Olszewski - 8
Radwański - 5
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 7
Baster - 4
Bojarski - 6
Giza - 5
Baran - 6
Nowak - 7
(46' Przytuła) - 4
Drumlak - 7
Bania - 4
(46' Szczoczarz) - 4
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 04/05 - 4 kolejka (Legia Warszawa)
Olszewski - 7
Radwański - 6
Skrzyński - 7
Węgrzyn - 7
Baster - 4
Bojarski - 6
Giza - 5
Baran - 6
Nowak - 7
(46' Przytuła) - 5
Drumlak - 7
Bania - 4
(46' Szczoczarz) - 5
Olszewski - 6 - niepewny, przy bramkach mógł się zachować lepiej, ale wybronił karnego i parę strzałów w końcówce
Radwański - 2 - momentami bezradny jak dziecko
Skrzyński - 5 - w obronie poprawnie, ale brak mi jego długich podań, no i kiepsko wykonany wolny
Węgrzyn - 6 - doświadczenie, pewność, brak szczęścia w końcówce
Baster - 3 - błąd przy 2giej bramce, słabo w obronie, dobrze w pomocy
Bojarski - 6 - mało widoczny, a przeciez miał chyba coś Legii do udowodnienia
Giza - 6 - chyba miał mało wsparcia, no i lekka nerwowość na początku
Baran - 6 - walecznie, ale często bez głowy (straty!)
Nowak - 7 - ofensywnie, przebojowo, piękna asysta
(46' Przytuła) - 1 - dno! jak dla mnie to w Pasach zagrał jeden dobry mecz (ze Szczakowianką)
Drumlak - 7 - najelpszy u nas, szkoda niewykorzystanej setki przy 0:0
Bania - 2 - słabiutko, niewidoczny
(46' Szczoczarz) - 2 - j.w.
NAPASTNIKAAAAAAAA!!! i zmian w obronie - to moje żądania
Olszewski - 7
Radwański - 4
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 4
Bojarski - 5
Giza - 5
Baran - 5
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 3
Drumlak - 7
Bania - 3
(46' Szczoczarz) -1
"Giza - 5 - niewidoczny"
shrek ja rozumiem że żartujesz?
C+
Olszewski - 9 (za wspaniale interwencje tj. strzaly z dystansu i oczywiscie karny !!)
Radwański - 7 (w tym meczu bardzo dobrze ! najlepszy obronca w meczu po Kaziu !, i oczywiscie akcje ofensywne ! za co duzyyy +)
Skrzyński - 6 (ledwo sie pokazywal, ale kilkakrotnie przerwal akcje legionistow ! 2 zmarnowane rzuty wolne !)
Węgrzyn - 9 (REWELACJA NA BOISKU ! BRAWOO !! , tylko 1 drobny blad)
Baster - 3 (niestety Marek jest do wymiany jako obronca :( .. to juz nie III liga !)
Bojarski - 7 (ladnie gral, szybkie akcje, kontry, powroty! Znacznie bardziej udany mecz jak z Odrą !)
Giza - 7 ( Dziś troszke zaspał i gubił piłke w środku pola, ale za to ladne podania ! dlugie dokladne :) ! )
Baran - 7 ( choć niektorzy powiedza ze malo widoczny, ja za to powiem ze dobrze grał w bloku defensywnym byl poprostu 5 obroncą ! i wybiegal pod pole karne legii kiedy bylo trzeba !)
Nowak - 9 (za asyste ! i perfekcyjne rajdy z piłką po lini bocznej ! szybki dobre dosrodkowania ! lepszy jak bojar ! szkoda ze zdjety .. a nie wiem dlaczego :( )
(46' Przytuła) - 5 ( kilka strzalow z dystansu .. 0 zagrozenia i gubil sie z pilka ! poprostu ogrywali go jak dziecko)
Drumlak - 9 (chyba najjaśnieszy w meczu .. bramka, dlugie prostopadle podania i wogole gral dobrze !)
Bania - 5 (chyba jednak nie jest w pelni sil po chorobie !)
(46' Szczoczarz) - (ledwo sobie radzil jako snajper w II lidze, ale I to chyba dla niego za wielkie słowo ! duzy talent, ale na przyszle lata .. ! Czekamy na strzelone Gole !)
