. A wlasciwie dwa dopingi.
. Jeden w klubie pod Gruszka, gdzie mialem niezmierna przyjemnosc ogladac mecz. Cos pieknego. Spiew przez cale 90 minut i fantystyczna atmosfera i za to naleza sie duze brawa. Potem szybkie wyjscie na rynek i spiew na ulicach.
. Doping na meczu. Tu naleza sie takze brawa, gdyz w transmisji telewizyjnej conajmniej kilka razy bylo wyraznie slychac kibiców Cracovii. Natomiast duzy żal do prowadzacych transmisje. Otoż bodaj tylko raz zostal pokazany sektor Pasów i w dodatku na duzym zblizeniu, wiec malo co bylo widac. Jesli ktos z bedacych na meczu moze napisac cos wiecej na temat oprawy zorganizowanej przez naszych kibiców, to napewno wszyscy bedziemy wdzieczni.
-- Tylko Pasy !! Pasy Golll !!
-
-
Doping.
www.kibice.net tam można co nieco przeczytać
Cracovia ma zawsze extra doping;] Zasługuje na niego:) Ja zdzieralam gardło ile weszło;)
Maniurka ;)
A czy to Ty jakos na poczatku meczu rozmawialas przez komorke i stalas u gory sektora? ;)
Oglądałem w Canal + i dobrze słyszałem doping ubecki. Same bluzgi pod naszym adresem! Ciekawe co na ten temat napisze ubek Białoński i powie debil BernasiK?
no wisełka z tymi antysemickimi tekstami żałosa była.
no ale to u nas jest antydoping a nie u nich ...;)))
Czemu pieski zniknęły z forum? Liżą rany?
A tak się nadymali...
No tak nerwy puściły... Teksty mieli żałosne! Może wreszcie pewne instytucje i osoby przestaną szukać zła tylko u Nas...
A miało być 5 : 0!
hehehe
cytuje z forum psów:
"Przecież w pewnym momencie 500 żydów przekrzyczało całe A i B i to nie raz. To jest przykra sprawa, ale jestem max wkurwiony i wyciągnę wszystkie brudy. Dzisiaj większosc ludzi na stadionie nie zasłużyła na miano kibica Wisły"
PS. Dziekuje TD za bilecik :-)
Zgadzam się.Doping było słychać dobrze.Jak na to ,że nas było 520 a ich ok.9,10 to było ok.Kilka razy przekrzyczeliśmy psiarnię.
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/20_krzykacz_ksc.gif[/img]
Caly mecz bylem cichutko,bo siedzialem na C.Szacunkowo na 20 piosenek 16 to prymitywne bluzgi na Cracovie w stylu piosenek disco-polo(tych 2 debili z gniazda powinni pokazywac przeciwnikom aborcji).Wraz z przebiegiem meczu entuzjazm pieskow gasl.A najpiekniejsza byla cisza jak z tymi czempionami wychodzilem ze stadionu!
a bawiłeś się w kartony z nimi ??
jak z tym sobie poradziłeś ??
po prostu sobie stalem,kaptur na glowie(za duzo kpiacych usmieszkow mieszkancow mojego miasteczka) i raczki w kieszeni;a poza tym bylo nas 2.
Nie wiem, czy faktycznie Was doping interesuje, ale mogę Wam powiedzieć jak wyglądało to ze strony sektora C, tym bardziej, że należę do tego ginącego gatunku kibiców, którzy dopingują krakowskie drużyny (choć najbardziej oczywiście Wisełkę) i kilka na Kałuży byłem.
Generalnie oprawa na Waszym sektorze wyglądała lepiej niż na meczach u Was: szarfy, kartoniki, i to w dodatku bardzo urozmaicone. "Glasgow" mogło robić wrażenie - bardzo fajnie. No i widać, że chłopaki mają parę w gardle, bo czasami udawało im się przebić, zwłaszcza między naszymi pieśniami.
Szkoda, że kibice obu drużyn tak często zniżali zię do poziomu "anty" dopingu :( Szkoda, może nasze prawnuki nauczę się poludzku dopingować WŁASNĄ drużynę.
Pozdrawiam i gratuluję punktu, bo dla Nas to prawie jak porażka!
gratuluję wam wywalczonego remisu w tym cięzkim meczu dla obu stron.
mecz nie był jednak wielkim widowiskiem- widzieliśmy ne Reymonta dużo lepsze mecze w naszej lidze
zaimponowaliście mi ustawieniem taktycznym waszej drużyny i naprawdę niezwykłą, wręcz zwierzęcą wolą walki, której próżno ogladać u naszych piłkarzy na co dzien (chociaż dzisiaj się też starali)
nie narzekajcie na sędziego bo mylił się w obie strony
a jeśli nie podobał wam się nasz doping czy też oprawa-ciekaw jestem czy zrobicie lepszą na Kałuży,ale mówiąc szczerze to wątpię bo Wisła jet obecnie w pierwszej 2-3 naszej ligi jeżeli chodzi o poziom dopingu.
Zresztą w innym poście sami chwalicie nasz doping pisząc że byliśmy 12-zawodnikiem naszego klubu- chociaż to prawda że chwilami było was słychać ,ale chwilami was bardzo zagłuszaliśmy(nawet tę słynną lokomotywę).
Zgadzam się tylko z jednym. W końcówce meczu paru gówniarzy rozkręciło prawdziwy antydoping pod waszym adresem.(gdzieś od 82-83 min)
Natomiast przez cały mecz głośno i w urozmaicony sposób dopingowaliśmy Wisłę.
Trzeba przyznać obiektywnie że i my(jako gospodarze) i wy jako goście zaprezentowaliśmy się tego dnia godnie.
520 a pare tysiecy to jest roznica.........teraz trzeba czekac na decyzje ile Wy dostaniecie biletow oby jak najwiecej
Messer mecz rzeczywiscie nie byl piekny.
Nasedziego trzeba narzekac i wy tez powinniscie gdyz kiepskich sedziow powinno sie degradowac do nizszych lig.
Co do dopingu bylo naszych chlopakow czasami slychac. Jak dla mnie bylo by totalna kompromitacja z waszej strony jak byscie nie potrafili ich zagluszyc.
Nasza "slynna lokomotywa" no fajnie ja nazwales ale zrozumesz jej moc dopiero gdy przyjdziez na derby na wisne do nas.
Wasza oprawa no w telewizji nie za specjalnie wygladala, a odgrazaliscie sie ze bedzie najlepsza na swiecie, no ale moze w telewizji tak kiepsko wygladala, ogladne jutro zdjecia to moze zmienie zdanie.
PS. Fajnie ze sie zachowales jak czlowiek i nam pogratulowales, bo mogles tu przyjsc i nabluzgac na nas, tak wiec pozdrawiam.
Wiadomość zmieniona (03-10-04 22:51)
Messer
ciezko bylo przeczytac to co macie napisane.. oprocz kartoniady, wszystko bylo nieczytelne z sektora gosci, moze dlatego oprawa nie zrobila na mnie takiego wrazenia
co do dopingu - dobry - ale nie przeszedl mnie dreszcz, tak jak chocby na poczatku meczu Arka - Cracovia, gdy caly stadin 8 tys Sledzi zaczelo spiewac Hej Arka Gol
nie mowie ze byliscie zli, fatalni, ale nie jestescie fantastyczni w dopingu (doping to doping, oprawa to oprawa, dwie rozne rzeczy)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)