Czy dalej mozna kupic na meczach vlepki - z reki do reki za 10gr???
-
-
Vlepki na meczach
przeez ostatnie dwa mecze WOGULE sie nie dalo kupic vlepek!!
ja na ostatnim meczu kupiłem 10 big vlep i 50 zwykłych...
po 10 sprzedawane juz nie beda bo strasznie duzo czasu zajmowalo przygotowywanie takich pakietow.
sprzedawane beda mixy po 50 sztuk - cena 5 zł
na najblizszym meczu powinny byc dostepne w namiocie kola sympatykow (tak jak ostatnio!) + na mlynie.
w przyszlosci postaramy sie takze zadbac o trybune C.
właśnie takowy mix ( jeden z pierwszysch ) ostatnio sobie zakupilem
Sebo albo ROck czy mozecie napisac jak z tymi vlepami w tym zestawie? Tzn.czy jest kilka rodzajow np.po 5 sztuk czy moze sie trafic,ze bedziesz mial 30 takich samych...? :P
Z gory dzieki za odp. :)
ja mialem nie pamiętam ile wzorów ale od v.1 do v.7
do Opravców :
robiąc mixy liczcie dokladnie zeby bylo 50
mi wyszlo 43 :)
pozdrawiam
a zrobicie mix .. z kazdym rodzajem vlep 7x7 :> ?
A dalo by sie kupic 50-100 szt. vlepek tego samego rodzaju???
no wlasnie jak to bedzie??
mixy powinny zawierac kilka wzorow, mysle ze minimum 5 ktore powinny byc w miare rowno rozlozone...
liczba vlep w pakiecie liczona jest "na wysokosc" wiec moga byc lekkie odchylki +/- w ilosci... choc napewno nie tak duze jak pisze Sebo... (sorrki).
a ogolnie to prosba na przyszlosc - pamietajcie ze przygotowanie sprzedazy na estadio wymaga naprawde sporo czasu, a wysuplac go trzeba "po godzinach", czyli w czasie gdy chcialo by sie odpoczac po szkole/pracy...
Nie wiem jak wy ale ja sie na meczu nie moge dostac do namiotu Koła sympatykow z sektora C.... na C nigdy jak jestem nie ma vlepek a ta smieszna ochrona mnie nie chce puscic na druga strone chociaz mowie tym osłom ze tylko na chwile ide.......moze wreszcie ktos zorganizuje jakies vlepki na C... albo chociaz podejdzie pod brame z tymi vlepkami miedziy sektor C a D...... pozdro ........ TYLKO CRACOVIA
Czy nie można by zorganizować konkursu np o najdalej na południe, na północ, na wschód, na zachód, najniżej, najwyżej, w najbardziej niebezpiecznym, niespodziewanym etc miejscu wlepienia wlepki Cracovii. Osobiście wlepiałem latem wlepki Cracovii na Saharze w oazie i na ruinach Katraginy
Jarek
GFO - jakiego klubu jesteś kibicem? Odry, Piasta Gliwice (sądząc po hoście), czy Pasów? ;-)
Jeśli jesteś cie zainteresowani vlepkami to nie ma problemu-mamy ich wystarczająco dużo dla każdego.. Problem tylko w ich sprzedawaniu..
Jeśli ktoś ma propozycje jak można je rozprowadzać podczas meczu to proszę!
Czekamy na ciekawe pomysły...
Poco pomysły?? dobrze było tak jak w 2 lidze :P :D nie no rozumiem że to zajmuje troche pracy :/ ale troche lipnie bo zawsze jak mi zostało z 2-3 zety to sobie kupywałem vlepki a teraz będe musiał mieć 5 zeta
slifer w 2 lidze nie bylo podziału na sektory a poza tym byla dobra buda do tego.
Poza tym nie mozliwe jest teraz znalezc ludzi którzy zapłaca za bilet a potem odpuszcza sobie ogladanie meczu żeby vlepki sprzedawać.
O to sie cała sprawa rozbija.
Ale cos musimy zrobic bo inaczej wszystko lezy jak nie ma sprzedaży, przede wszystkim oprawa.
hehehe automat trzeba zrobic na te Vlepki.. :)
Robinksc faktycznie niepomyslałem o tym :/
Dobry pomysł z tym automatem, ale coś takiego trudno zrobić....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)