niestety tym razem to Ty się pomyliłeś - to jest Drumlak
-
-
Bełkot GW o meczu z Górnikiem
”Niech żyje rzetelność dziennikarska GW. Felietonista - kolego klima - moze sobie robić jaja z wszystkiego i wszystkich - ale również musi opierać sie na faktach”
KOlego MIś, dziękuję pięknie za pouczenie. Mam wrażenie co prawda, że powtarzasz to, co napisałem wcześniej, ale może się mylę.
pozdrawiam
K.
KSC 1906, widzę, że wyzywanie od "matołów" idzie ci nad wyraz łatwo, na następnym meczu weź lornetkę i przyglądnij się uważnie Drumlakowi od "Pasa" w górę..
Panie Misiu, przecież mówimy tu jednym głosem więc o co ci chodzi?
pzdrw
"Czytaliście w dzisiejszym wydaniu gw..." - no chyba Cię pogięło...
Bez urazy KSC1906.
cytując "wybiórczo" KSC1906 "nie rozrużnia" on czytania od oglądania..
[b]PANIE I PANOWIE - KIBICE CRACOVII... to SKANDAL i jedyną odpowiedzią może być oficjalne żadanie Zarządu Stowarzyszenia Koło Sympatyków KS Cracovia wobec Gazety Wyborczej SPROSTOWANIA na łamach tejże:[/b]
1) Jeśli Panowie Skoczylas i Bereś zostali pobici przez kibiców Cracovii (co by im się należało, ale w co wątpię) niech potwierdzą to odpowiednim kwitem z policji i pogotowia ratunkowego - jeśli nie... proszę, niech bredzić przestaną.
2) Nigel Kennedy cieszy się sławą światową, nie tylko w Krakowie - co wie każdy człowiek oświecony, czego nie można powiedzieć chyba o autorach wspomnianego felietonu.
3) WSZYSCY KIBICE GÓRNIKA ZABRZE zostali wpuszczeni na stadion... nie wpuszczeni to zostali kibice CRACOVII KRAKÓW na stadion LEGII WARSZAWA i jak wiadomo od tego czasu nasz klub robi wszystko, by nikt podobnego upokorzenia nie doświadczył... respekt dla kibiców przyjezdnych musi być!
[b]DOMAGAM SIĘ OD GAZETY WYBORCZEJ SPROSTOWANIA ZA POMÓWIENIA POD ADRESEM MOJEGO KLUBU MKS CRACOVIA, JEGO KIBICÓW I SYMPATYKÓW!!![/b]
Mylisz się Ro Man. Mówię w swoim imieniu, i nie zauważam, żebyśmy mówili jednym głosem, bo dla mnie ten durny felieton nie jest częścią antypasiackiego spisku GW, tak samo jak nie ma nic wspólnego ze zbrodniczą działalnością GW, o której regularnie pisze część forumowiczów.
Dla mnie to prostu zły felieton, dla innych część większej całości.
pozdrawiam
K.
gdybym był dyrektorem GwK ( nie wiem czy jest taka funkcja ale chodzi mi o szefa ) to był by to ostatni felieton tych panów w tej gazecie ...
sympatie i antypatie w narodzie to rzecz normalna ale ...
obiktywizm i rzetelnośc dziennikarska powinny byc ponad pewne sprawy ...
Robert, o ile sie nie myle panowie SB nie pisza w krakowskim dodatku tylko w ogólnopolskiej GW
sorry ...
nie czytuje tego wydawnictwa to sie nie znam ...
nie mniej jednak merytoryczny watek mojej wypowiedzi jest dalej aktualny w odniesieniu do szefa całej GW ...
Robert, problem w tym, ze cala Gazeta Wyborcza nie jest obiektywna i rzetelna, wlacznie z jej naczelnym.
no to jeszcze raz sorry ...
nie czytuję to sie nie znam ...
:-)))
ja czytuje, ale tylko na necie :)
gazeta choruje troche na syndrom bylego imperium . kiedys byla najbardziej prestizowym dzinnikiem w Polsce. lata cale temu przegonila ich Rzeczpospolita. Znajdzie sie jeszcze kilka znacznie wiarygodniejszych od GW tytulow. Niestety dziennikarzom GW dalej wydaje sie ,ze pracuja w no 1 w Polsce. Zamiast zabrac sie do roboty by odzyskac pozycje schodza coraz bardziej na poziom tabloidow:-(
Taaak... jeszcze troche i będą do każdej gAZETKI film dodawać ,
żeby sprzedaż podtrzymać... albo "inserty" typu ;
kulczyki ,
stringi dla 13-sto latek
lub
torby na plaże...