Zespół grał dośc dobrze, ale zbyt mało agresywnie, dlatego wystawiam im ocene 7 ! Obrona dziś na 8, spalone, wieksze zgranie :) Baster do wymiany jako jedyny .. no i przytula musi byc zadziej wprowadzany .. no nie błyszczy !
Wiadomość zmieniona (30-08-04 12:37)
Olszewski - 8
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Baster - 5
Bojarski - 5
Giza - 6
Baran - 5
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 2
Drumlak - 7
Bania - 4
(46' Szczoczarz) -4
C+
Olszewski - 7
Radwański - 3
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 3
Bojarski - 6
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 2
Drumlak - 7
Bania - 2
(46' Szczoczarz) - 2
nie chce mi sie wytezac mozgownicy nad kazdym pilkarzem bo meczu nie znam na pamiec wiec kogos bym skrzywdzil ale..
bardzo podobala mi sie postawa Pawla Nowaka
o ile w meczu z Odra troche dawal dupy, to w meczu z Legia chocby ta centra zasluzyl sobie na wielkie pochwaly..
co do oceny pilkarzy i tak nic odkrywczego nie powiem szczegolnie co sie tyczy bocznych obroncow wiec no comment
C+
Najlepsi w Pasach byli Pawłowie: Drumlak i Nowak. Bojar był trochę słabszy niż zwykle.
Olszewski - 5
Radwański - 4
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 3
Bojarski - 5
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 7
(46' Przytuła) - 2
Drumlak - 7
(Dudziński) - bez oceny
Bania - 2
(46' Szczoczarz) - 2
Wnioski z analizy wideo:
Przy pierwszej bramce Skrzynia pilnował indywidualnie Magierę, a Kazek Włodarczyka. Baran stał sam na środku 5 m przed bramką, a boczni obrońcy przy słupkach. Saganowski 4 m przed drugim słupkiem był puszczony samopas. Bez żadnej opieki. Najbliżej Saganowskiego stał Bania (od strony środka boiska), ale nie wykonał żadnego ruchu żeby go zablokować. Giza, Bojarski i Nowak pilnowali przedpola, a Drumlak został w przodzie. Włodarczyk z Kazkiem przemieszczali się wzdłuż linii bramkowej w stronę dalszego słupka i akurat zablokowali Olszewskiego. Że też taki rutyniarz dał się w tak głupi sposób zablokować. Kazek też powinien przewidzieć co się stanie.
Przy drugiej bramce auta wyrzucał Saganowski, zaraz po starciu przy linii bocznej w środku boiska z Węgrzynem. Widząc że Węgrzyn się zapędził do przodu pospieszył się sprytnie i sam wyrzucił auta (czego prawie nigdy nie robi) do Surmy. Ten szybko zagrał długą piłkę za plecy naszych obrońców (Bastera i Skrzyńskiego) między którymi czaił się Włodarczyk. W relacji C+ nie pokazano dokładnie (z boku) pozycji Włodarczyka w momencie podania. Jest tylko widok od strony bramki Legii, z którego można domniemywać że Włodarczyk był jakiś metr na pozycji spalonej. Trzej nasi obrońcy (od lewej: Baster, Skrzyński i Radwański) stali w linii. O ile Baster pognał od razu za Włodarczykiem, to Skrzynia zareagował z opóźnieniem (co jak się potem okazało miało smutne konsekwencje).
Olszewski - 8
Radwański - 3
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 3
Bojarski - 5
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 3
Drumlak - 9
Bania - 4
(46' Szczoczarz) - 3
C+
Olszewski - 6
Radwański - 4
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Baster - 3
Bojarski - 5
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 1
Drumlak - 7
Bania - 3
(46' Szczoczarz) - 2
Olszewski - 7
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Baster - 3
Bojarski - 6
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 7
(46' Przytuła) - 1
Drumlak - 7
Bania - 4
(46' Szczoczarz) - 3
CO NAS NIE ZABIJE - TO WZMOCNI !!!
