qrwa myslałem ze mozna wklejać zdjęcia z dysku...ale lipa....musze sobie przypomnieć i poszukac gdzie ja to foto ściagłem.powiem że zdjecie z samolotu na stadin L...widać ta rzeczke drogi itp.....
-
-
Mecz bez kibicow Cracovii !!!
troche panikujecie jeszcze pewnie na kilka stadionów nie wejdziecie...............bo takie cuda nie dzieją się tylko w Warszawie.Np.rok czy dwa lata temu na wisłe kraków nie weszła ponad połowa kibiców Legii...niestety byłem jednym znich!!!!!! TYLKO LEGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fakt nr 203 z 30 sierpnia 2004r.:
A więc informacja o warszawskiej (czytaj Legii) gościnności poszła w świat:
..."Dzień wcześniej przygotowaliśmy imienną listę kibiców ze wszystkimi danymi. Zawsze na takiej podstawie jesteśmy wpuszczani. To nieprawda, że nie chcieliśmy okazywać dowodów. Dzięki takiej procedurze w 20 min. na stadion weszło tylko 20 naszych. Z taką częstotliwością ostatni wszedłby o północy -denerwował się kibic. Bednarz powiedział, że Legia nie zwróci pieniędzy za bilety kibicom Cracovii i przyznał także, że chipowe karty krakowian nie działały, bo na Legii był uszkodzony terminal".
jako kibic Cracovii czuję się obrażony potraktowaniem sympatyków mojej druzyny w sposób widoczny na zdjęciu:
[IMG]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-jesien/legia/images/legia045.jpg[/IMG]
mimo że nie pojechałem do Warszawy muszę wyrazić tutaj swoje najgłębsze oburzenie takim postępowaniem ochrony,
oczywiście każdy medal ma dwie strony i na pewno kilka osób od nas owało sie stosownie, generalnie jednak fota mówi wszystko,
myslałem, że czasy wagonów bydlęcych załadowanych po brzegi Żydami już minęły.. jak widać niektórzy lubią się poznęcać..
Chipy ITI wraz z chipami z policji potraktowali kibiców Cracovii bardzo chamsko! No comment!
a tak zupełnie off topic
Fran
[i]Za jakiś czas na stadionie przy Łazienkowskiej będą siedzieli sami Panowie pod krawtame, którzy się będą pytać "Legia gra w zielonych czy białych?" Tak trzymać... A będzie tak jak na Wiśle, gdzie na A i B siedzą takie osoby, a na Real to już mało kogo było stać. Ale to już tylko ich problem, bo na naszej Cracovii nie ma takich pomysłów!!!!
[/i]
Skąd wiesz jak jest na sektorze A? Jesteś przerzutem?
Wam to nie grozi bo macie charakterystyczne pasy, ale gdyby nie one to kto wie jakie pytania byłyby zadawane na waszych trybunach, zwłaszcza po 1000% skoku frekwencyjnym.
Posiadacze wykupionych karnetów na A i B, w 99% wykupują je w następnej rundzie tak że ludzie tam zasiadający do przypadkowych nie należą.
Skąd wiesz że "mało kogo było stać na Real"? Potrafisz racjonalnie uzasadnić swoją wypowiedź?
Wiadomość zmieniona (30-08-04 20:19)
Markbov - Misztal to s...syn mający złą opinię nie tylko w kręgach kibicowskich. To stary esbek, pseudoantyterrorysta, bandzior używany w stanie wojennym do brudnej roboty. Wraz z późniejszym SLD-owskim posłem Dziewulskim uczestniczyli w 1982 roku w słynnym napadzie na warszawski kościół św. Marcina (mieścił się tam komitet pomocy osobom represjonowanym). Dzielni antyterroryści bili i kopali kobiety i staruszków. Dziewulski był tam zwykłym pałkarzem, Misztal zdaje się dowodził. No i niech mi ktoś powie, że mam obsesję.
Należy oczyścić Polskę z esbeckiego ścierwa!
A tak na marginesie - forumowi koledzy z GW - jak się pracuje w jednej firmie z kapusiem Maleszką? I kiedy do Ketmana dołączy Monika?
a czy wiele szanowny kolega RoMan... mógłby co nieco obiektywnego skrobnąć w swej plugawej wybiórczej na temat tego jak potraktowano naszych w stolycy ??
PIETRUCHA
Nie jestem przerzutem, od dziecka kibicuję Cracovii, a nawet próbowałem swoich sił w juniorach Pasów, pomagałem też w klubie jak jeszcze nie było tak różowo jak teraz - więc to co piszesz jest dla mnie obelgą!!!!
A wracając do tego co jest na Wiśle, mam wielu znajomych chodzących na Wisłę bądź pracujących w Tele-Fonice i wiem, że bardzo duza ilość karnetów na A i B jest wykupiona przez tę firmę i dystrybuowana wśród swoich pracowników, nie będących często prawdziwymi kibicami, a czasami wogóle nie zaglądającymi na Drugą Stroną Błoń. Więć nie wciskaj kitu, że kibice z A i B w 99% wykupują karnety na drugi sezon!!
