Wielu z kibiców Cracovii nie będzie mogło zobaczyć meczu derbowego na żywo.
Część na pewno zasiądzie w pub'ach czy przed domowymi odbiornikami C+.
Jednak czy nie warto by było zorganizować dla pasiaków czegoś większego?
Myślę tu o ustawieniu dwóch telebimów na Świętej Ziemi, i możliwości obejżenia meczu w dużym pasiackim gronie. Temat ten wałkowałem już z tym i z owym, ale wygląda na to że nie ma żadnych konkretów, nikt się nie przejął.
Przykład fety (jak by nie była skopana organizacyjnie) pokazał że nawet kiedy maczu na Kałuży nie ma, można tam ściągnąć wielu kibiców.
Wydaje mi się na taką transmisję przyszło by na Kałuży co najmniej kilka tysięcy widzów. A taka grupa będzie słyszalna nawet na Reymonta np. po golu dla nas. Jakże miło byłoby dla wielu obejżeć ten mecz mimo wszystko z innymi pasiakami.
Może ten temat (jeśli okaże się trafiony) zmobilizuje kogo trzeba do zorganizowania takiej imprezy. Bo moim zdaniem naprawdę warto by było się nad tm zastanowić, a czasu jest już w zasadzie za mało.
-
-
Derby na Świętej Ziemi?
tak a po meczu jedni i drudzy na rynek ;-)
pomysł godny ale napewno nie realny.... psy:(:(:(
Pomysł świetny, ale w dniu Derbów jest zakaz organizowania imprez masowych, więc chyba nic z tego.
Jaka impreza masaowa ?? Przeciez bramy na stadion byly by przypadkiem otwarte. A co do policji to chyba lepiej zeby kibice byli na stadionie niz zeby probowali wejsc z brama (zreszta to jest strasznie idiotyczny pomysl).
Chetnie bym ogladnal ten mecz na stadionie Cracovii
Wiadomość zmieniona (21-09-04 10:03)
Heh... gdyby stadiony Wisły i Cracovii były połozone na dwóch przeciwległych końcach miasta, to policja sama by zabiegała o takie rozwiązanie. Ale w tej sytuacji... musieliby ustawić policyjny kordon w poprzek całych Błoń, alebo wykopać tam głeboką fosę :) Inaczej mielibysmy drugi Grunwald.
Może daliby zgodę przynajmniej na Wielicką!
Jestem za,taki mecz wartałoby obejrzec w gronie PASIAKÓW!!!!
ludzie.. fikcja literacja
pomysł świetny!!! uwazam ze możliwy do ralizacji! ja jestem za, możecie na mnie liczyć...;-))))
taa.. wez pomysl
i po meczu z reymonta wychodzi 10,500 kibicow a od nas z 6,000 spotykaja sie na bloniach albo na rynku i podaja sobie rece ?
pomysl do realizacji jesli chcesz siedziec pod lufa karabinu 2 godziny po meczu
ale byloby fajnie ! ale cos nie sie wydaje ze lipsko z tego będzie :(
ja słyszałem cos o pakcie o nieagrasji dnia 3 pazdziernik 2004 prawda to...??
za duzo kibice.pl czytasz ;)
Oj, byłoby super, pomijając wszystko inne, moglibyśmy zorganizować doping słyszalny po drugiej stronie Błoń.
Może warto przynajmniej spróbować?
Ale jako warunek widziałbym faktycznie pakt o nieagresji, czy to jest realne?
PRZECIEZ TO JEST NIE REALNE ABY PYTY SIE ZGODZILY,PO TEMACIE
szanse zerowe na zrealizowanie tego pomysłu,moze by tak wynając bin ladena by wysadził stadion wisły,wtedy zagramy u siebie:)
szanse zerowe na zrealizowanie tego pomysłu,moze by tak wynając bin ladena by wysadził stadion wisły,wtedy zagramy u siebie i nie bedzie klopotu :)
to cza najpierw zalatwić jego gg
podobno siedzi na "tlenie" ;)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)