kurwa mać
płacić, pertraktować, kombinować...obiecac 20 procent z ewentualnego transferu... ale nie wypuszczać pantery z rąk!!
O dobrego napastnika naprawdę trudno... a Ibo wydawał się idealnie pasowac do Cracovii
Pocieszam się tylko, że ponoć rosnie forma Szczoty.
-
-
Czarna Pantera w Jagiellonii
bozee nieee!!!!! kurwa IBO musi zostac!!!!!!!!!!!!!!
Jeżeli ta wiadomość się potwierdzi, to ja nie mam więcej pytań.
Robimy bardzo, bardzo wielki błąd wypuszczając tego chłopaka.
:-(
Tylko Pasy !!!
Bylaby wielka szkoda stracić tak obiecującego napastnika . Tylko jak go zatrzymać ?
Ehhhh.......nawet nie chce mi się pisać, że przydał by sie rzecznik i w pełni oficjalna strona (a nie pół oficjalna tworzona przez grupę kibiców-zapaleńców). Panowie chyba trzeba będzie mały marsz zrobić na pewne "górne" gabinety. Bo I liga piłkarsko jest, stadionowo jak na Polskie warunki częściowo też, ale organizacyjnie to leżymy na całej linii.
A co do Ibo....hmmmm.....JA WAM Q.R.W.A DAM GO OD NAS WYPUŚCIĆ.
Jak wiadomo - w sprawie Ibo niewiele wiadomo :D. A jak wiadomo, że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :D.
wszyscy w gorącej wodzie kąpani jesteśmy-poczekajmy jak sie to zakonczy - teraz to -ktos cos do kogo -
Jak się to potwierdzi to LIPA.
Jestem jednak dobrej myśli, bo jest to zawodnik przyszłościowy a sam Profesor powtarza że będziemy stawiać na młodość.
Więc o co chodzi ?
Andrzej Stanowski ma zwykle świeże informacje, a on w dzisiejszym dzienniku niczego takiego nie potwierdził. Napisał:
[i]Wedle słów trenera Wojciecha Stawowego zagrają w nim[/i] [czyli w sparingu z Ruchem] [i]przede wszystkim zawodnicy, którzy mało występowali w pierwszej drużynie lub nie grali wcale (K. Piątek, Wawrzyczek, Makuch, Przytuła, Dudziński, Świstak, Szczoczarz, [b]pozyskany Gambijczyk Sawaneh[/b]).[/i]
Pewnie Ibo normalnie trenuje u Stawowego, a jego menago niezależnie od tego załatwia interesy.
Wiadomość zmieniona (05-10-04 12:53)
Nie uwierzę jak nie zobaczę...Ibo nam tego niemógłby zrobić-plotka.
[img]http://student.prz.rzeszow.pl/~saczers/vlepy/vlepa23.jpg[/img]
Zeby byla jasnosc: IBO nadal trenuje z Cracovia, nawet teraz i w tej chwili gdyz o 18-tej mieli zaczac trening.
podobno chodzi o długość kontraktu! Słyszałem o tym już 2 tygodnie temu, a czekanie na papiery Ibo to ściema. podobno!!
Ktoś chce podbić cenę ?
menager Ibo chce na 2 lata. Pobryka w pasach 2 sezony, wylansuje sie, a pużniej... chyc na zachód bez opłaty transferowej .
Oczywiście podobno.
no tak, ale czy ten menago mysli, ze Ibo sie w jadze wylansuje?? smiem watpic.
Wczoraj na sparingu p.kierownik Madej powiedział do nas kibiców żeby się nie przejmować tym co piszą w gazetach....powiedział cyt.{słyszałem osobiście}"Ibo nie powącha białostockiej ziemi"
Dał jeszcze do zrozumienia że zostaje w CRACOVII....
Tyle w temacie.....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
4 dni później
ian thorpe pisał we czwartek:
[i]Wczoraj na sparingu p.kierownik Madej powiedział do nas kibiców żeby się nie przejmować tym co piszą w gazetach....powiedział cyt.{słyszałem osobiście}"Ibo nie powącha białostockiej ziemi". Dał jeszcze do zrozumienia że zostaje w CRACOVII....[/i]
trener Jończyk mówił we środę dla "Teraz Pasy":
[i]Ibo jedzie teraz do Niemiec, aby załatwić tam pewne swoje sprawy.[/i]
Tymczasem wczoraj w niedzielę kiedy nasza drużyna przygotowywała się do sparingu w Cottbus, godziny między 13,00 a 15,00 Ibo Sawaneh spędził nie na kompletowaniu dokumentów w Niemczech, ale na obserwacji meczu Piast - Jaga na stadionie Piasta w Gliwicach. Oto co pisze na ten temat Paweł Orpik w dzisiejszej Gazecie w Białymstoku.
[i]Z trybun poczynaniom Jagiellonii przyglądał się wczoraj napastnik rodem z Gambii Ebrahim Sawaneh, który już w poprzednim tygodniu miał przyjechać do Białegostoku na testy. Po meczu krótko porozmawiał z trenerem Adamem Nawałką. Od środy będzie trenował w Jagiellonii, jak przekazał mu szkoleniowiec białostoczan, w ciągu tygodnia powinno okazać się, czy zostanie na dłużej.[/i]
Źródło: ostatni akapit tekstu
Niewdziecznik ??
W Wisle go nie chcieli to przyszedl do nas, u nas go chca no ale nie wiadomo dlaczego on juz nie chce nas. W Pontusa sie bawi ??Obrazil sie i ucieka ?? tylko o co on sie mogl obrazic ?? czyzby o to ze chca z nim podpisac kontrakt na 5, a nie na 2 lata. Wybredny. Ale mam wielka nadzieje ze mu sie nie spodoba w Jagielonii i wroci do Cracovii.
hmmm
Niedość że to II liga (a może i III niedługo) to zimno tam jak cholera :)
heh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)