A co do Realu Madryt - to wiem to od samych kibiców Wisły, którzy jeśli nawet kupili bilet na mecz (cena faktycznie bardzo przystępna jak dla przeciętnego zjadacza chleba - jest to ironia jakbyś nie zrozumiał) to niejednokrotnie już pod kasą je odsprzedawali. I nie zaprzeczaj że tak nie było. A może cena ponad 100PLN za bilet dla psiadaczy karnetów (a więc wiernych kibiców zasilajacych regularnie kasę klubu) jest za niska? Ale to problem Gorszej Strony Błoń.
A co do pytań na trybunach - to szybciej u Was będą sie pytać w których gra ZWisła, bo nawet biała gwiazda jakaś taka malutka na tych waszych koszulkach; MY POZOSTAJEMY WIERNI TRADYCJI - KOSZULKI ZAWSZE W BIAŁO-CZERWONE PASY Z FLAGĄ CRACOVII NA PIERSI!!!!!
Wiadomość zmieniona (31-08-04 10:15)
No i czy szykujecie jakiś protest lub wniosek o odszkodowanie o koszty podróży wobec Legii? Nie można tego puścić płazem co wam zrobili.
PS - Fran
Naprawdę nie widzisz róznicy między: "[i]ponad 100 zł[/i]" a: [i]"250 zł"[/i]?
- Napisałem że 99% posiadaczy WYKUPIONYCH (czyt. nabytych w klubie) wykupuje je w następnej rundzie. Ciężko to zrozumieć?
Owszem TF dysponuje dużą ilością karnetów, ok 500 ale pozostałe 3400 jest w dyspozycji posiadaczy karnetów na poprzednią rundę. I np na sektor A w tym sezonie wypsrzedano wszystkie, a na sektor B zostało kilkadziesiąt, które rozeszły się w mig po upływie terminu pierwokupu.
Karnety telefoniki nie uprawniały do wykupu biletów na Real i tą pulą dysponował klub.
Fakt - część ludzi odprzedała bilety ale to Fran wie najlepiej ile ludzi tak postąpiło... Fran wie jak jest na A i B... Fran wie wszystko... Fran był na meczu z Realem i wie kto na ten mecz przyszedł... Wystarczy zaglądnąć na forum Cracovii i otwierają się wrota wiedzy absolutnej.
Już widze te tłumy pasiaków chętnych do wydania w ciągu kilku tygodni 445 zł w wersji najtańszej i 670 zł w wresji droższej za karnet, mecz pucharowy z WIT i z Realem. Nie mówiąc o wyjeździe...
Wiadomość zmieniona (31-08-04 12:02)
mysle ze u nas ( czyt. nie tak jak na legii czy wisle )tak szybko nie bedzie tak drogich biletow/karnetow ...
=>=>=> fran i pietrucha.... ale i pozostali forumowicze też:
kto zgadnie: ile Legia kazała zapłacić za dodatkowe wejściówki dla naszych VIP-ów na trybunę główną?
otóż każda taka wejściówka kosztowała Klub (lub osobę wchodzącą)....
......no strzelajcie
prawidłowa odpowiedź za 15 minut
Wiadomość zmieniona (31-08-04 13:01)
czy ja moge tez zgadywac?
a chwila... ja chyba wiem :)
250 zł, oczywiście :)
Jaka nagroda?! :)
[b]Winner is Marcio[/b]
zgadza się...... [b]250 złotych za każdą[/b]
Wiadomość zmieniona (31-08-04 13:15)
TD 15 min minelo!!!
odpowiedź jest już - powyżej
TD - czy w takim razie nie można by na rundę wiosenną ustalić takich cen dla Legijnych VIPów (powiedzmy po 1000 zł) aby pokryć wynajęcie pociągu specjalnego i oddać chłopakom kasę? Wtedy 15 VIPów pokryje straty.
idąc dalej: VIPy ze stolycy płacą po 1000 zł a jeżeli nie to zrobić im miejsce za powiedzmy 500 zeta w naszym młynie :P albo jeszcze lepiej... za darmo na trybunie przyjezdnych... tam ich swojaki dojadą - bo myślę że kibice Legii by ich nie oszczedzili...
Pietrucha,
Ja nie piszę, że wszystko wiem najlepiej, ale sam mi przyznajesz racje... 500 karnetów z 4000 to wg Ciebie 99% - gratuluje obliczeń:-) Zapomniałeś chyba takze iż TF wykupiła pewną pulę biletów na mecz z Realem. Nie widzę sensu dalej z Tobą polemizować!!!
nie umiesz czytać ze zrozumieniem. 99% wysprzedanych, to nie znaczy 99 pojemności - skoro muszę juz tak wprost mówić, na forum akademickiego klubu. że część karnetów na A i B jest rozdawanych w TF, to jest chyba nic dziwnego.
Dowiedz się ile ludzi z Comarchu wchodzi za darmo, a dopiero potem zabieraj głos w tej sprawie.
[i] Nie widzę sensu dalej z Tobą polemizować!!![/i]
to się nazywa WYCOFANIEM NA Z GÓRY UPATRZONE POZYCJE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)