TRADYCJĄ JEST ,ŻE PO DERBACH ROBI SIĘ POCHÓD I IDZIE SIĘ NA RYNEK.
PROPONUJE PO MECZU NA SPONTANIE ZEBRAĆ SIĘ POD NASZYM STADIONEM I IŚĆ PIŁSUDSKIEGO NA RYNEK.NA ADASIA.
I PO ZWYCIESKIM MECZU KĄPIEL W FONTANNIE.
Najlepiej godzine po meczu.
-
-
PO DERBACH WSZYSCY NA RYNEK
A pały nas puszczą?
Super, a co na to Wiślacy? Przypuszczam że tez wybieraja się w tym samym kierunku? Proponuję tym razem zrezygnować.
na rynku i tak bedzie duzo Pasiakow w knajpach:)
A może razem z wiślakami się wybiezrzecie...
będzie gorąco... raczej wszytskiego będzie po trochu : My , zwisla no i psy :| Każdy na każdego :)
Tym bardziej trzeba iść na rynek jak będą tam nasi i przywitać wisełke.
Pały nie zamkną rynku tak jak park Jordana.
CRACOVIA NA RYNEK - psy do domu.
Free For All.. to jest to..
Problem polega na tym że właśnie mogą zamknąć rynek a raczej jego dolotowe ulice i ja ich rozumiem.
Wisła wybiera się na rynek....
Cracovia wybiera się na rynek.....
Policje wybiera się na rynek.....
Nie może być poprostu bardziej wybuchowej mieszanki i policja napewno zrobi wszystko żeby nikt z zainteresowanych jednak na rynek nie poszedł...
Ja mieszkam na rynku,ide z kumplami do knajpy i potem czekamy na wisle,jesli wygra to przyjdzie na adasia i moze byc niezla rozruba bo pasow bendzie tutaj duzo siedzialo po knajpach.
Co robicie Pasiaki którzy nie macie biletów?? Idziecie pod stadion??
Moze pujde pod alge zobaczymy z kumplami co zrobimy czy siedziwmy na rynku czy pod alga.
Ja nie mam biletu i kilku moich ziomków również nie ma, ale wszyscy będziemy oglądać mecz w jakiejś knajpie w rynku lub okolicy. Napewno będzie tam mnóstwo Pasiaków.
pod ALGE
Pamiętajcie że połowa rynku już jest zamknięte ze względu na remont nawierzchni.
najpierw pod Algę a póżniej się zobaczy...
ktoś wie czy w Aldze bądź w Whisky Barze będzie większy TV niż na co dzień ?
Dementor napisał:
> Pamiętajcie że połowa rynku już jest zamknięte ze względu na
> remont nawierzchni.
A kostka brukowa i płyty w pryzmach leżą?
No to będzie jazda.
Nie byłem dawno na Rynku.
połowa rynku zamknięta, a na drugiej są jakieś stoiska Cepelii. Jeżeli byłby jakiś dym to nie tylko Pasy, Gtesowcy, policja ale jeszcze górale sie włączą do zabawy
a gorole maja ciupagi :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)