Pietrucha
OK, może nie doczytałem twojego postu dokładnie - przyznaję Ci racje w tym przypadku. Ale jakoś nie oponujesz w sprawie wykupienia pewnej puli na Real przez TF, ani tego że dośc spora grupa stałych kibiców nie poszła na tenże Real z wiadomych względów.
Mówisz że na Gorszej Stronie Błoń 99% kupuje karnety na następną runde. Na Cracovii na kolejną rundę jest sprzedawanych 2,5 razy więcej - taki jest wzrost sprzedaży karnetów. Przypomnij sobie jaką mieliście widownie kilka lat temu...
A wracajac do tematu wszechwiedzy - na każdym forum jest tak samo, każdy wie wszystko najlepiej, tylko nie każdy umie sie przyznać do pomyłek
-
-
Mecz bez kibicow Cracovii !!!
z Comarchu za free - moze z 10-15 osob. ja osobiscie place zawsze. i to nie tylko za siebie.
no tak bo ComArch nie sponsoruje Cracovii ze swojego funduszu socjalnego, jak to robi TeleFonika
Fran trzeba Ci zawsze tłumaczyć czarno na białym, czy tylko idziesz w zaparte? 99% wykupuje, bo ten 1 % to przypadki losowe. Czyli te 99 % z tych 3400 to są fani chodzący runda za rundą. Czyli tacy, którzy wszelkie niuanse personalne Wisły znaja lepiej niż ultrasi z sektora C. Im nie możesz zarzucić tego że spytają się "którzy to nasi". A Ty, nie dość że generalizujesz iż cała grupa wchodzących za free TF to są niekumaci futbolowo, to idziesz dalej, i tę cechę przypisujesz ogólnie sektorom A i B, czym nie wystawiasz sobie świadectwa rzetelności. A wszędzie na świecie sponsorzy wykupują pewnien % karnetw i biletow, i to jest norma w dobrych klubach, i nie wiem o co się tu czepiać, bo niestety ja nie decyduje któż zajmie ten niewielki procent miejsc. Byłem na meczu Wisła Real i moi znajomi chodząćy od lat tez stawili się w komplecie i ja wiem lepiej od Ciebie , jak to było ze składem kibicowskim na tym meczu. Czy uważasz że ktoś jest gorszym kibicem bo nie miał 250 lub 300 złotych na mecz z Realem, wcześniej dając 175/285 za karnet? Czy dajesz gwarancję że gdy Cracovia będzie grać z Realem to częśc pasiaków nie odsprzeda biletu?
Wiadomość zmieniona (31-08-04 15:11)
A czy ja napisałem, ze kibic, którego nie stać na biletz a 250PLN jest gorszym kibicem? To chyba Ty tak sądzisz. Ja tylko współczuje kibicom, którzy przez pazerność swoich działaczy nie mogli obejrzec Realu.
Jak Cracovia będzie grała z realem to bilety będą po bardziej przystępnej cenie - gwarantuje Ci to!
Znam wiele osób z TF, którzy dostaja karnety na Wisłe, i naprawdę część z nich (i to nie mała) albo wcale ich nie wykorzystuje, albo się wcale nia zna na piłce. Gro z tych ludzi pochodzi z innych miejscowości i na Wisłe chodzą bądź tylko z ciekawości bądź dla zabicia czasu (w końcu karnet jest za free), a nie by dopingować Wisłe. A tak przy okazji, to karnety na A i B są wykupywane nie tylko przez TF, ale i inne fitmy sponsorujące Wisłę.
Tylko Ci pogratulować, iż Ty i Twoi znajomi byli w stanie ponieść nie mały wydatek by kupić bilet na REAL.
Sam jednak przyznaj w której części Waszego stadionu jest lepsza atmosfera? Na C, gdzie siedzą prawdziwi kibice, czy na A i B, gdzie w duzej części siedzą krawaciarze? I nie piszę tego złoścliwie - bo na wielu stadionach jest podobmie.
miażdząca większość A i B to karnety należące do kibiców którzy je kupują za swoje pieniądze... rok rocznie... Ileż razy mozna mówić:) a TF czy inni sponsorzy to jest margines liczbowy... dzięki któremu Wisła ma 35 mln budżetu. Nieważne jak to nazwiemy : "przebudzeni", "cravaciarze" - jeden h.j: są w każdym dobrym klubie...
