cześć pasy!! Gratuluje Wam zwycięstwa nad Groclinem!! Bojarski był zajebisty. jak się domyślacie kibicuje głównie Wiśle, ale patriotyzm krakowski nakazuje mi też kibicować Cracovii!! Strasznie się ucieszyłem jak Cracovia weszła do 1. ligi. Jestem pewien, że mecz derbowy będzie dla kibiców 2 najlepszych polskich drużyn wspaniałą imprezą! jednak pewnie znajdą się jacyś awanturnicy. Może zaszokujmy całą Polskę i urządźmy wspaniałe show za tydzień na meczu?! Co Wy na to? proponuję prawdziwe kibicowanie swoim zespołom zamiast wrogiego obrażania przeciwnika. Fajnie by było gdyby to właśne krakowscy fani piłkarscy wyznaczyli nowy, w pełni kulturalny i efektowny sposób kibicowania!! Kraków ma 2 najlepsze kluby piłkarskie, które mają najdłuższą historię w Polsce!! a to zobowiązuje!!
Wiadomość zmieniona (26-09-04 23:19)
-
-
derby!!
heh.. marzyciel
zgadzam sie z przedmówcą , ale nie wiem co na to inni powiedzą !! z naszej strony na 100% nie bedzie ANTY dopingu !! nawet na 1000% !! Reszta zależy od was !! Ale i tak pewnie ktoś za jakieś 5 minut usunie moją wypowiedź ponieważ ... jestem W I Ś L A K I E M !!
jasmin alez jestes zakompleksiony :(;.
no tak. jaśmin ma jakiś problem....
To w Limanowej nie ma jakiegoś porządnego klubu piłkarskiego?
Wiadomość zmieniona (26-09-04 23:28)
porządne tylko w Krakowie ;)
Miejski Klub Sportowy Limanovia Limanowa
Rok założenia: 1924
Barwy: żółto-czerwono-niebieskie
Adres: Marka 36, 34-600 Limanowa
Sukcesy
Najwyższy poziom ligowy - III liga - 1984/85
Obecnie: klasa A :-)
A kim wy jesteście żeby mówić co z naszej strony będzie a czego nie?
Jak nie macie nic do powiedzenia w młynie na Wiśle to nie klepcie bez sensu w internecie!
As...
:-)
No dobrze, koledzy, ale na razie ja mam wiadomość, że C4 na wejście naszych piłkarzy chce się obrócić tyłem.
Można sobie wyobrazić oczywiście gorszą obrazę, ale zachęcająco to nie wygląda. Czy wytrzymamy bez rewanżu (Wisła to stara ****, Wisłę trzeba *******)?
Jasne, że byłbym za super-meczem z super atmosferą bez chamstwa. Bardzo.
Wiślak2, co konkretnie proponujesz?
Mój nowy podpis: Sukces łagodzi obyczaje
Chłopaki, ale was skarcił wasz wiślacki As! Czyżby Szymkowiak?
ehehe.. z jednej i z drugiej strony bede lecialy bluzgi...!! i tego nie powstrzyma nikt :/
Janczer ładnie uświadomiłeś Jaśmina... Może się przerzuci, zgodnie z proponowanym przez niego pojęciem...
Zresztą... Wydaje mi się, że to pojęcie to on zagwiazdkował, a my mamy się sami domyślić... ;o)
hmm... tak sobie myślalem że przełomowe mogłoby się okazać zachowanie piłkarzy, trenerów, prezesów! Myslę że oni świetnie sobie zdają sprawę z bojowej atmosfery i mogli by wpaść na to aby dać jakiś pozytywny impuls....
wiecie, wystarczyłby np gest typu... Żurawski przed meczem gratuluje Cracovii wejścia do 1. ligi itp....
nie trzeba specjalnie kombinować, chodzi o prosty gest, które zmieni nastawienie kibiców.
na marginesie: czy na stadionie Cracovii też pojawiają sie dresiarze, którzy nawet przez moment nie obserwują meczu? Na Wiśle jest troche takich. Rzucają smutne spojrzenia i nie wyglądają zbyt przyjacielsko ;)
Wisła -Cracovia 1-2 wiem bo miałem sen proroczy.Raz mi sie śniło ,że dostane wpiernicz i dostałem,drugi,że dostane 1 z fizyki(to łatwo przewidzić)ale uwierzcie wygramy!!!
Wiadomość zmieniona (27-09-04 00:11)
a ja Ci powiem wislak2 ze mam nieco odmienne zdanie
prezesi i pilkarze nie sa az takim autorytetem dla kibicow - tych ktorzy bluzgaja - zeby zmienic ich swiadomosc
wydaje mi sie ze raczej trzeba "odcierpiec" swoje, nic tak nie poprawi atmosfery jak derby 2 razy w roku przez np 10 lat..
w tej chwili wrog po jednej i drugiej stronie jest nieco "tajemniczy"
jak sie oswoimy (tfu!) ze soba to na pewno bluzgow bedzie mniej
haha haha...
z drugiej strony pokonanie "niezwyciężonego" Groclinu to nie byle co!!
a więc za tydzien nie ma wyraźnego faworyta... wydaje mi się że wygra Wisła, ale ...hmmmm, pewien nie jestem ;)
ważne, że wreszcie są derby !!
no to do spania pasiaki !! późno już!
Królu uprzedziłeś mnie :))
Przecież to 1 derby od paru łanych lat. Nie oczekujmy odrazu cudów.
Każdy by chyba wolał żeby tylko o bluzgi tu chodziło... one tylko uszy czasami rania :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)