Panowie...
Przeciez takich tematów na tym forum jest wiele. Co z tego że się ponapinamy skoro tak naprawde w PAsach na dzień dzisiejszy nie ma kto grać? Po meczu z Groclinem w Kędzierzynie, pisałem że nasza pomoc jest drugoligowa, to podniosły się krzyki, jakąz to mamy pakę... nie mamy .Arek Baran walczy,ale nie umie celnie podać piłki, Bojar jako skrzydłowy piłe nie dostaje więc schozi po nie do środka - a za niego nikt nie idze na skrzydło, Gizmo trzya poziom, podobnie Drumi, choć stać go na lepszą grę... Przytuła to żenada, podobnie jak Dudziński i Szczoczarz... A o Radwańskim i Basterku to jest już tu tyle że nie ma co pisać dalej. Po prostu u nas w trudnych momentach nikt nie bierze cięzaru gry na siebie stąd taka a nie inna pozycja w tabeli....
-
-
Legia - Cracovia 2:1 (1 : 1)
Wystawiając Bastera na obronie, trener robi mu większą krzywdę, niż sadzając go na ławce. Baster dziś, byłby lepszy na lewej pomocy od Nowaka, mającego kłopoty z motoryką, oraz od nadal nierozgarniętego Przytuły.
Takie moje zdanie.
ogladalem mecz w canal + dlamnie chłopaki pokazli się z najlepszej strony poczatek mieli kiepski ale puzniej naprawde zajebisty mecz
Graliśmy naprawdę dobrze, problem tylko w tym, że wynik jak zawsze!
Teraz dwa tygodnie przerwy. Dojdą do drużyny Citko i Świerczewski- musi być dobrze!
"Czy wygrywasz czy nie...."
jakieś postępy w grze niby są, ale dla mnie jednak "super"to Pasy nie zagrały...podobno z Górnikiem ma byc mecz na C+:)
stracone piłki, niecelne podania w srodku, 0000000000 zero pomysłu jak przedostac sie pod bramke Legii. Jedyny plus to piekna jedna akcja i bramka dla Cracovi.
Z tego co wiem mecz z Gornikiem ma byc na Kaluzy ;-)
wynika ,że WS jest na wylocie:
Wojciech Stawowy (trener Cracovii): W pierwszej kolejności chcę pogratulować Dariuszowi Kubickiemu i jego drużynie zwycięstwa. Myślę, że te 3 punkty były drużynie z Warszawy bardzo potrzebne, tak jak nam. Niestety oceniając przebieg gry, to nie zasłużyliśmy na porażkę. Myślę, że remis byłby wynikiem sprawiedliwym. Jednak trzeba oddać zwycięscom, że z okazji bramkowych jakie obie ekipy sobie stworzyły, to Legia była o jedną bramkę lepsza. Uważam również, że opuściło nas troszeczkę szczęście. W końcówce meczu piłka po uderzeniu Kazia Węgrzyna trafiła w poprzeczkę. Jednak nie jest to tłumaczenie. Jesteśmy po czwartym meczu ligowym i odnieśliśmy trzecią porażkę z rzędu. Teraz będą dwa tygodnie przerwy i będzie trzeba podjąć jakieś decyzje. Wracając do meczu to Cracovia prowadziła otwartą grę, a nie broniła tylko swej bramki stosując tzw. "obronę Częstochowy". Myślę, że mieliśmy nawet optyczną przewagę w drugiej połowie, ale tym się meczy nie wygrywa.
Dariusz Kubicki (trener Legii): Mecz miał taki przebieg jak sobie to zakładaliśmy. Liczyliśmy tu na kreatywną grę zespołu Cracovii. To ułatwiło nam wytworzenie sytuacji bramkowych. Cieszę się ogromnie ze zwycięstwa, bo drużyna grała pod ogromną presją. Dziś pokazaliśmy, że potrafimy grać zarówno pod obciążeniem psychicznym jak i fizycznym.
