:-)
-
-
Wspólny marsz działaczy i piłkarzy Cracovii i Wisły
wybaczcie za dygresje nie za duze nie za male lecz w sam raz:)
L.D.Z ściek to ty jesteś, ściek z krocza niewiadomo kogo :-)
Zaraz, zaraz. To już chyba było - marsz tolerancji kibiców Wisły i Cracovii zaatakowany przez rozwydrzonych pederastów. A może odwrotnie...
To tylko w ramach tolerancji religijnej....
[img]http://voy.voyeurweb.com/main/vof34/vs20040808-100792/20040808-100792-3.jpg[/img]
Mentny bardzo fajne zdjęcie ,natomiast zdjęcie Adama Akustyka to jest chyba z pochodu pierwszomajowego kiedy to sportowcy z różnych klubów idą
razem.Natomiast marsz przez Rynek działaczy Wisły i Cracovii nic nie da ,bo i tak po meczu będą zadymy!!!!
Pasy ponad wszystko!!!!!!
Róg Grodzkiej i Rynku, wczoraj wieczorem. Jakiś łysy palant leje dziewczynę na oczach dziesiątków ludzi. Bydlak jest od niej silniejszy więc go to podnieca. Widać kompletny tchórz skoro podnieca go bicie kobiet. Na szczęście parę osób reaguje i wybili mu to z glowy. Szkoda że niezbyt mocno. Po chwili łysy palant otrzepał się i rusza w marsz. Dziki okrzyk: Jude, Jude, Jude, Cracovia.. Turyści skonsternowani, nasi nie reagują bo znają już to bydło. Ludzie, co za wstyd! Kiedy to się skończy?! Takich ludzi trzeba odciąć od stadionów obojętnie z jakim klubem się utożsamiają! Przyznam że gdyby ktoś go wtedy zastrzelił nie żałowałbym śmiecia...
ręce opadają.......
Derby -radość i obawa jednocześnie. Cieszę się z tego, że gramy z Wisłą natomiast boję się, że ten mecz może zaszkodzić Cracovii. Marsz lub jakieś spotkanie jest dobrym pomysłem, bo zawodnicy i działacze powinni pokazać wszystkim, że są kolegami z boiska i będą rywalizować grając w piłkę a nie rozwalając stadiony. I powinni o to apelować do kibiców. Przykład jest przykładem. A czego się boję? Boję się tego, że to do sporej grupki naszych kibiców nie dociera. Boję, się, że ten mecz zamieni się w bijatykę, na której możemy więcej stracić -kary, zamknięcie stadionu, zszargana opinia itd. Mam już dość tych śpiewek o Wiśle na naszym stadionie. Nie wiem, co ktoś o tym myśli, ale za każdym razem ta śpiewka źle świadczy o nas. Kluby powinny coś robić, aby pokazać kibicom, że to tylko i aż piękny sport a wygrywa ten, kto lepszy na boisku. Pamiętacie o meczu z Hutnikiem? To był wstyd. I ja teraz też apeluję o to, aby zrobić wszystko, co w naszej mocy, aby to był sportowy pojedynek. Pamiętajcie, że jeżeli kibice Cracovii biorą udział w bijatykach - szkodzą tylko sobie i klubowi!
A to co napisał Bobik- tak tak, ręce opadają...
dolfuss na meczu raczej nic sie nie bedzie dzialo.. predzej poza nim
Król Macius Pierwszy - o tym też myślę. Nie ma wielkiego znaczenia czy będzie to na stadionie czy poza nim
Skąd tacy ludzie się biorą??? Moim zdaniem, ludzie którzy się "wyżywają" na inych, rozwalają np. stadiony itp. mieli bardzo ciężkie dzieciństwo, powiem więcej; większość wywydziło się z domów patologicznych, gdzie matka pije, ojceic pije, siedział w więzieniu itp. Takich ludzi trzeba od razu rostrzelać. Zgadzam się z tym co napisał Dolfuss. Przez właśnie takich oto pseudo fanów, dobrą opinie traci klub, płaci kary, zamyka stadiony itd.
Kiedyś oglądałem program "Pod napięciem" po meczu wisly z GKS Katowice. Był wywiad z kolesiem (co stracił oko, przez policję) w szpitalu, i pierdolił, że był spokojny, próbował tylko wyjść ze stadionu itp. Później pokazali materiał filmowy nakręcony przez policję. Ten koleś to pierwszy: brał śmietnik i jeb w policje, kamienie i jeb; po porstu wszystko co było pod ręką. Później ten redaktor Marcin Wrona się pytał komendanta głównego policji, "czy można byłoby zalegalizować ustawki między klubami. 10 na 10 niech idą w jakieś miejsce, niech tam się między sobą pozabijają". Może to byłoby dobre rozwiązanie dla większości "normalnych kibiców"- niech psychole idą się napierdalać, żeby później było spokojnie przed, w trakcie i po meczu...
Byłem teraz na pewnym meczyku pucharowym w Europie i mało co się nie popłakałem.
Goście z obcego kraju w ilości ok. 5 tys. przyjeżdżają do miasta gospodarzy - łażą po nim jak gdyby nigdy nic, zwiedzają centrum, chodzą po ulicach itd. są ich całe rodziny (nawet trzypokoleniowe). I nikt się ich nie czepia!
Pod stadionem mają przeznaczone dwie bramy wejściowe, ale to nie znaczy, że za tymi bramami czekają jakieś druty kolczaste - to po prostu ułatwienie do odnalezienia ich sektorów.
W czasie meczu jednak jacyś debile (którzy są wszędzie) od gości wiezają transparent wyzywający i to ostro klub gospodarzy. Reakcja natychmiastowa: wyzwiska od kobiet lekkich obyczajów i ich potomstwa i takie tam.
W Polsce to już byłaby przygrywka do walk ulicznych co najmniej - tym bardziej, że masa gości poprzyjeżdżała własnymi samochodami jak my do Staszowa i poparkowali wszędzie gdzie się praktycznie da.
A jednak nic... po meczu wielu gości wyległo dalej podziwiać uroki centrum by night a gospodarze dalej zachowali zdrowy rozsądek - nawet pod stadionem i jednych i drugich w tych samych knajpach widziałem.
Da się?
Da.
klaros - wrociles :) Zdjecia jakies masz? podeslij :)
fajna dyskusja, w innych tematach: nienawidzę wisły, wysadź kameleon, pozabijałbym wszystkich, a w tym temacie: kochajmy się, szanujmy, rozdwojenie jaźni?
Typ to tak jak u Ciebie... niby za gTSem, a ciagle o Cracovii prawisz....
no za gtsem nie jestem :)
Hej Typ, tu nie chodzi wcale o to byśmy się kochali, ale o to by kibicowanie nie przekroczyło rozsądnych ram. Przeciez nikt nie zmusza do zmiany barw klubowych, chodzi tylko o to By w mieście nie było zadymy, bo jedna zadyma i każą nam grać derby bez udziału publiczności np w Warszawie... A poza tym szacunek należy się dwum najstarszym istniejącym klubom w Polsce, zarówno od jednych jak i od drugich...
cholerka Typ, staralem sie naprawde, ale zawsze mi to "g" sie przylepi jak gTS pisze :)
to jest odruch poprostu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)