to jest już poj.... 3maj sie Mrcin!!!
-
-
Marcin Makuch zraniony nożem!
Trzymaj się !
Ty chyba koleś nie wiesz gdzie jest Pszczyna? skoro twierdzisz, że tam są kibice Wisły.
Kiedyś tam jeździłem (takie zadupie z ładnym zamkiem), i dominują tam kibice Górnika Zabrze!
Ale skłaniam się ku temu, że nie miało to żadnego podtekstu kibicowskiego.
Pewnie jakiś lump nie wiedział z kim ma do czynienia.
Ale niedługo się dowie, bo znowu zamierzam odwiedzić tą małą mieścinę.
Maki wracaj szybko do zadrowia!!!
MARCIN TRZYMAJ SIĘ!!!!
Maki . Zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MATTI, ja przez 21 lat mieszkałem w odległości 8 km w linii prostej od pszczyny, więc wiem co piszę i robię to jako swego rodzaju autochton.
nie pisałem o chuliganach pszczyńskich (a są tam nie tylko fani KSG, bo jest też parę osób, które kibicują np. RUCHowi), tylko brzeszczańskich (sprawdź na mapie gdzie są Brzeszcze). a jak już zaczniesz (wciąż jeszcze jako gość) przyjeżdżać w tamte strony, to po pewnym czasie przekonasz się, kto miał rację.
no i najpierw przeczytaj uważnie post, potem się wypowiadaj. pozdrawiam
Wiadomość zmieniona (05-10-04 12:54)
...............
:(((((((((((((((((((((
Maki 3maj się
Maki - trzymaj się!!!
TRZYMAJ SIE MAKI !!!
Brak mi słów.... Marcin wracaj szybko do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!1
[url]http://sport.onet.pl/989296,wiadomosci.html[/url]
Ja powiem tak...Pater mieszkał cały czas na osiedlu Kozłówek{ulica nieważna} i pomimo że to osiedle składa się z najbardziej krewkich kibiców CRACOVII nic mu się nie stało-a jego żona spokojnie z małym dzieckiem chodziła na spacery....szacunek dla piłkarza i jego rodziny......
Jończyk został jako trener zaatakowany przez n/n osoby i okradziony ze sprzętu piłkarskiego....który to sprzęt płonął na meczu w sektorze zajmowanym przez Wisłe......
PANOWIE TAK NIE MOZE BYC....PEWNE RZECZY SĄ WAŻNIEJSZE NIŻ ANTYPATIE KLUBOWE......ZROZUMIEĆ TRZEBA CO TO SZACUNEK DLA OSÓB KTÓRE ISTNIEJĄ DLA NAS .......KIBICÓW.......
MARCIN -JESTEM Z TOBĄ...
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Debilizm,jeszcze raz debilizm!!!!
To bardzo przykre,aż sie wierzyć nie che:((((((
Pozdro dla Marcina i trzymaj sie BRATKU
Wiem Bootch gdzie są Brzeszcze, bo w tych rejonach to się prawie wychowałem. Ale daleko idące są twoje wnioski.
Zdenerwowałem sie tylko przez to, że jak się coś dzieje to większość upatruje w tym bandytyzm pseudokibiców ( zwłaszcza wiślaków)
Zgadzam się z tobą w jednym, to pewnie był wiejski ćwok, który nawet nie wiedział z kim ma do czynienia.
Przeczytałem dokładnie twój post. I o jedno mam pretensje.
Nie musiałeś dokładać do ognia, że to ma coś wspólnego z drugą stroną błoń, bo znajdzie sie jakiś debil od nas, który będzie chciał rewanżu.
A ja chce tego uniknąć...
A tak z czystej ciekawości- gdzie dokładnie mieszkałeś, chodzi mi o miejscowość?
Pozdrawiam
3maj się Marcin. Warcaj do zdrowia. Mam nadzieję że znajdą tego gnojka.
Pozdro dla wszystkich Pasiaków.
Wiadomość zmieniona (05-10-04 14:27)
jebać napastnika !!
Maki jestesmy z Tobą !!
[i]Przytomność odzyskałem dopiero w szpitalu. Okazało się, że wbito mi nóż w nogę! Lekarze powiedzieli, że gdybym przyjechał 2 minuty później wykrwawiłbym się na śmierć. Ostrze noża niemal otarło się o tętnicę, gdyby nóż zranił mnie dwa centymetry wyżej to według lekarzy nie miałbym najmniejszych szans na czas trafić do szpitala... Rana w nodze jest bardzo rozległa, ma około 10 centymetrów, więc założono mi kilkanaście szwów... W tej chwili bardzo mnie boli cała noga, nie mogę chodzić. Jeszcze dzisiaj chcę jednak wypisać się na własną prośbę ze szpitala i wrócić do domu.
[/i]
co za buc Mu to zrobił ?!
powiesić za jaja !
Wiadomość zmieniona (05-10-04 14:27)
Marcin,trzymaj sie!
Na takich s.kurwysynow to tylko laser...
Marcin wracaj jak najszybciej do zdrowia.
Rex laser?? nie no co ty, tylko i wylacznie szubienica na rynku zeby nastepcy wiedzili co ich czeka.
MATTI, nie dolewałem oliwy do ognia, nie taki w każdym razie był mój zamiar. podałem fakty: w pszczynie zazwyczaj szumią wieśniaki z ćwiklic, miedźnej, góry, czasami z woli, brzeszcz, czechowic... nie wiem na kogo naciął się MARCIN i nie zamierzam bawić się w szerloka (to zdecydowanie zadanie dla policji, niech się wykażą).
a jak się jakiś idiota wybiera na poszukiwania, to świeczka ode mnie na drogę.
pokusiłem się o swobodne skojarzenie równie dla mnie (jako autochtona) oczywistych faktów, za co przepraszam.
a wychowałem się w przysiółku między oświęcimiem a brzeszczami (jego nazwa pewnie i tak nic ci nie powie).
pozdro
ian thorpe.......... albo mialeś zły dzień albo cos wypiłeś - zawsze z głową, zawsze z rozsądkiem a teraz taki paw..........
rozumując tym tokiem zaraz ktos napisze ze to kibice Wisły napadli na kantor w Szecinie, na sklep w Sosnowcu albo kroli ludzi na Stadionie Dziesięciolecia
weź ty się otrząśnij i reszta też
po prostu żyjemy w Polsce - to taki cholernie specyficzny kraj że bez różnicy jest czy jestes piłkarz, kibic, prawnik, taksówkarz czy barman - zawsze możesz dostać od kogoś nożem bo miał takie widzimisie
a to że na glebach jest bydło to wystarczy do Gdowa pojechać gdzie każdy może obskoczyć i to 5 razy w ciagu jednego wieczora - i to nie od żadnych kibiców
tyle
współczuje mu bo ma wiele miesiecy z głowy a później jeszcze rehabilitacja czyli koniec rundy wiosennej..........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)