Zwracam uwagę ,że w 3-im koleinym meczu jesteśmy delikatnie kręceni przez sędziego!
Łęczna puszczane spalone dla gopspodarzy
Odra Rocki bezkarnie robi se z naszych chłopaków worki treningowe do kickboxingu
Legia EWIDENTNY czerwony kartonik dla tego CHAMA jarzębiaka. Bramka ze chyba ze spalonego . C+ dawał powtórki z tyłu..., karny za faul na Kazku po strzale w poprzeczkę, nie mógł dobić bo mu obrońcy mało koszulki nie zdarli tak się na niej uwieśli.
Zróbmy coś z sędziami bo nas z ligi ch...e spuszczą.
To pisałem ja caramba w stanie totalnej adrenaliny pomeczowej!
KRÓLEWSTWO ZA NAPASTNIKA!!!!!!!!!!!!
-
-
Sędzia ch...j!!!!!!!!!!
dobra dobra ... i potem dzieki takim jak Ty będa pisać że płaczki żydowskie ! jakbyśmygrali swoje to sędzia by chuja nam zrobił !
Sedzia sie zbyt dobrze nie zaprezentowal ale wiekszych pretensji miec do niego nie mozna.
Pretensje mozna miec tylko do siebie,a konkretnie do obrony(po raz ktory to samo...).
Nie ma co pier*****! Byłoby 3:1 gdyby nie Sławciu. I czerwona kartka lub jej brak niczego nie przesądza. Przestańmy biadolić na sędziów mieliśmy tyle pecha co i szczęścia.
Le.
Sokołowski powinien był wylecieć
brameczkę na 2:1 chętnie obejrzałbym sobie raz jeszcze, od 1szego podania
co do faulu na Kazku to nie wiem, ja tam nie zauważyłem, ale byłem wtedy w wyskoku jak Węgrzyn, a przy powtórkach po poprzecce ukrywałem twarz w dłoniach :)
za to nie wiem, czy zaraz po karnym dla (L) Skrzynia nie faulował jednak Saganowskiego, choć ten w sumie jakoś bardzo nie protestował, tylko chciał bić Łukasza...
a bramka dla Legii, druga, padla po spalonym. Mimo, ze tego w tv dokladnie nie bylo widac.
Mam potwierdzenie od kibica, ktory mial szczescie siedziec po tej stronie boiska (we wrogim srodowisku miejscowych).
No ale coz, legia miala wygrac i wygrala.
no tak znowu przez sedziego ... eh żałośni jesteście
temat jak dla mnie w kosmos !
a ja sądzę że to nie od sędziego zależy tylko od naszego cholernego pecha
morda głupi psie
Temat do wyjebania,tak jak i drugi,blizniaczy do niego.
P.S.Teraz juz wiem,czemu po kazdej nieprzychylnej decyzji sedziego wzgledem naszej druzyny,na trybunach spiewane jest "sedzia chuj"....
To wy chyba ogladaliscie inny mecz.Obronca wisial na Węgrzynie!!! Sciagnal mu prawie cala koszulke! Czerwona dla sokolowskiego jak nic! Ze spalonym nie wiem bo nie widzialem.
Sędzia wykręcił nas delikatnie by uratować legii wygraną. Na piłce się chyba kurwa nie znacie
Mowcie co chcecie, ale sokolowski byl sam zaskoczony, ze nie dostal czerwonej kartki...
To prawda..ale i Radwańskiemu się należała
Oni po prostu nie nadążali i niemiłosiernie kopali naszych. O dziwo nie brylował w tym Beret, co jasno pokazuje, że w przodzie nie zrobiliśmy zbyt wiele. dwie czerwone kartki ewidentne, na szczęście nie skończyło się poważną kontuzją. Legia grała niesamowicie chamsko, ale to sędzia do tego dopuścił.
Napisalem w innym temacie to co eredin - fafel tez mogl wyleciec.
ale tez powtorze z innego tematu - sedzia sedzia a ile musi zjebac baster zeby wylecial ze skladu??
Legia grała po prostu po chamsku. Sędzia popełniał błędy i rzeczywiście pomógł Legii ale mówienie że wypaczył wynik meczu jest neporozumieniem... Dlatego kontynuowanie tego tematu uważam za bezcelowe.
Wiadomość zmieniona (29-08-04 20:11)
Nie szukajmy spiskowej teorii, sędzia sędziował na typowym polskim poziomie, tzn w miarę dobrze, tyle że _troszeczkę_ pod gospodarzy. Nie popadajmy w skrajne emocje - wyniku nie wypaczył.
Zdunek to kondom kodom kondom!!!
chodze na wszystkie mecze I ligowe
Sedzia Zdunek to najgorszy sedzia w lidze
i nie ma sie co dziwic. Dlatego nie mozna tez wymagacod niego.
On zwyczajnie nie umie sedziowac!
naprawde !!!
Duzo lepszych odsuwali do II ligii np. p Kotosa.
Musi miec gosc plecy!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)