:)
Dla mnie ich teksty zawsze były marnej jakości choć czasem sie zaśmiałem. Myśle jednak ze histeria jaka tu zapanowała jest grubo przesadzona i typowa dla tego forum (mozecie sie nie zgodzić). Chce tylko powiedzieć ze gdybym był kibicem Cracovii olałbym ten tekst jak tak jak olewam przyśpiewki półgłówków na moj klub. Do pewnych rzeczy należy podchodzić z dystansem ;-)
kk84 napisal:
To ja taki maly cytacik:
"O drogę nie było kogo pytać, bo ulice były kompletnie wymarłe."
I co ty nato ??
Wymarle, bo normali obywatele Krakowa boja sie tej waszej choloty i nie wychodza z domu, bo nie chca za free dostac kosy.
Ehh.. Moze kiedys sie ucywilizujecie i osiagniecie nasz poziom kibicowania.
Pozdro. Only TS!
Kolego klima,
chyba jesteś lekko przewrażliwiony na swoim punkcie. To bylo proste stwierdzenie prawdy dziennikarskiej, a nie żadna wycieczka pod Twoim adresem, ani pouczanie.
Nie każdy bowiem ma tak wyostrzony zmysł obserwacji, jak ten, ktory pół życia spędził na obserwacji przyrody. I dlatego chciałem tę prostą prawdę (bezosobowo) uwypuklić.
Skoro jednak wziąłeś to do siebie... Czyżby "głodnemu był chleb na myśli"?
A co do ostrości wzroku - chyba jednak się mylę. Jako jeden z nielicznych nie widzisz "antyPASiastej krucjaty" jaką od dłuższego czasu z wrodzonym sobie wdziękiem (coraz mniejszym, jak widać po wypocinach SB) prowadzi gazeta. Nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów, ale za dużo "przypadkow" w wyciąganiu brudów Cracovii przy jednoczesnym wybielaniu gts wyborczej się zdarza.
Gdyby to był [b]normalny[/b] dziennik - redaktor prowadzący nigdy nie dopuściłby takiego pijackiego bełkotu do druku. Nawet jeśli napisałby to najlepszy wspolpracownik Michnika. A zatem w GW pracują dziennikarze nieodpowiedzialni (o tzw. tajnych współpracownikach, czyli SB nie mówię).
Masz prawo bronić swojego miejsca pracy. Ale nie masz prawa czepiać się tych, którzy mają zdanie odmienne.
-------
Wyborczej gratulujemy poziomu
Ja jestem przewrażliwiony? Miś, nie przesadzaj. Pouczasz, więc reaguję.
"antyPASiasta krucjata"? I ty piszesz o przewrażliwieniu. Może rzeczywiście wapnieje mi przedwcześnie rogówka, ale ja tego spisku nie widzę. Powtarzam: widzę pojedyncze teksty, które dla mnie nie układają się w logiczną całość.
Co dziwnego w tym, że o Pasach pisze się więcej, kiedy awansowały do pierwszej ligi? Chyba normalne, że poświęca im się więcej miejsca niż Hutnikowi?
Chciałbyś, żeby o Pasach pisać dobrze albo wcale, a to, obawiam się niemożliwe. I reagujesz wyłącznie na teksty negatywne. Nad pozytywnymi przechodzisz do porządku dziennego. A takie też się pojawiają. Chyba że zwapniała mi rogówka i sa one przykrywką pod którą również czai się spisek.
I jeszcze jedno: nie czepiam się tych, którzy mają odmienne zdanie. Po prostu w umiarkowany sposób, starając się nie zaperzać, wyrażam swoje wątpliwości. Przypomnę Ci zresztą, że to Twoje opinie wyrażają pasiaste vox populi, a moje raczej głos marginesu. Chyba nawet pojedynczego marginesu.
Pozdrawiam
K.
Scigall dla czego oceniasz nasz poziom kibicowania ?? znasz nas ?? przychodzisz do nas na mecze ??
A co do choloty, to ona sie znajduje w kazdej duzej grupie w Twoich szeregach tez jest.
Nas sie boja normalni obywatele Krakowa ??
A wiesz dlaczego ??
Poniewaz jak kibicowi Wisly spadnie wlos z glowy to odrazu o tym pisza w gazetach, a jak ktos potnie naszych kibicow to nikt nawet nic nie napomknie o tym w gazecie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)