Wiadomość zmieniona (31-08-04 17:30)
zaraz zaraz coś mi tu nie gra....
temat brzmi:[i]"mecz bez kibiców Cracovii"[/i]
a zamienił się w: [i]"mecze z udziałem kibiców całkiem innej drużyny na całkiem innym stadionie"[/i]
a może ja forumy pomyliłem?
Wiadomość zmieniona (31-08-04 15:55)
Swięte słowa TD. nierozumiem tylko dlaczego pietrucha ma pod swoim postem antywisłacki tekst skoro wydaje pieniądze i to nie małe na mecz zwisły!!! pietrucha jesteś kibicem "krakowskiej piłki " czy jak??
kibic "krakowskiej piłki "..moim zdaniem nie istnieje...
albo wisla abo PASy
nie ma nic pośrodku
Koteja i Pokuś brawo za rozkminkę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fran
[i]Sam jednak przyznaj w której części Waszego stadionu jest lepsza atmosfera? Na C, gdzie siedzą prawdziwi kibice, czy na A i B, gdzie w duzej części siedzą krawaciarze? I nie piszę tego złoścliwie - bo na wielu stadionach jest podobmie.[/i]
a co to znaczy "prawdziwy kibic"?? Na A i B zasiada także sporo kibiców w wieku 40-50 lat którzy mają na koncie conajmniej po kilkadziesiąt wyjazdów i to "przed naszą erą", także inni, mniej aktywni lecz wierni od lat. Kupują karnet po to by przyjść z żoną, dzieckiem. Czy nie ktoś taki nie jest prawdziwym kibicem? Tak że ja nie szastałbym tak tym określeniem.
Atmosfera na A i B jest coraz lepsza, na ostatnich meczach odbywało się tam nawet skakanie "za bary":) Doping dwustronny (a raczej trójstronny;) idzie w dobrą stronę, na derbach osiągniemy perfekcję :)
Wiadomość zmieniona (31-08-04 17:56)
Tak...
Bilety na gwardzistów wykupuja kibice w wieku 40-50 lat mający za soba po kilkadzisiat wyjazdów - jak rozumiem w mundurach lub po cywilnemu, (służba nie drużba), ojcowie wielodzietnych rodzin, emeryci i renciści, młodzież akademicka i szkolna, zubożała krakowska inteligencja, profesorowie krakowskich uczelni, młodzi yuppies, pracownicy agencji reklamowych i wielkich koorporacji....
Ci biedniejsi od ust odejmują sobbie ostatni okruch precla, aby zaoszczędzic na bilet....
Wszyscy się bawią i skaczą "za bary"...
Swiat wg Pana Pietruchy....
I niech tak zostanie....
Amen...
Wpuścić Waltera, Zygo i Bednarza na Pasy!
Będę miał im kilka słów do przekazania...
Wpuścić Waltera, Zygo i Bednarza na Pasy!-NIGDY !!!!
niechcę tych śmieci widzieć na naszym stadionie !!!!!!
kibiców zapraszam ale te 3 kurwy niech nawet niepróbują wchodzić !!!!
Niech sobie przyjadą zapraszamy ale nie wpóścić ich na stadion tylko potrzymać ich dwie godz.przed stadionem potem powiedzieć że okazało się że mają zakaz stadionowy na Ziemi Świętej!!!
sprawdzić chipy, mówie wam, nie wejdą i to zgodnie z prawem :)
w wersji rozwiniętej, dla tych co lubia filmy gore: po kontroli kart zaprosić na piwo do Algi....
CZy ma ktoś jakieś zdjęcia z pszepychanek w warszawie?????? jeśli tak to pokażcie!!!
na teraz.pasy.net jest
poszukaj sobie
http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=12126
[url]http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=12126[/url]
jest nadzieja , że klub nie przeleje pieniędzy za bilety na konto Legii ...
to co prawda zasłyszane ...
ale ...
taki miły geścik dla pasiaków ze strony klubu był by super ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)