hej heja heja - Cracovia mistrzem hokeja!!!
-
-
TKH TORUŃ - CRACOVIA 2 : 4
ło matko !!!!!!!!!!!!!!!
trzeba chyba na Kałuży zamrozić murawe bo na Siedleckiego się ludzie nie pomieszczą ;)))
normalnie trzęsienie ziemi będzie w Cracovie !!!!
z Krzyżakami zawsze się ciężko grało
pamiętacie
Towimor
Pomorzanin
... to Sarnik (mój ulubiony hokeista od lat). Tu trener nie zabroni, bo jescze trwa batalia o copyright :)))
Wiadomość zmieniona (21-09-04 20:04)
A tak swoją drogą to co z tym Sarnikiem???
Mogłaby się skończyć juz ta 2 tercja... Przynajmniej przez te 15 min będzie spokój, a tak to trzeba co chwilę nerwowo odświeżać stronę, bo w hokeju 2 bramki to mało....
td na hokej.net podpisy są po :)
Czyli
21-09-2004 19:01 -
80.53.113.18
To tak na marginesie, żeby niewinnego nie pozbawić neta dziś...
td, musieliby 75% komentujących zbanować w tym 100 Sanoka. Ja tam w ogólę nie wchodzę żeby nie zchamieć?
Ma ktoś siostrę na wydaniu? Geny Hornego muszą w Krakowie zostać!!
TD - Piotr jest kibicem TKH, ale rozsadnym, a ta kreska ma IP z Ukrainy (CAHOK). Nie przypuszczasz chyba, zeby sanoczanin skh bananował kumpla (a może to jego alter ego i dlatego kreska w podpisie?)
wg mnie to powinna sie zaczynac 3 tercja za chwile a nie trwac 2
No nieźle, HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!
rzeczywiście mój błąd... sorry Piotr
tamten post edytuje na zero
czyli to tak:
[i]Barak szusty cyklon B jeba jeba Cracovie !!!!!!!!! do boju TKH do boju THK marsz marsz do boju marsz zwycięstwo czeka nas!!!
21-09-2004 19:01 -
80.53.113.18 [/i]
chwila spokoju - koniec II tercji...
No wreszcie koniec II tercji !!!
Tylko Pasy !!!
Koniec II tercji
ile trwa przerwa pomiedzy tercjami ( to naprawde nie wynika z mojej ignorancji)
ile trwa przerwa pomiedzy tercjami ( to naprawde nie wynika z mojej ignorancji) wiem nawet fatalnie brzmi :(
to zależy ao stanu upojenia pana za kierownicą maszyny. :))
15 min :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)