tak weszli ... doping mają bardzooo dobry :) starają sie nasi :) od czasu do czasu słychac np. "nikt nam nie zrobi nic" lub "hej pasy goool" :) oby tak dalej :)
-
-
520 Samurajów;-)
Chlopaki, no ja mam tylko tyle co w necie!!!
Napszcie co widac, jaka oprawa!!!
Prosze!!!
Naszej oprawy nie pokazali wogole w 2 polowie przy rogu dla wisly tylko bylo widac pasy bialo-czerwone nawet nie wiem z czego....
Brawo chłppaki i dziewczyny! Byliście boscy!
Bylem z kumplem na C.Na poczatku z tesknota patrzylem na naszych.Potem kilka razy myslalem ze wyjde ze skory.Ciezko jest ogladac mecz i udawac ze nic sie nie dzieje.
Ciekawa relacja napisana "okiem kibica KSC" z pobytu na derbach jest umieszczona na stronie głównej czyli: [url=http://www.cracovia.krakow.pl]tutaj[/url]
Mały tylko cytacik:
[i]Po raz pierwszy w życiu czuję się jak terrorysta, mam świadomość, że podobnym obostrzeniom nie był poddany nawet Muhammed Atta, kiedy 11 września 2001 na bostońskim lotnisku przechodził przez kontrolne bramki. Kiedy wchodzę na przygotowany dla nas sektor gości, 9 tysięcy wiślackich gardeł krzyczy słowa powitania: CRACOVIA!!! CO??? TY K...O!!! grzmi w zachwycie stadion powtarzając wspomniane strofy kilkunastokrotnie...[/i]
Zachęcam do przeczytania i komentarzy.
Nic ująć, natomiast prosi się o dodanie, że jednak mogło nas być jeszcze więcej w koszulkach.
A doping mógł być jeszcze bardziej aktywny.
Na wiosnę nie można sobie pozwolić na takie przestoje - GTS trzeba zagłuszyć w zupełności (o ile będą).
Fajne. Tylko drobna uwaga techniczna. Taki dłuższy tekst sformatowany bez akapitów powoduje u czytelnika nierzadko pewien niemiły oczopląs. Może nieśmiało poprośmy Ro Mana o zgodę na sformatowanie akapitów. :-)
Formatowanie nastąpi jak anafly wróci z pracy zawodowej :)
z innych wpisów, w innych tematach wynika, że tak naprawdę było Pasiaków [i]vel:żydów:):)[/i] o wiele więcej niż 520
troche subiektywna ta relacja waszego skryby, nawet nie mozna komentarza dodac, widac krotko was trzymaja wasi admini.
A teraz napisze to jak ja to widzialem z C (nie kieruje sie teraz niechecia do was, tudziez nie bede promowal Wisly)
Na poczatku nie wiem, co chial uzyskac autor artykulu piszac jak was powitano.. Chyba kazdy wiedzial jak to bedzie wygladac, przeciez z otwartymi rekoma bysmy was nie przyjeli, na 100% wiem, ze wy byscie tak samo postapili. Jestem tego pewien. Ale do rzeczy.
Musze przyznac, ze przez pierwsze 35-40 minut meczu slychac bylo tylko nasz doping, ktory nie byl nawet w polowie tak dobry jak np. w meczach z legia, chociaz probowaliscie nawiazac walke co wam sie nawet udalo, kiedy bylo KTO DZIS WYGRA - udalo wam sie nawet przekrzyczec wtedy A i B krzyczac Cracovia! Wstyd mi za pikniki z A i B - im zalezy na wyniku a nie na dobrej zabawie i dopingu. Dobre mieliscie tez przez ostatnie minuty pierwszej polowy HEJ PASY GOOL, ktory jest bardzo rytmiczny.
Z tego co pomamietam druga polowe zaczelismy juz z wiekszego kopa i dalej nie oddalismy wam inicjatywy, chociaz raz czy dwa hej cracovia! obilo sie o uszy. Na pewno fajnie wygladala nasza zabawa jak sie 3malo cale C za bary i sie bawilo, chociaz szkoda, ze nie robilismy tego plecami do boiska - wtedy bylby lepszy efekt. Zerkalem tez na was - czym blizej konca meczu tym bardziej sie cieszyliscie.
Kiedy sedzia zakonczyl spotkanie istnieliscie juz tylko wy - cieszyliscie sie, skakaliscie, dziekowaliscie swoim pilkarzom. No i powiem zalatwiliscie nas tym IDZCIE DO DOMU MY IE POWIEMY NIKOMU, kiedy kibice zaczeli ewkuowac sie z sektorow. Tak wtedy niektorzy probowali skontrowac, ale reszta byla troche przybita - pewnie rozczarowana wynikiem.
