Nie byłem ,nie wiem jak wyglądali poszczególni wymienieni
w tym sparingu. Może Bartek, może Nykiel wyglądali bardziej
obiecująco. Nie pójdę w zaparte. Może też jeden z nich wygrał
fotel Tabisha jako pierwszy na drzemkę po przyjemnej podróży
No chyba, że Profesor przesłał ich odrzutowcem do Huty.
pzdr
-
-
CRACOVIA II
wilusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja Mrozik zagral?? Napisal bys Wilusz kilka slow
> o
> > Mroziku??
>
> Moim zdaniem nie żle sobie radził (dużo walki)
> porównując do Stebleckiego bo z nim zaczoł na
> środku pomocy ,ale Stebel po 10 min wyglądał
> jakby opadł z sił
Steblecki ogolenie wczoraj zapomnial chyba wejsc na boisko za Cetnarskiego bo ani razu go nie widzialem ::o
W najbliższą sobotę tj 9.08.2014 godz. 11-ta 1 kolejka IV ligi zachodniej
Cracovia II - Garbarz Zembrzyce
Kto chce zobaczyć zmienników (tak wywoływanych na forum) może zobaczyć ich w akcji.
[i]Cel jest jeden - awans do III ligi. Chcemy, żeby to był jeden wielki team, który w każdym meczu będzie dawał z siebie wszystko i walczył o zwycięstwo - podkreśla Piotr Górecki.[/i]
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/piotr_gorecki_cel_jest_jeden__awans_do_iii_ligi
Jeżeli podejście zawodników z I drużyny będzie takie samo jak w poprzednim sezonie, to ten sezon skończy się tak samo. Pamiętajmy, że nie wszyscy zawodnicy z poprzedniego sezonu zostali w Cracovii ( w treningach nie uczestniczą Pająk, Ropski, Piątek czy Klimczyk - a inni jeszcze się zastanawiają)
Nie zawsze ilość = jakość
Ta połowa była bez perspektyw dla Cracovii i dobrze że odchodzą.
Szkoda, bo Ropski, Pająk i Piątek troszkę postrzelali tych bramek dla Cracovii, Klimczyk też dołożył cegiełkę w decydującym meczu z Sandecją na 3-3.
Były nasz zawodnik (brązowy na MP 2013) Bartosz Bieszczanin zasilił Giebułtów - do zobaczenia na Wielickiej
Rezerwy na inaugurację... 9-0 :)
Bramki dla nas: Kita x3, Dudzic, Panek, Kapustka, Krasucki, Nykiel i gol samobójczy.
skład: Stępniowski - Nykiel, Mikulić, Horoszkiewicz, Wawrzynkiewicz - Kapustka, Mrozik, Cetnarski (46 Krasuski) - Panek (46 Wdowiak), Kita (75 Ceglarz), Dudzic (46 Szewczyk)
Widzę że małolata Eryka próbują. Prawidłowo sporo może z tego wynieść. Skład na 4ligę naprawdę mocny! Mimo wszystko wolałbym by to Szewczyk się ogrywał a Dudzic go zmieniał :)
Wynik adekwatny do skladu. Tylko z takim skladem to i potter by zrobil awans, a teraz bedzie jaki to Gorecki jest zajebistym trenerem ;)
Zeby nie bylo nic do goscia nie mam.
Jeśli grali po 45 minut obaj to chyba nie ma różnicy, który w podstawowym składzie.
No fakt :) nie zwróciłem uwagi.
Czy oni rzeczywiście grali 4-3-3?
Dudzic i Nykiel strzelali z karnych.
za silni na IV ligę, a za słabi na III ligę.;)
grali 4-3-3, nie pierwszy raz
Ma to jakiś sens szkoleniowy, jeśli pierwszy zespół gra 3-5-2? Pytam, bo nie znam się na szkoleniu młodzieży.
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ma to jakiś sens szkoleniowy, jeśli pierwszy
> zespół gra 3-5-2? Pytam, bo nie znam się na
> szkoleniu młodzieży.
nie , niema. Ale na granie takim systemem trzeba mieć odpowiednich zawodników.
pełna relacja z tego meczu http://sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozna/4-liga-krakow-wadowice/item/6060-kanonada-na-wielickiej
Po wygranej 9:0 nie wypada szukać dziury w całym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)