Cześc Bootch !!!
Nieznam Cię i niewiem czemu piszesz że jesteś sam na terenie wroga...bo ja też jestem z Azorów i zawsze byłem z Cracovią , jezdząc nawet na III ligowe wyjazdy, już nie wspominając o meczach na swoim boisku. Jest nas tu paru więc nie wiem czemu nigdy się nie spotkaliśmy na meczu, ale może kiedyś to nastapi...
-
-
Po derbach!!!Jakie wrażenia??
yo Brylant, pocieszyłeś mnie swoim postem;) mam nadzieję na rychłe spotkanie (Polonia?). pozdro dla pozostałych fanów Craxy z AZORÓW
(ja mieszkam tam od nie całego roku, a jedyny klimat jaki znam z okolicy to GTSiarze, sory). no i niniejszym zmieniam opis... ehhhhh jak miło przeczytać, że nie jest tak źle, jak to pozornie wyglądało.
ps. obczajał ktoś www.oswiecimianie.blog.pl ???
Wiadomość zmieniona (07-10-04 08:50)
Brylant 82 - masz racje jest was na Azorach paru ale nie wszyscy są godni nosić szal w Pasy. Mówie tutaj o tych kibicowskich dziwkach które mnie z kosami goniły rok temu a teraz straszne Pasiaki. Prosze cie nie nazywaj ich kibicami Cracovii bo to zwykłe gówno jest i mają jak w banku że jak bym takiego frajera spotkał na meczu i dali by mi go na wyciągnięcie ręki to bym zaj....
KSCabaj
Każdy może zmądrzeć daj im szansę......:)
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Wynik i gra super, ale dotąd nie mogę zrozumieć, dlaczego nasi grali w niebieskich strojach. W takim meczu! To jednak jakaś obraza tradycji.
Czarne spodenki i getry + koszulki w pasy, a u nich białe/białe/czerwone to wystarczający kontrast, również dla TV.
Chlopaki ja tez z Azorow:D
Wrażenia bardzo pozytywne. Derby pokazały że:
1. Wisła to buroki począwszy od prezesa aż po dwie zdziry, które wykrzykiwały po meczu rasistowskie slogany.
2. Czerwiński to g****, a nie człowiek "słowny, najbardziej pod słońcem"
3. Mieliśmy rozkosz oglądania drżących ze strachu piesków.
4. Odkryliśmy, że ta '"wielka" Wiśła - mimo swojej nieczystej gry, np. prowokacje Baszczyńskiego - nie jest lepsza od naszej drużyny, która to niedawno jeszcze grała w trzeciej lidze.
5. Wszyscy przekonali się, że Stawowy przerasta już Kasperczaka.
6. Kibice Wisły obnażyli się bez reszty. Aż przykro powiedzieć, ale cała Polska widziała i się dziwiła, że Kraków kulturowa stolica Polski mogła okazać się taką wiochą. Nota bene, kochani rodacy, weźcie poprawkę: to tylko kibice ubeckiego klubu prezentują tak niskie , troglodyczne instynkty. Druga strona Błoń jest diametralnie odmienna.
7. Obnażyło się Radio Kraków, które jest satelitą ubeckiego klubu, bowiem na wieść o napadzie rabunkowym kibiców Wisły na trenera Jończyka i wobec dowodów w postaci manifestacyjnego spalania "łupu" podczas meczu, milczy jak zaklete.
Wiadomość zmieniona (07-10-04 20:45)
Moderator piona! Numer 5 w wyliczance Monday'a mnie rozpierdala! :-))
8-, czy brak argumentów musisz zastępować wulgaryzmami?
Czy wiesz co to jest hiperbola? A jeśli nawet nie zgadzasz się z czyjąś opinią - to zasady dyskusji na tym forum są inne niż Ty preferujesz.
Wiadomość zmieniona (07-10-04 21:06)
OK wybacz mi kibicu atnywisly bo w Twoim poscie nic o Cracovii nie wyczytalem tylko wisla wisla wisla tamto sramto. ROZWALIŁ MNIE ON WPROST ROZSADZIŁ (żeby nie było że klne czy coś)
Przecież jest!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)