no to typujemy:)
2-0
-
-
Typujemy wynik derbów...
Stawiam na 2:2 w czasie zwykłym, 3:3 po dogrywce. W rzutach karnych zwycięstwo Cracovii.
Jarek
1-2 dla Pasów.
karny po faulu na Drumlaku, "rogalik" Bojarskiego
stawiam
2 : 2
a będzie
2 : 1 dla Cracovii
2-1 DLA CRACOVII BO BEDĄ LEPSI NA BOISKU
CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!!
ile tematów ech........
0-1
Remis biorę z mety !
wisla - CRACOVIA 1:3
5 min Bojarski
7 min Drumlak
77 min Szczoczarz
Forever KOLEJORZ
pozdrawiam brata, Yo Pablolthic!!! Orzel pozdro od Lecha Poznan, dla calej Cracovii WIELKIE HEJ !!!
slawuś
czesc!
co tam w zydoskim swiadku?
sracie ze strachu przed derbami? rozumiem, na waszym miejscu tez bym sie bał.
Zostancie w domach!!hahaha
Wisla- zydy 7-0
Buta i pycha aż śmierdzi z Reymonta, trzeba więc to szambo zalać raz na zawsze. 1-2 lub 0-1 po naszej ładnej grze i moze w koncu nasz pseudo treneiros z reprezentacjos otworzy oczy na właściwa stronę błoń i przestanie trwać w ,, zacietrzewieniu,, w powoływaniach pseudo grajków z Reymonta, a zresztą co mnie to obchodzi , dalej niech w nim tkwi , nasi będą zdrowsi.
2-1 dla PASÓW !!!!!!!!!!!!!!!! HEEEEEEEEEEEEEEEJ HEEEEEEEEEEEEEEEJ CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak się dowiadujemy z dzisiejszej porannej prasy, policja chce remisu.
~~
Policyjne przygotowania przed derbami. Najlepszy byłby remis.
1400 policjantów, mających pilnować porządku w Krakowie w czasie niedzielnych piłkarskich derbów, nie jest podobno liczbą ostateczną. W razie potrzeby w gotowości są także inni funkcjonariusze. Tym bardziej że - jak wynika z rozpoznania operacyjnego - stadionowi bandyci jednak zapowiadają, iż dla nich mecz nie skończy się na boisku.
Policjanci są pewni, że ich obecność pod stadionem Wisły i w innych rejonach miasta będzie - niestety - konieczna. Wynika to z nieoficjalnych informacji, jakie docierają do nich za pośrednictwem Internetu oraz od informatorów. - [b]Dla policji i mieszkańców najlepiej, by ten mecz zakończył się remisem[/b], aczkolwiek mamy sygnały, że bez względu na to "szalikowcy" i tak zamierzają walczyć ze sobą. Dotyczy to rozmaitych punktów miasta, w zasadzie wykluczają tylko starcia w centrum Krakowa - mówi jeden z policyjnych wywiadowców z Komendy Miejskiej Policji w Krakowie. - Obawiamy się, że do godz. 19 będzie spokój, a potem, kiedy zrobi się ciemno, zaczną próbować coś "zdziałać" na osiedlach.
Wiadomo już, że cały krakowski i częściowo małopolski garnizon jest w podwyższonej gotowości. Ostatnio taka mobilizacja była w czasie wizyt papieskich i prezydenta Busha. Większość funkcjonariuszy rozpoczyna służbę już w sobotę, a zakończy prawdopodobnie dopiero w nocy z niedzieli na poniedziałek. Oficjalnie mówi się, że miasto ma chronić 1400 policjantów, kilkuset strażników miejskich i agentów z firm ochroniarskich. W rezerwie pozostanie wielu funkcjonariuszy z małopolskich komend powiatowych.
Oprócz oddziałów prewencji, regularnych patroli, w pracy będą także wszyscy wywiadowcy w cywilu, na sygnał mają czekać także ci z oddziałów zwartych oraz samodzielny pododdział antyterrorystyczny. Największe siły patrolowe zostaną skierowane w rejony, gdzie animozje między kibicami obu klubów piłkarskich są największe. Dotyczy to Podgórza, konkretnie - Nowego Bieżanowa, Prokocimia, Piasków Wielkich, Kurdwanowa, Woli Duchackiej oraz nowohuckich osiedli na terenie Bieńczyc, Mistrzejowic i Czyżyn.
- Apelujemy o zgłaszanie nam na telefony alarmowe 997 lub 112 wszelkich niepokojących zachowań, związanych z pseudokibicami - radzą policjanci. - Rodziców prosimy o przypilnowanie dorastających dzieci i zainteresowanie się tym - czy idą na mecz i kiedy wrócą. Lepiej, aby to wiedzieli niż aby musieli swe pociechy potem odbierać z komisariatu czy policyjnej izby zatrzymań.
Źródło: Dziennik Polski (MADE)
2:1 dla nas. Brameczki Bojar i Drumi.
2:0 dla CRACOVII Bramki 1:0 Skrzyński z wolnego po faulu na Radwańskim
2:0 Nowak po solowym rajdzie
Wiadomość zmieniona (02-10-04 10:45)
Wisła - Cracovia
a) wersja optymistyczna 1-2
b) wersja realistyczna 1-1
c) wersja fanatyczna 0-5
d) moja wersja 2-4
2:2 ==> Baster i Bania :)
Fajnie , że nadzieję rosną szybciutko , z dużej wysokości zejście na ziemię bardziej boli...:-) Pożyjemy , zobaczymy...3 - 1
Ludziska jest dobrze. W człowieku serce rośnie jak widzi taki optymiz.
3 : 2 dla NASZEJ KOCHANEJ CRACOVII !!!!!!!!
Czas na nasze panowanie :)))))))))
>
Obstawiłem na Cracovię u bukmacherów (ładny kursik) i to właśnie Cracovię typuję jako zwycięzcę tego ciekawego derbowego pojedynku.
Cracovii będe oczywiście kibicował, ale nie z powodu kursu u bukmacherów. Bardzo bym chciał aby Pasy upokorzyły Wisłę jeszcze bardziej niż ci gruzini.
Jestem za Cracovią, choć nie jestem z Krakowa, ani też np z zaprzyjaźnionego Poznania. Najstarszy polski klub. Jako mały chłopiec najbardziej pamiętam z polskiej ligi właśnie pasiaste koszulki Cracovii. A pamiętam dużo (pierwszy mecz na żywo w wieku 5 lat, pierwszy mecz międzypaństwowy na żywo w wieku 9 lat, ogólnie futbol to bardzo istotny element mojego życia).
Więc życzę wszystkim kibicom Pasów radości ze zwycięstwa nad Wisłą i przejęcia pałeczki najlepszej drużyny w Krakowie.
Naprawdę bardzo się cieszę że Cracovia jest tam gdzie jej miejsce, w I lidze i mam nadzieję że na tym nie koniec. Najważniejsza jest tradycja.
Niebawem będe miał przyjemność oglądania Cracovii, ale nie w Krakowie...
Wisła - Cracovia 1-2 !
Nic więcej nie wiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)