Olszewski - 6 - lepszy niz zwykle, mam wątpliwości, czy do dosrodkowania przy 1 bramce powinien wychodzić, obroniony karny, niewiele brakło a walnie przyczyniłby sie do remisu, gdyby tylko Kazek trafił;
Radwański - 6 - według mnie jego najlepszy mecz w I lidze, dużo biegał, włączał się do ofensywy, stwarzał przewage liczebną, jego stroną Legia nie mogła sobie pograć, zrobił karnego, ale faulował na środku pola karnego, czy dublował stoperów;
Skrzyński - 6 - też jego najlepszy mecz, mniej nerwowy niż dotychczas, pewniejszy i aktywniejszy w długich podaniach, powinien jednak więcej trenować rzuty wolne, liczymy przecież na niego;
Węgrzyn - 6 - nie jest na pewno tak szybki jak 10 lat temu, ale w dalszym ciągu nie wyobrażam sobie obrony bez niego;
Baster - 3 -ambicja, ambicja i niestety tylko ambicja, Legia wiedział, że jest najsłabszym ogniwem obrony i z brutalna konsekwencja to wykorzystała, 70 % jej ataków szło jego stroną, nie włącza sie do ofensywy, tym razem zrobił to tylko dwa razy, raz zarobił wolnego w 88 min., drugi raz zarobił gola dla Legii, nie męczmy go juz na obronie, on nie zasługuje na to, żeby byc synonimem naszej złej defensywy;
Bojarski - 6 - szarpał, biegał, grał bez respektu, ale czas juz najwyzszy na jego asysty i bramki;
Giza - 5 - słabszy niż ostatnio, najbardziej chyba stremowany ze wszystkich;
Baran - 6 - wraca do formy;
Nowak - 6 - dla mnie super, nie wiem dlaczego zabrakło go po przerwie, może ten brutalny faul Sokołowskiego;
(46' Przytuła) - 2 - niestety nie wniósł nic, był cieniem Nowaka, a ma taki potencjał;
Drumlak - 6 - piękny gol, ale ja oczekuję od niego, że weźmie na siebie ciężar gry i bedzie rządził i dzielił przez 90 min., a nie od przypadku do przypadku, zdecydowanie najbardziej kreatywny;
Bania - 3 - widać, że po chorobie, ale też będąc jedynym napastnikiem nie dostał ani jednego dogrania;
(46' Szczoczarz) - 1 - niestety, powinien zmienić Makucha w rezerwie, a pomyśleć, że Rooney, czy Ronaldo nawet nie mają 20 lat.
Olszewski - 6
Radwański - 5
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Baster - 5
Bojarski - 6
Giza - 7
Baran - 6
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 5
Drumlak - 8
Bania - 5
(46' Szczoczarz) - 4
nie daje "jedynek" bo wierze ze kazdy chcial i sie starał
Olszewski - 5 - karny karnym ale swoje wpuscil
Radwański - 4 - Radwanski na lewej obronie to zły pomysl
Skrzyński - 5 - środkowi bez razacych błedów, ale chyba Skrzynia troche zapomnial jak sie strzela z wolnych
Węgrzyn - 5 - szkoda ze KAzek nie strzelił gola
Baster - 2 - :( o zgrozo ...
Bojarski - 5 - troche mniej widoczny niz w meczu z Odra ale po jego stronie (zwlaszcza w drugiej polowie) szly najlepsze akcje Pasów
Giza - 5 - w sumie dobry mecz, choc tak jak w przypadku Bojara troche mnie jwidoczny niz z Odra
Baran - 5 - kilka niecelnych pilek, troche zawiódł
Nowak - 6 - dobry mecz, dlaczego zmieniony? Piekna asysta przy bramce
(46' Przytuła) - 2 - dramat
Drumlak - 7 - najlepszy w Cracovii
Bania - 2 - ?
(46' Szczoczarz) - 3 - niewiele lepszy niz Bania musi sie jeszcze sporo nauczyc ale niekoniecznie od Baniowego
Wiadomość zmieniona (30-08-04 23:29)
Olszewski - 7
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 7
Baster - 3
Bojarski - 7
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 7
(46' Przytuła) - 2
Drumlak - 7
(Dudziński) - bez oceny
Bania - 4
(46' Szczoczarz) - 4
Olszewski - 9
Radwański - 9
Skrzyński - 8
Węgrzyn - 8
Baster - 5
Bojarski - 7
Giza - 7
Baran - 7
Nowak - 7
(46' Przytuła) - 6
Drumlak - 9
Bania - 7
(46' Szczoczarz) - 6
Olszewski - 8
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Baster - 5
Bojarski - 7
Giza - 7
Baran - 7
Nowak - 6
(46' Przytuła) - 5
Drumlak - 8
Bania - 6
(46' Szczoczarz) -5
taka polityka czlowiek jedzie zobaczyc meczyk na realu i widzi milicje i caluje klamke!bomba....bylo git haha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)