Podczas meczu Lech2-Lechia Gdańsk odtworzony został hymn Cracovii (z płytki którą dostałem od R.Opravcy)i został naprawdę ciepló przyjęty. Dzięki za gościnność i pamiątki podczas Cracovia-Polonia pozdro OPRAVCY!(żołądkowy squad) ;)
-
-
Czy podobał się Wam hymn Maleńczuka ?
a gdzie mozna sciagnac ten kawalek o polonii zagrany podczas przerwy w naszym ostatnim meczu? taki rockowy :) i wie ktos moze kto to zagral?
Mozna prosic o podzucenie wersji z podkladem,z gory dzienkuje!
maciek_rg@interia.pl
Please one more time.
song not coming .
:-)
VLS
kurw. a nie łaskaw zakupić? niech klub zarabia!!!
Cena za tę płytkę jest śmieszna, przecież półtorapiwa kosztuje więcej.
Grzegorz to byla piosenka De Mono - KSP Polonia do dostania na hubie Pasow lub Polonii.
póltora piva . hmmm to bardzo kontrowersyjne stwierdzenie, bowiem sa pivka po zecie i po 7 zeta a to juz kolosalna róznica.W najgorszym wypadku cena wynosi więc około 10 zeta.A to juz inna bajka bo za dziesięć zeta jest wiele żeczy:10 pivek,2wina i pivko, 1/2 G!!!!!!!
Czyli widzę, ze się podobał.
Teraz czas na to by nie sam Maleńczuk śpiewał.
Poza tym, nikt jeszcze chyba nie podziękował na stadionie Panu Maćkowi.
Na meczu z Polonia pewna czesc sektora B spiewala juz refren, podejrzewam ze spiewniki by bardzo pomogly.
Wiadomość zmieniona (18-10-04 11:32)
kkk ty lepiej zamiast podejZewac zacznij sie uczyc...
Nie mam na studiach j. polskiego. Ale zawsze staram sie sprawdzac bledy w Wordzie ale jakos mnie oklamal i nie poprawil bledu.
studia...//depresja....student podejZewa....
Poprawilem juz nie wypominaj mi
Hmmm a podobno pies jest najlepszym i wiernym przyjacielem?
;-)
Makino napisał "Jak długo na Wawelu"?Co Wy jeszcze wymyślicie?To ile on ma teraz lat?Chyba z 80 lub 90.Nieźle się chłop trzyma.
HYMN JEST SUPER !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)