Kto, tak jak ja, wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi, wierzy w zwycięstwo w niedzielnych Derby, niech tutaj się wpisze!!!
Albowiem napisane jest: "Czucie i wiara mocniej mówią do mnie, niż mędrca szkiełko i oko" AdaM. :-)
-
-
Wbrew logice!!!
Polecam wątek "przejdziem Wisłę" - właściwie jest o tym, choć w końcówce koledzy zaczęli snuć bardzo poważne analizy czysto techniczne, z których nic dobrego nie wynika. Więc może trochę więcej optymizmu, no i nie aż tak serio!
Z uporem maniaka obstawiam 2:1 dla nas.
obstawiam tak jak docent 2:1 dla nas
ale czemu wbrew logice ?
mogą być trzy zdarzenia 1 x 2
stawiam x
Ja...
A ja myślę że na pewno wygramy !!!
Hehe.
Z krwi i kosci jestem PASIAKIEM,ale osobiscie nie wierze w zwycięstwo,panowie,troche REALIZMU.Czy myślicie,że Wisła,taki dumny klub pozwoli sobie wydrzec zwycięstwo?I to jeszcze w derbach?Nie sądze.Jeśli bedzie remis bede PRZEOKRUTNIE szczesliwy
PozdRo
Nie oczekujmy zbyt wiele po niedzieli :(
a ja uwazam ze tak bedzie .................
[img]http://cracovia.strefa.pl/download/funy/5-1.jpg[/img]
Wygramy Wygramy Wygramy! i teraz wbrew logice zamiast kurwy napisze: Wisłe Pokonamy! :D
ja!!!!
PiotrekAW, nie kracz! Gdyby każdy tak rozumował to by nigdy meczu z teoretycznie silniejszym przeciwnikiem nie wygrał. Co więcej, derby niekoniecznie muszą się rządzić racjonalnymi prawami, na to wskazuje doświadczenie. Trzeba się przyłożyć i zagrać z głową. Wtedy każdy wynik jest możliwy, także zwycięstwo Cracovii na boisku mistrza Polski w meczu pierwszoligowym.
Wygramy!!!
Contra spem spero!
wygramy 1-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na dobre i na zle ja i tak KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!pasiaste teligi!
Nie wiem czy wygramy ale napewno nie przegramy pisalem juz ze sen
mialem proroczy i jak narazie sie od 3 meczy sprawdza!!!!!
w sercu moim PASY i na dobre i na złe !
0:1 dla nas !
a ja powtórzę tylko słowa Kazimierza Górskiego: mecz można wygrać, mecz można przegrać... albo zremisować, innej możliwości nie ma... a co ma być to będzie :) ale wierzę w naszą biało-czerwoną dtużynę, jedno jest pewne są chłopaki w stanie zagrać dobry mecz (tak jak z Groclinem), trzymam kciuki za zwycięstwo, obojętnie jakim rezultatem.
Oczywiście że wierze że wygramy !!
Bylem na wszystkich derbach od tych pamietnych z golem Czarka Tobolika bezposrednio z rogu.
I przez te wszystkie lata przegralismy tak naprawde tylko raz oddajac ostatni mecz u siebie 0-2...
W kazdym innym meczu CRACOVIA zwyciazala, bo jest w nas siła której nic nie pokona i nawet niekorzystne wyniki nie sa w stanie tego zmienic...
Jesli chłopaki będą grali na maksa to bez względu na wynik bedzie to nasze zwyciestwo.
A co do wyniku to powiem tak.
Jeśli bedzie dla nas korzystny, to będzie to znak że świat jednak zmierza w kierunku "teodycei" i królestwo boże na ziemii jest realne.
Co nie Panie Jurku ? :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - Pierwszy Mistrz Polski (1921) i Jedyny Mistrz Galicji (1913)
2:1 dla nas ale po ciężkim meczu (niestety kontuzja Cabaja)...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)