Podsumowujac, moim zdaniem derby te nie byly udane, nie bylo atmosfery, ktorej sie spodziewalem, fajnie bylo jedynie na poczatku spotkania. Nasz doping nie zachwycil, ale tez nie bylo sie za co wstydzic, wasz tez nie byl znowu jakis zajebisty, ale coz wymagac od 520 osob (chociaz to byli najlepsi z najlepszych).
Mysle, ze duzy na to wplyw miala pora rozgrywania meczu, wieczorna bylaby o wiele lepsza i widac by lepiej bylo wasze plonace szaliki.
The End
Już miałem się rzucić i pisać, że nawet się fajny komentarz od GTSa trafił, ale te szaliki...
Derbów fajnych z atmosferą nie będzie już nigdy, skoro nie będzie już mieszania się wielkich grup piknikujących a każdy "obcy" wchodzi tylko do klatki...
Cóż takie czasy...
Towarzyszu "scigall" - może jeszcze byś ocenił zachowanie waszych dziołszek, które sugerowały nadużywanie cyklonu B - czy to jest warte oceny, czy też przyjmiemy po prostu, że tego się właśnie "powinniśmy spodziewać"
A skoro już mówimy o "spodziewaniu się". Wasi emisariusze od wielu miesięcy wmawiali nam, że u was jest salon Europy. Jak wszedłem i na dzień dobry usłyszałem "C? Co? Ty k.?" to się z rechotu mało nie udusiłem.
Tak to z tymi cywilizacjami i ich poziomami bywa...
scigall napisał:
> wieczorna bylaby o wiele lepsza i widac by lepiej bylo wasze
> plonace szaliki.
Też żałuję. Wieczorem lepiej byłoby słychać wasze "Hitler wróć", "Żydy do gazu", "Cyklon B" i inne okrzyki godne Mistrza POLSKI.
Polska dla Polaków - Heil Hitler! :)))))))
Schizofrenia...
scigall:
do fragmentu: [i]nie wiem, co chial uzyskac autor artykulu piszac jak was powitano..[/i]
reportaż (a sądzę, że z takową formą dziennikarską mamy tu do czynienia) jest "spisywaniem faktów", częstokroć bez [i]chęci uzyskania"[/i] czegokolwiek... ja reportażysta: "widzę, to opisuję" i to właśnie bez wnikania w zamiary, uzasadnienia takowych faktów (takowe może być w przesłaniu zawarte: są trzy szkoły: na początku, na końcu lub domyślnym)
w akapicie drugim (od słów:[i]Musze przyznac[/i] do [i]bardzo rytmiczny[/i]): popracuj nad interpunkcją, bo nie wiadomo o co chodzi.... Interpunkcja bardzo ważna rzecz, zmieniać może diametralnie znaczenie zdania (np. "Rozmawiałem później z kolegą , poszłem do łózka" a "Rozmawiałem, , później z kolegą poszłem do łóżka" - a fee......)
jeżeli na C [b]tylko [/i] [i]obiło sie o uszy[/i] to co "robiło" na pozostałych sektorach?[/b]
lekcja pierwsza skończona - "żełaju uspiechow" :):):)
Wiadomość zmieniona (07-10-04 17:51)
klaros >>> ja nie zwracam sie do Ciebie do ciebie "zydzie klarosie" to oczekuje ze nie bedziesz sie do mnie zwracal jak do czerwonego bo to mnie obraza.
Uwazam, ze derby nie zdarzaja sie zbyt czesto a kibice Wisly baaardzo rzadko jadą po przyjezdnych zespolach (bo albo sektor dla gosci jest pusty, albo nie ma to sensu - patrz jakies wronki czy inna wiocha)
Wy to co innego - zauwazylem pewne odreagowanie za ostatnie niepowodzenia w pucharach w bluzganiu na was. Fakt, raz czy dwa mozna coz pobluzgac (zeby ludzie nie zapomnieli ze oba kluby nie za bardzo sie kochaja;), ale bez przesady. Nie zapominajcie tez jak "piekny" transparent (Dynamo) z arcy inteligentnym przeslaniem powiesiliscie...
tacy dwaj >>>
omnis qui se exaltat, humiliabitur
Panowie, jak cos piszecie to przed wyslaniem rzuccie okiem na calosc.
scigallu - to podaj jeszcze gdzie Święty Łukasz to napisał:):)
Uchwalamy prawo nad prawami;
nie dyskutować z ubekami!
Wiadomość zmieniona (07-10-04 18:19)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)