15 h 4 min !!
-
-
19 GODZIN - PEŁNA "SCHIZA"
wbijam w kimono
mam nadzieje ze uda mi sie zasnac
na dobranoc powiem Wam
Gott mit uns - damy rade :)
00:14:32... tik tak
Po obejrzeniu 5 min Godzilli mało nie umarłem z nudów - jak ja to mogłem za młodu oglądać. Przełączyłem więc na "Milczenie owiec" - już mi lepiej :)))))
Chociaż przyznam, że strzelanie do smoków ma pewien wymiar symboliczny przed Ważnym Wydarzeniem.
14 , 30 tik tik tik
14,20
13:44
dobra ide spać !
dobranoc Pasiaczki ! ;)
A ja piłem piwo z wiślaczką - smutna jakaś choć nadrabia miną...
kurna nie najlepiej mi się spało...
Jakoś cały czas myślałem nad czymś - jakis 22 facetów goniło za skórzanym pęchęrzem... MAcie adres jakiegoś gościa od snów? ;-)))
Ja od rana czuję jakieś bóle w kręgosłupie. Jestem prawie że sparalizowany.
Kurcze jeszcze 8 godzin. Wyciszam się, odchodzę od kompa. O 15-tej idę do knajpy gdzie będę oglądał mecz.
Geopijatyk
Jeszcze kilka godzin i jadę...
Ale co potem?...-mam nadzieję,że następne 2 tygodnie nie będą takie jak po meczu z Łęczną.
jeszcze gdzies 7h !!
tremaaaaaaaa
Wszystkie moje sny to byly sny albo o derbach,albo o meczu z Polonią,albo o transmisji telewizyjnej
będzie dobrze.
niech wiara wypełni nasze serca.
damy rade.
pewnie ze wygracie :) nawet na chwile w to nie zwatpilem :)
Napięcie sięga zenitu.....CRACOVIO kochana, ile my będziemy żyć krócej dzięki emocjom związanym z TOBĄ.....ALE WARTO !!!
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
I w Gdyni również odliczamy czas do Waszego meczu z odwiecznym rywalem ( wrogiem ). W pubie, który znają wszyscy Cracovianie obecni na wielkanocnym meczu pomiedzy naszymi ekipami spotykamy i ogladamy Wasz zespół. Taka piłkarsko-telewizyjna niedziela. Najpierw Lech _Legia a potem Święta Wojna. Niech Cracovia pokaże na murawie kto rżadzi w Krakowie czym i nas wprowadzicie w dobry nastrój. 5h 45'
5h 40 min :)
mecz jest o 16 :D
5h 6 min
5 godzin 4 minuty.
CRACOVIA PANY!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)