Dlaczego nie wpuscili kibicow Cracovii na ten mecz!! wrzucili 50zl w bloto, PZPN IDIOCI!!
-
-
Mecz bez kibicow Cracovii !!!
o co poszlo?
Pewnie znów PZPN dojebał...
wklejam z drugiego tematu
nie wpuścili nie wiem czemu ale awantury pod stadionem trwały prawie cała pierwszą połowe potem zapakowali naszych do autobusów i do pociągu teraz mają jeszcze jakąś godzine czekania
szacunek dla Legii za "wpuście Cracovie"
To był k**** skandal! To się w głowie nie mieści w żadnym cywilizowanym kraju!!!
Próbowałem wejść na stadion na trubunę krytą razem z Legią, by chciaż stąd na żywo zobaczyć naszych chłopaków.
30 min. po rozpoczęciu meczu wciąż do wszystkich kas stały kolejki po kilkadziesiąt osób. Aby kupić bilet każda osoba musiała podać nazwisko i nr. dowodu, co p. Zosia musiała wpisać do komputera. Sprzedaż 1 biletu trwała 5 minut. To jest k**** nowoczesne zarządzanie w wykonaniu ITI.
Proponuje, żeby od Legii na wiosnę wymagać wyciągów z aktów urodzenia. A jak nie mają, to do pociągu!
To, że nie wpuścili naszych, to zemsta za zeszły rok w Krakowie.
Le (Ochota - Cracovia)
kibice już pod koniec 1 połowy wracali do pociągów a z tamtąd mieli wracać do krk zadyma była ale nic wiecej jak narazie niewiem...
"To, że nie wpuścili naszych, to zemsta za zeszły rok w Cracovie"
?????
nie no, na rewanż wpuściś Legię, bo kibole chcieli, żeby nasi weszli, czemu głośno dali wyraz...
chętnie bym się dowiedział szczegółów dlaczego naszych nie wpuszczono...
"Zemsta za zeszły rok w Cracovie".
Mam na myśli mecz towarzyski z Craxą, gdzie na skutek jakiegoś zarządzenia kibice Legii nie weszli na ziemię św. Może to było 2 lata temu? nie pamiętam dobrze.
"Zemsta za zeszły rok w Cracovie".
Mam na myśli mecz towarzyski z Craxą, gdzie na skutek jakiegoś zarządzenia kibice Legii nie weszli na ziemię św. Może to było 2 lata temu? nie pamiętam dobrze.
Le
Le co Ty pieprzysz?
był sparing w zimie wsumie :P po treningu noworocznym jakoś ale nei wydaje mi sie zeby to o to chodziło
tak na prawdę to chyba poszło o te czipy. Mieli wpuszczać na podstawie list osób, które złożyły wnioski. Legia tego nie honorowała, więc zrobił sie dym przy wejściu, a stąd niedaleka droga do wylotu.
Powtarzam, to co to poje**** ITI zrobiło na Łazienkowskiej, to totalna porażka, nawet dla kibiców Legii. Piotr Zygo będzie chyba chodził kanałami po W-wie, jak jego rodzice w 44.
Le.
Na forum Legii pojawiła sie informacja, że kibice Pasów weszli na sektor a potem musieli go opuścić. A jeszcze później był podobno młyn za stadionem.
K.
a nie było przypadkiem flagi Stali przez chwile ??
Była przez chwilę ok. 20 min 1-szej połowy.
Flage Stali widziałem w tv przez jakis czas ale potem już jej nie było
No przeciez była taka sytuacja, że był w Krakowie mecz towarzyski z Legią - nie pamiętam z jakiej okazji - i władze Craxy wystosowały list, że im przykro, ale nie wpuszczą na stadion kibiców Legii. Pamiętam, bo się śmiałem z kolegi legionisty, ale nie byłem wtedy na meczu.
Tak czy owak, zamknijmy temat. Na pewno przyczyna była inna - biurokracja ITI.
był taki mecz gralismy na sniegu 0-0 wynik
[quote]Rzecznik prasowy Legii, Jacek Bendarz poinformował, że przed meczem nie działały karty chipowe kibiców Cracovii.[/quote]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)