Znasz bajkę o wężu...
Koniec dyskusji z mojej strony.
-
-
[']
[']
minuta ciszy......dla półmózga ..... nigdy.....
dla człowieka zawsze....
" ( ... ) kto mieczem walczy ten od miecza ginie...(...)..."
i tutaj należałoby się zastanowić nad etymologią słowa "półmózg"....niestety .... człowiek....
Wiadomość zmieniona (10-10-04 20:58)
to powiedz mi to prosto w twarz
wystarczy że popatrzysz do lustra to się przekonasz
maaciek
Ja rozumiem co o nim myślisz ale tu chodzi p to żeby to była ostatnia ofiara śmiertelna...... A nikt nie robi z niego świętego
zubereg oczywiscie też bym chciał żeby nie był już nigdy żadnych ofiar tylko minuta ciszy dla bandziora na meczu za to ze dżgał naszych i zginął to trochę za dużo.
news idz na spacer koledzy czekaja na ciebie!!!!!!!!!! pasiaste teligi
tak tearz metal smiec nie a jak wiedziales ze takie rzeczy robil i byl na wolnosci to bys tak raczej niepowiedzial nie
ic pierdolsiz farmazony jakies jak wy bedziecie czcic minute ciszy ja se przyniose trabe i chocsz to jest wesniackie i ngdy nieuzywalem to znacze trobic jak pojebany !!!
STOP DLA MINUTY CISZY NA CZESC NOŻOWNIKA
maaciek daj spokój....
do kogo to ! KsC ! ??
Do Fontomasa
aha .....spoko
Zmarl Pasiak tam zobaczcie a nie tutaj teraz mozemy robic minute ciszy!
tez NIE popieram MInuty ciszy !! ten typ sam zaczoł wojne jakby tak sie to nei skończyło dalej by naszych cioł.... kiedy jak kiedy ale teraz za nim płakać nie będe !!!!!
[']
Mosiek55 i co ? dalej uwazasz ze to nie jest sprawa klubu ? przeczytaj wypowiedzi tych "kolegow" z internetu maaciek i cala reszta .
Klub musi sie odciac od takich opinii a kibice pokazac im ze sa w mniejszosci.
Inaczej to wszytko nie ma sensu bedzie coraz gorzej, pomyslcie o Klubie jak nie potraficie pomyslec o przerwanym zyciu. Co za sponsor da pieniadze? i nie opowiadajcie ze to media maca, sami mieszacie. Jeszcze kilka godzin temu bylem dumny z tego forum poziom nienawisci byl duzo nizszy niz w GTS.
A wlasciwie po co ja to pisze? i tak do tych ktorych powinno to nie dotrze.
I zajebiscie zadzialal ten temat na was,sami teraz sie klocicie o pierdoly.Minuta ciszy i tak bedzie bo zmarl jeden z naszych wiec juz nie musicie wypowiadac sie glupio.I mam nadzieje ze moderatorzy zamkna ten temat juz nie dlugo bo to sie robi chore!!!!!!!
[ ' ]
[ ' ]
tylko tovia
Maaciek i pozostali: czyli dobrze się stało? sprawiedliwości stało się zadość?
Być może piszę tu po raz ostatni, powtórzę cierpliwie, tak jakby nikt nie powiedział wcześniej żadnej bzdury:
Nie obchodzi mnie, kim był ten chłopak. Być może dla niektórych z was to co się dzieje, to wszystko mało. Kiedy uznacie, że trzeba wreszcie działać? Jak zabiją nożem trzyletnią dziewczynkę w piaskownicy, bo miała na sobie czerwoną koszulkę z białą gwiazdą? Ale wtedy też nic nie zrobicie...
Powtarzam apel: minuta ciszy przed meczem z Polonią za wszystkie dotychczasowe ofiary bandytów podszywających się pod kibiców Cracovii i Wisły.
Wzywam wszystkich rozsądnych ludzi do przyjścia na mecz z żałobną opaską albo wstążką. Opravcom proponuję przepasanie flag kirem.
Jestem zdania, że konieczne jest podjęcie poważnej współpracy z klubem kibiców Wisły i zorganizowanie wspólnej akcji. Ktoś proponował wspólny marsz przed derbami, zostało to wyśmiane...
Natomiast jeżeli na meczu z Polonią usłyszę z młyna "Wisła to stara k****" to oświadczam: bawcie sie dalej beze mnie. Miejsce A/6/27 mogę oddać w prezencie temu, kto to zaintonuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)