden z najsłabszych meczy przy Wielickiej. Libiąż zadowolone z 1 pktu ( na ich ławce trenerskiej zasiadł Kmiecik - syn trenera GTSu, a nawet wszedł na boisko w 90 min.)
Ortega przypomniał się kibicom Cracovii, tylko jednym akcentem "był w składzie na pierwsze 45 min" - ktoś porządnie naciągnął Cracovię na tego "Kanara":D
Z tym Krzyskiem to prawda, albo już jest tak bardzo zniechęcony że nie dostaje szans na grę w 1 drużynie albo ma to po prostu w dupie.
Na pewno ma inne podejście do piłki niż Kapi i Wdowka, którzy stawiają piłkę na 1 miejscu natomiast on inne uciechy/swoją droga niezłą ma tą ucieche :)/
szuwarek Napisał(a):
( na
> ich ławce trenerskiej zasiadł Kmiecik - syn
> trenera GTSu, a nawet wszedł na boisko w 90 min.)
Grzegorz Kmiecik synem Moskala? Mnie się wydawało, że jest on synem naszego wychowanka wykradzionego wiadomo jak i naszej piłkarki ręcznej, ładnej zresztą, Lankammer. Ale może jest coś o czym nie wiem ?
a w temacie:
gdzie są obrońcy Heine Mediny?
potrafisz być upierdliwy - w "nagrodę" do wtorkowego meczu - ignor:D
Mi? Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> [u][b]( na
> > ich ławce trenerskiej zasiadł Kmiecik - syn
> > trenera GTSu, a nawet wszedł na boisko w 90
> min.)
>
> Grzegorz Kmiecik synem Moskala? Mnie się
> wydawało,[/b][/u] że jest on synem naszego wychowanka
> wykradzionego wiadomo jak i naszej piłkarki
> ręcznej, ładnej zresztą, Lankammer. Ale może
> jest coś o czym nie wiem ?
>
> a w temacie:
>
> gdzie są obrońcy Heine Mediny?
Kmiecik synem Moskala?? co Ty cpiesz szuwarku?? Mis Ci dobrze wyjasnil to focha strzelasz jak dziecko.
Kmiecik synem drugiego trenera GTS Kmiecika- wrzuccie chłopy trochę na luz.
piotrek67 Napisał(a):
> Kmiecik synem drugiego trenera GTS Kmiecika-
> wrzuccie chłopy trochę na luz.
Jest roznica??Jest. Focha strzela i laske robi czy czyta czyjes posty czy nie
KruszynaKSC - gdybyś komentował mój post, to bym Ci odpowiedział :)
Kruszyna, uważaj, bo zarobisz ignora. A ignor od szuwarka to nie byle co >:D<
Ale dziecinada ;)
Tak swoją drogą, to szuwarek oczywiście nieprecyzyjnie się wyraził, ale Kmiecik rzeczywiście jest drugim trenerem myśleniczan, poza tym, jeśli mnie pamięć nie myli, to w latach 90-tych był chyba też pierwszym trenerem w azylu.
Jak nieprecyzyjnie? Skoro ma nazwisko Kmiecik to wiadomo czyim jest synem a ojciec też jest trenerem w wiadomym klubie.
Dajcie spokój szuwarkowi :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)