pierdolenie?..chyba nie..Stawowy zostanie,bedzie cool..chlopaki ,robia co moga...ale to jest premier dev.a nie druga..na wszystko potrzeba czasu...
utrzymamy sie,,na pewno,to fakt.a w derbach wygramy...na pewnoooooo
-
-
Wesprzyjmy naszego trenera Wojtka w tych trudnych chwilach!!!
Ja tam wiem, że Stawowy to dobry trener. Cierpliwości. Będą efekty jego pracy! Wygramy jeszcze wiele spotkań.
Hej... Hej... STA-WO-WY :P
Jeśli ktoś z was zna telefon do naszego trenera Wojciecha Stawowego -to niech go wykona i zapewni go o tym że stoimy wszyscy kibice pasów za nim murem.Najlepiej dla pokrzepienia serc zachęcić go do przeczytania na naszym forum jak wielkie ma nasze poparcie.
Szanuję Pana Wojtka, ale dobro Cracovii jest ponad wszystko! Ostatnio mam mieszane ........ myśli ... Zresztą Stawowy jest człowiekiem honoru i sam zdecydować powinien czy podoła. Wierzę, że wspólnie przezwyciężymy ten kryzys!
[i]Autor: szymciuKSC (---.ghnet.pl)
Data: 29-08-04 19:05
Ja sobie nie wyobrażam narazie żeby ktokolwiek mógłby być lepszy od Stawowego...[/i]
Srodeczku?? Czego przepraszam??
Jestem zdecydowanie za Stawowym ale pod warunkiem że zacznie wreszcie wyciągać wnioski! Już przed tym meczem prosiło się o zmiany w obronie. Przecież można przynajmniej dać szansę Wawrzyczkowi i Wiśniewskiemu a jak nie, to trzeba mocno oglądać się także za bocznymi obrońcami. Muszą łączyć dobrą grę z tyłu z parciem do przodu żeby Cracovia nie zatraciła pięknego stylu gry. No i mało się mówi o pomocy, bo niby nadmiar pomocników ale przecież tam nie ma indywidualności która prowadzi grę. I ciągle szukamy napastników którzy co dostaną 15 metrów przed bramką to wrzucą do siatki. Jednym słowem Pan Wojtek ma o czym myśleć i co robić...
Adam Akustyk: tabeli. Jeśli nie dzisiaj, to za chwilę. Nie mam wątpliwości. A ty?!
a ja mam - bo narazie mi wychodzi 11 miejsce, a to nie jest srodek tabeli :)
no coz mozemy zdobyc jeszcze 69 punktow :) Co za ladna cyferka
NARAZIE PŁACIMY FRYCOWE ALE WOJTEK JESZCZE NAS DOPROWADZI DO MISTRZOSTWA ZOBACZYCIE TO WIELKI TRENER
Adam super jestten wrzut tylko nie rozumiem poco tyle cczerwonych paskow w tej fladze ?
Santo, ja tez tego nie rozumiem... :/
aLe ale, technika komputerowa czyni cuda :D
poczekaj 10 min :P
;) czekam
p.s nie wiesz jak dawno to robili ?
Wojtek trenerem i Pasy będą liderem.
No juz troszke ma :)
ale cciiiichhoo
tak krawiec kraje jak mu materialu staje.
a z Wiśnią i Wawrzyczkiem zamiast Radwańskiego i Bastera też byśmy przegrali... tyle, ze w gorszym stylu.
Dzisiejszy błąd Stawowego- Zmiany. (jeśli Nowak rzeczywiście musiał zejść, to należało, wprowadzić Wawrzyczka, a Bastera przesunąc na lewą pomoc)
Zmiany Drumlak - Dudziński to zupełnie nie rozumiem. Banie tez bym zostawił (mimo, ze nic nie pokazał)-gdzieś do 70 minuty.
A tak w ogóle to wszystkie kłopoty przez brak napastników.
koteja, co ty palisz, że taki temat zakładasz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)