Anafly-krotko.Podpisuje sie tak bo Wisły jako klubu nie lubie.Mam powod,nie musze o nim mowic.Nie bluzgam od k...ew podpisuje sie ANTYGWIAZDA.Nie rozumiem natomiast co cie tak kole w oczy......
ANTYGWIAZDA
-
-
CZY ONI POGŁUPIELI...ZOSTAWIĆ MI STAWOWEGO W SPOKOJU :D
Miś bardzo dobry komentarz choć jestem zwolennikiem Stawowego to nie ma "swiętych krów" w Cracovii i takie opinie też są potrzebne.
Mnie osobiście Stawowy ostatnio zaskakuje nie konsekwęcją najpierw mówi że w Cracovii nikt nie jest pewny miejsca w drużynie i musi o nie co trening walczyć a poźniej mówi że nie czas na zmiany w składzie- to coś nie tak.Uważam że teraz w składzie za dużo jest "delikatnych" piłkarzy /Giza,Nowak,Szczoczarz,Radwański,Drumlak,Baster,Bania/ w I lidze trzeba trochę więcej zadzirności i bezwzględności jak to nam pokazał Rocki.Mamy przecież w sładzie troche twardych facetów /np.Makuch,Wiśnia,Wawrzyczek,Dudziński,/ i trzeba wyważyć tak sład że jak nie idzie gra techniczna to trzeba troche siły i zastraszenia.Narazie to gramy delikatnymi technicznymi chłopcami i wcale nie siejemy popłochu.
poza tematem:
fajna zecz zobaczyłem na stronce lecha:
baza kibiców z wyszukiwarka i numerami gg (fajna sprawa) - szkoda ze u nas tego niema ;-)
http://www.lech.poznan.pl/index.php?action=bazakibicow
np. to, że czytam, co piszesz: "wszyscy razem HEJ,HEJ CRACOVIA !!!!!!!!!ANTYGWIAZDA"
Jeśli napisałby to ktoś, kto jedynie 'zatrudnia' sie pisaniem o nienawiści do Wisły, nie zważyłabym na to, ale Ty piszesz o naszym Klubie w gamie biało-czerwonej, i nastrój dobry przypływa, dobrze człowiekowi sie na duszy robi.. a tu nagle antygwiazda, po prostu - zachęcam do zmiany podpisu.. i pozdrawiam..
anafly - zaraz mnie tutaj opiernicza ale sie zapytam przy okazji - znalazl sie?
nie :-((((((
ale mam dwóch nowych:-)
Prosze nie opierniczać Karolo..
Biore wszystko na siebie;)
P.S. Karolo i Tacy Dwaj - wyślę Wam fotki nowych niszczycieli:)))
skoro nie można Karolo...
anafly, opierniczam cię uprzejmie
;)
Zwolnić Stawowego? Czy ktoś zwariował? Przegrane są czymś, z czym trzeba się liczyć. Nie jesteśmy mistrzami `świata. Jeżeli ktoś myśli, że wejdziemy i będziemy wszystkich demolować to nic o piłce nie wie. Stawowy to fachowiec, który dobrze zestawił tych zawodników. Oni grają dla siebie, dla Cracovii i dla trenera. Działacze chcą zwolnić kogoś?. To takie nasze z Polski. Zwolnić, wywalić i rozwalić. Działacze zwolnili już Engela i rozwalili fachowo! reprezentację. Chcecie tak zrobić z Cracovią?! Ktoś napisał o tych przekleństwach na A i B. Powiem tylko tyle, że wstyd mi. Nie potrafią szanować nawet swojego zespołu. Sam uciszyłem jeszcze w II lidze kilku ujadających pajaców -specjalistów od trenerki i wszystkiego. Na dodatek niektórzy mają w d.... (sory - nerwy) zakaz wnoszenia alkoholu. Myślą, że są cwaniaczkami jak owiną piwo w gazetę. I drą tego ryja na Stawowego i zawodników. Wielcy fachowcy od wszystkiego. Ale mnie poniosło (sory za błędy, jeśli są, ale mam mało czasu).
Co się tyczy naszych słabych stron to bałem się tego i wiedzę, że jest mały problem. Nie sądzicie, że Węgrzyn ma problemy kondycyjne? Łato komuś tu przyszło powiedzieć o tym, że trzeba kupić obrońcę tylko ja mam pytanko. Czy przypadkiem nie kupiliśmy najlepszych, którzy byli na rynku transferowym?
ja proponuję zwolnić doradców Filipiaka ...
sam Prof jak wiadomo na piłce się nie zna a ludzie którymi się otacza to jest qurwa dramat ...
ale tak to jest jak sie komuś płaci ...
zawsze się powie to co płacacy chce usłyszeć ...
błędy Stawowego sa bardzo widoczne ...
począwszy od odpuszczania sparingów bo po co zgrywac rezerwowych skoro "zasłuzony" zespół jest ok , przez Skalnika Gracze którego uwazam za największe upokorzenie ostatniej "dziesieciolatki" na "przywiązaniu" do nazwisk bo taki Wisnia jestem pewny odebrał by ochotę na gre Rockiemu skończywszy ...
ale Jego zwolnienie w tej chwili zaowocowało by rozbiciem druzyny i tym samym zjazd po równi pochyłej ...
Myślę że pan Wojtek w dzisiejszym wywiadzie po męsku stawia sprawę. Oczywiście bez sensu jest wyrzucać trenera po 2-3 porażkach. Ale zła passa nie może trwać w nieskończoność. Zawodnicy powinni mieć świadomość że to oni a nie kibice czy działacze zwolnią trenera jeśli będą grać bez należytej koncentracji, woli walki, czekać aż piłkę odbierze kolega albo ktoś inny zdąży wrócić po nieudanej akcji. Ja na pewno dałbym Stawowemu co najmniej jedną pełną rundę kredytu zaufania chyba że przegrywaliby wszystko co się da, wtedy trzeba by potrząsnąć mocno drużyną. A zwolennikom zmian dedykuję pytanie.. Kto w zamian? Mikulski ? A moze macie jakieś asy w rękawie? Bo zwolnić żeby zapanowało bezkrólewie to najlepsza droga do II ligi..