Autor: Fumen
caramba nie moge juz czytac Twoich postow nie tyczy sie to tylko tego
ciekawe czy Filipiakowi puszczę nerwy?jeśli WS zostanie (jestem za tym!)to mecz z Górnikiem będzie chyba dla niego być albo nie być.Ale ze zmianami to się nie popisał......
ja czekam na konferencje prasowa
jesli stawowy powie
"przegralismy z powodu prostych bledow"
a pozniej przed meczem z Gornikiem
"ta druzyna zgrywala sie 2 lata, nie mozna robic rewolucji bo rewolucje nic dobrego nie wnosza"
to sam stawowego zabije
po prostu dobrze gramy efektowne akcje robimy ale brak nam skutecznośc nie ma kto dobrze dokończyć tej akcji:-(
Król Maciuś - a potem sam zostaniesz trenerem.....i zyli długo i szczęśliwie pod Twoim panowaniem....
Jestem kibicem Legii i spróbuje odpowiedzieć Ci na pytanie czemu nie wpuścili waszych? A więc po raz kolejny policja pokazała że HWDP.Kilku z waszych weszła reszty nie chciała wpuścić j.....a policja.Podobno nie mieliście kasy w co nie wierzę.Nie wiem czy wasi to słyszeli ale cały stadion krzyczal''zostaw kibica......" wszyscy chcieli abyście weszli cokolwiek póżniej byśmy nie krzyczeli.
Uważam że ktoś z tym musi w końcu zrobić porządek nie może być tak że jedziecie prawie 400km i każą wam wracać.
a najwazniejsze ze 1 bramke zawalil olszewki z 4 metra strzelono mu bramke czy on jest przywiazany do tej bramki
grzes przeczytaj ! ogladnij dokładnie olszewski był zastawiany przez włodarczyka !
Olsza nie popisał sie przy obydwu bramkach.Przy pierwszej powinien wyjsc i przynajmniej wypiąstkowac.To jest żadne wytłumaczenie ze go Włodarczyk blokował.Po to tam stoi zeby go wypchnać.Gol nr 2- piła kopnięta zza połowy spada na 15 m . Na ligthcie ja powinien złapac.A on stoi na linii bramkowej. Polecam powtórke ligi + extra.Wszystko jest idealnie pokazane.Oczywiscie brawa dla Sławka za wyjęcie karnego.Ale powinien żyć na przedpolu.
Wielka szkoda bo mecz był zdecydowanie do zremisowania:(((((((( Ta poprzeczka Kazka w 90 min. to sie bedzie śnic po nocach:(((((
Panowie co jest do kur** ?? Zagralismy bardzo dobrze i lepiej niz z Odra... bedzie coraz lepiej wiec nie ma pierd*** Braklo nam troche szczescia ale tak bywa... gralismy z legia jak rowny z rownym i z tego nalezy sie cieszyc! gra jest dobra - wyniki przyjda same. bedzie dobrze
1) Obrona: Baster, Wegrzyn, Skrzynski, Radwanski (SIC!!!!!!!!!!)
2) 28725 podan do przeciwnika zamiast do swoich
3) Jak wyzej napisano - Olszewski chyba przywiazal sie do lini bramkowej (przypomnijcie sobie jak pieknie zdejmowal pilki bramkarz Odry! i to nie tylko na 5. metrze ale nawet na 11!) - obroncy chocby sie zesrali to wszystkich pilek gornych nie wylapia!!!!
Podsumowujac:
4) Legia gra straszną padakę (naprawde mozna ich bylo z palcem w tylku walnac dzis)
5) Ale nasi dzis zagrali jeszcze większą :(
Nie wiem jak mozna powiedziec ze nasi graja coraz lepiej! Ja widze coraz gorsza gre i bardzo mnie to smuci. Mecz z Gornikiem mysle wiele wyjasni. Przeciwnik wymagajacy i nieprzewidywalny, a wczesniej 2 tygodnie na trening...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)