Jestem szczęsliwy!! W nastepnej rundzie pokarzemy Wiśle gdzie raki zimują :))))
Brawo Cabaj! Barwo cała pasiasta drużyna!!
Heeeeeeeeeeeeeeej!!
-
-
JESTEM DUMNY CZYLI PO TSW-KSC
Jestem bardzo dumny z mojej ukochanej drużyny .Mimo pewnej pomocy
sędziego zremisowaliśmy.Wisła naprawdę beznadziejna,widać ,że asiorom
się wełbie poprzewracało ,mieli podbijać Europę ,pokonać Real ,liga mistrzów im się śniła ,a nie dali rady naszej dzielnej dziesiątce,gdybyśmy
grali mecz w pełnym składzie to przegrały by mecz psy nieczyste.
I BÓG OJCIEC WSZECHMOGĄCY UKARAŁ UBECKĄ PYCHĘ. WIELKI BURAK
W..LI KASPERCZAKA NA ZBITY PYSK.
wisła TO MIASTA HAŃBA
wisla to jest nasz wróg
wisły NIE SZANUJEMY
BO TO UBECKI KLUB
Zwariowałem :) Cudnie... jeszce tylko poprawienie wyniku na wiosne ;]
bylem na meczu, niestety jako tajniak na c, malo palcow nie zjadlem ale doczekalem 90 minuty:] ja rowniez jestem dumny!!!
Brawo Pasiaki! Jestem dumny z naszej drużyny. Siedziałem w pasiastej koszulce ku rozbawieniu wszystkich klientów w gliwickiej knajpie z oczami wlepionymi w ekran. W drugiej polowie zagryzałem paznokcie i patrzałem jednym okiem na zegar. Gdyby nie kontrowersyjna czerwona kartka wynik mógłby być dla nas korzystniejszy. Szkoda, ze nie jestem z wami w Whisky barze. Kowal wypij moje zdruffko! No a za 2 tygodnie tradycyjny jesienny pogrom "wisełki" na Bogumińskiej w Wodzisławiu. Na tym meczu musze być, więc tym razem nie zawitam do Grodu Kraka. Nie pośpiewają se "Jak długo na Wawelu", oj nie pośpiewają.
Jarek Mikołajec
CRACOVIA!!!
a ja powiem jedno..... ZAJEBIŚCIE! :D (Odeon rulezz.. :) )
CRACOVIO ==> Poprostu kocham Cię !!!
Jestem dumny !!!
HEEEEEEEEEEEEEEJ HEJ CRACOVIA !!!
i zgasła biała gwiazda ...przycmiły ją Pasy dziekuje chłopaki było dzis wszystko czego oczekiwałem a głównie walka i serce zwłaszcza po czerwonej kartce dla Bastera ale nie dalismy sie ....i to jest piekne....
Ojojoj !
Tyle powodów do dumy ze hej!
Kiedy przyszlo grac 11 na 11 pokazalismy kilka naprawdę extra akcji i widac było ze gramy o całą pulę i to jest powód do dumy.
Kiedy juz sedzia dał się nabrać barszczowi (yebany prowokator z UB) to pokazalismy hart ducha i znow ugralismy na zero w tyłach (jestem w szoku na plus!)
Jestem dumny ze publika traktorzystów, która tak sie szczyciła tym że nie spiewają na nas, pokazała swoje prawdziwe oblicze.
Wyszła z nich wioskowość na całego.
No i jestem dumny ze panienki-gwiazdeczki tak się wystroiły (fryzurki, makijaz) i tylko szkoda ze sedzia nie dał nam szansy ich wy.j.ebac do konca...
Bardzo dobrze szymusia-symulanta wychwycila kamerka C+, jak z placzem lecial do sedziego "kapując" że go Drumi kopnął, a tu od razu powtóreczka i co? I nic nie było yebanczyku z kupą na włosach.
No i jest dobrze :-)
Duma i pycha skarcone. Cnota górą
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - Pierwszy Mistrz Polski (1921) i Jedyny Mistrz Galicji (1913)
Wiadomość zmieniona (03-10-04 20:04)
DZIĘKUJE CI TATO ŻE JESTEM PASIAKIEM!!
A zauważcie jeszcze jedną rzecz - jeszcze nikt tu o tym nie napisał -
jak nasi grali w końcówce - nie grali "metodą nie fair" na czas!
Porównać to z tym, jak grała u nas Odra Wodzisław!
A w ogóle - to pokazali wielką klasę.
I to naprawdę smutne, że piłkarze mistrza Polski, drużyna prawie w całości złożona z reprezentantów kraju, chwyta się (i to jeszcze grając 11 na 10)
sztuczek takich jak chwytanie z bólu za nogę w miejscu, gdzie na pewno nikt go nawet nie dotknął i innych sztuczek teatralnych. Na Canal + było to znakomicie widać. Moim zdaniem, nie wypada...
I jeszcze co do sędziego - tak jak całkiem wielu na forum, w innym temacie - nie uważam, że był tendencyjny, ale w istocie popełnił kilka istotnych pomyłek na naszą niekorzyść. Zauważcie - gdyby Baszczyński miał żółtą za wyjątkowo brutalne kopnięcie Barana, to albo by nie prowokował Bastera, albo też dostał czerwoną za drugą żółtą... (Baszczyński - też reprezentant Polski).
WOJTEK PRZEPRASZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i dziękuję Tobie i całej drużynie.
Kocham tę drużynę ;-)
Hej Pasy Gol !!!!!!!!
Szkoda ze nie doje.ba.liście tym farmazonom z Reymonta, a byla na to szansa.
PZDR z Olsztyna!
Wiadomość zmieniona (03-10-04 19:45)
ahhh ile ja razy słyszałem z tych wiślackich mord "poczekajmy na derby"
i co?? poczekalem i jestem dumny
a teraz czekam na kolejne derby
12 tys pasiaków fetujących triumf CRACOVII
i ostateczy krach gts-u
BRAVO!!! utarliście pyszczki pieskom tym zmanierowanym i płaczącym co chwilę
postawa całej drużyny - extra!!
Gdyby jeszcze ten strzał Wawrzyczka w ostatnich minutach wszedł - to by dopiero było
TYLKO PASY!! PASY GOL!!
Dziękuję za ten mecz. Dziękuję Ci Tato, że jestem Pasiakiem. I nic więcej nie mam do powiedzenia. Tato - dzięki!!! Pozdro dla Borsuka, który chciał być dzisiaj z nami, ale nie mógł. Borsuczku ściskam Cię. To był nasz meczyk.
CRACOVIO,po prostu KOCHAM CIE!!!
Dziekuje Ci za te piękne derby,dziekuje!!!
Ogladalem mecz. Gratuluje wyniku bo remis nalezy uznac za Wasz sukces,ale ogólnie mecz mnie zaskoczyl na minus. Spodziewalem sie ze bedzie "gryzienie trawy" przez oba zespoly a tu ??? Zwykly ligowy,przecietny mecz.Wisła widac bylo nie otrzasnela sie jeszcze po wpadce z Dynamo i tutaj kalendarz rozgrywek ulozył sie dla Was bardzo dobrze.Zmeczeni fizycznie po dalekiej podrózy oraz psychicznie odpadnieciem z UEFA pilkarze Wisly nie zdołali sie podniesc aby z Wami zwyciezyc. Nie kibicowalem nikomu ,gdyz jestem za Hutnikiem ale z duzej chmury mały deszcz
Wiara czyni cuda!!!!!!!!!!!!! Gratulacje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)