Wielka prosba jakby ktos juz wiedzial o ktorej konkretnie jest pociag niech da znac szybko!!!
-
-
Pociąg specjalny do Poznania! - zbiórka: piątek, godz. 9.15
Wczoraj liczba osob kol 10 wynosila 105!!!!Czy ktos wie jak jest dzis ??Ile jest mnimum na wyjazd zeby ten doszedl do skutku!!!!????
Czuje ze bedzie bardzo duzo osob ,oby taki wyjazd i zabawa jak do Łodzi!!!!
Lech Lech Kolejorz!
Jak przed każdym wyjazdem do PRZYJACIÓŁ, tak i tym razem apeluję do wszystkich wyjezdzających do Poznania:
Weźcie ze sobą pasiaste gadzety (jeśli macie podwójne) : szaliki, czapeczki, koszulki, a zwłaszcza VLEPIK, które nie są drogie- a na pewno będą świetnym upominkiem zwłaszcza dla młodych kibiców Kolejorza ;-)
Z doświadczenia wiem, że bardzo wielu Poznaniaków będzie się chciało wymienić !!!
zapisy chyba nie sa prowadzone tylko w klubie jak jest gdzie indziej moze wieczorem jakieś konkrety ile ludzie jest zapisanych
Ja jeszcze musze podskoczyć sie zapisać i zakupić koszuleczke funkiel nówke.
I jak udało wam się uzbierać ludzi na speciala ? Mam nadzieje ze tak.
Zapisy są też w ENIGMIE!!!
moze kumpel mnie zapisac????????
i jak tam?? udawało wam sie uzbierac ludzi na bane??? ile osób do tej pory sie zapisało???
Zapisany :) ...
powiedzcie mi czy trzeba brac ID do poznania ? czy wogole jakies dokumenty albo cos .. ? bo CHIP'ow nie trzeba :)
jak chcesz zeby Cie spisali to sobie zabierz dowod :D
czyli lepiej .. jechac "gołym" :D ? tylko ten numerek pamietac ?
Wiadomość zmieniona (14-09-04 21:36)
Panowie, do tego jeszcze trzeba wliczyc full fanow co sie wje.... do bany w piatek za friko!
no do wawy może kilku się przedarło...
sorka ziomy że ja znowu zadaje to samo pytanko , ale czy serio nikt nie wie ile do tej pory zapisało się osób???
panowie potraktujcie powaznie apel na stronie Crac'a! jak ktos sie juz zdecydowal to niech zaplaci jutro albo w czwartek z rana zeby nie bylo niepotrzebnych problemow!
LP 1922 -ja bylem popoludniu i niezbyt ciekawie to wygladalo...moze cos kolo 100...ale znajac nasz pospiech z tym zapisywaniem wszystko bedzie zostawione na ostatnia chwile...ale oby na ten pociag wystarczylo:)a jak juz bedzie pociag to pojedzie nasz spoooroooo:))))
uuu 100 osób to chyba troche mało na specjala , lepiej sie ziomale pospieszcie bo jeszcze może sie okazac ze za mało chetnych na pociąg... :(
spoko spoko, sroda dzien dlugi, gwarantuje ze bedzie conajmniej 102 :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)