A niektórym "doradcom" Profesora dałbym bez sądu wyrok w stylu amerykańskim. Zakaz zbliżania się na bliżej niż 100 metrów do Filipiaka..
Nug Gerath w sumie to cie rozumiem...bo ostatnio cos wszyscy sie wzieli za Stawowego...on jest tylko trenerem,on nie gra na boisku.Myśle że jak popracuje troche nad ustawieniem,zmieni cos bedziemy grac dobrze i wygramy jeszcze nie raz.Nie wożcie sie po nim chcial dobrze;)
Nug Gerath-pozdr;)
Wieczorek przegral 8 meczów i nadal jest trenerem... Dlaczego po 2 czy 3 a nawet 4 porazkach mamy zwolnic Stawowego? jesli tak sie stanie to niestety ale nie bedzie dobrze...
STAWOWY musi zostać !!!!!!!!! Przynajmniej do końca tej rundy. Po tem można go rozliczyć z wyników i wtedy ew. podziękować za współprace. Ja uważam, że Stawowy ma swoją koncepcję gry i konsekwentnie stara się ją realizować od dwóch lat. Tylko, że 1 liga to nie 3 ani 2. Tu potrzeba czasu żeby dostosować swój styl grania do innych drużyn. Styl Cracovii mimo porażek bardzo mi się podoba bo nie bronią się 90minut czekając na kontry. Wole taki mecz z Odrą przegrany 2:3 niż wygrany 1:0 po nudnej grze i golu z karnego. A przecież nie zawsze będziemy przegrywać - jak chłopcy mają swój dzień to potrafią wygrywać wysoko - patrz Zagłębie. Dlatego zwolnienie Stawowego po ew. porażce z Legią byłoby największą głupotą ze strony prezesów jaką można sobie wyobrazić. Ponad dwa lata pracy trenera poszłoby na marne. Oby do tego nie doszło. . . Śmiem nawet przypuszczać, że zwolnienie Stawowego może spowodować, że szybko wrócimy do 2 ligi:-((
Należy pozozstawić Stawowego na stanowisku pierwszego trenera, ponieważ zna drużynę bardzo dobrze, a jego ostatnie wypowiedzi świadczą, ze widzi mankamenty w grze drużyny. Miejmy tylko nadzieje, że w końcu odważy sie na roszady personalne. Bo chyba przywiązanie do nazwisk jest największą bolączką Stawa. Niekiedy posadzenie zawodnika na ławce na kilka meczy jest najlepszą terapią wstrzasową (vide odrodzenie Baniowego w II lidze).
A co do zwolenników nowego trenera Mikulskiego - nie znam Go osobiście, ale na podstawie jego dotychczasowych osiągnięć nie śmiem stwierdzić, iż jest jakimś genialnym szkoleniowcem, ponieważ do tej pory nie odnosił jakiś spektakularnych osiągnięć. Drużyny (poza Szczakowianką) pod jego kierownictwem grały przeciętnie lub były podejrzewane o nieczyste zachowanie działaczy xskupionych wokół nich, a i wyniki Szczakowianki w pierwszej rundzie poprzedniego sezonu były raczej pochodną zlekceważenia drużyny z -10 punktami. Na pewno trener Mikulski ma za sobą ciekawą piłkarska karierę (o Stawowym nie można tego powiedzieć), ale jeśli chodzi o kariere trenerską - to nie widzę tu przewagi byłego trenera Wawelu, Pogoni czy Szczakowianki...
Wniosek - trenerem Cracovii zostaje (przynajmniej do końca rundy) Wojciech Stawowy
Ja k...a nie rozumiem tego !!! Przyszedl do Cracovii W.Stawowy , zbudowal od podstaw ekipe ktora rok po roku awansowala z III do I ligi. Sprawil ze na mecze zaczelo przychodzic tysiace osob (takze rasowych psow) m.in. dlatego ze spodobala im sie gra Pasow - ofensywna ,widowiskowa i ambitna. Przez mysl nie przeszloby mi zeby powiedziec zle slowo na Trenera lub Pilkarzy po przegranym meczu z Odra. Wiem ile dla Nas zrobili w ostatnim czasie i wiem ze zrobia jeszcze wiecej bo w tej druzynie jest ogromny potencjal. Uwazam ze potrzeba chlopakom troche czasu i spokoju bo roznica miedzy III a I liga jest duza a gdy dojdzie do tego presja Nas Kibicow , dzialaczy ktorym gotuja sie glowy po kazdej straconej bramce to niestety dobrze nie bedzie. Przypomne tylko ze poczatki w II lidze tez mielismy ciezkie i jakby wtedy sluchac "znawcow" i "ekspertow" to kto wie czy bylibysmy teraz w I lidze. Panowie wiecej spokoju i szacunku dla ludzi ktorzy odwalaja kawal zajebistej roboty i ktorzy dali Nam wiele radosci w ostatnim czasie!
Początki rundy zawsze miał słabe, ale potem...
Wojtek Stawowy - zaufanie które procentuje!
Największym skarbem Cracovii jest Wojtek Stawowy. Kto tego jeszcze nie zrozumiał - niech postara się wytężyć swój umysł. Niech przyjdzie na trening - to zobaczy jak wygląda rzetelny warsztat trenera z klasą. Meczu z Odrą nie przegrał trener........ Gdybyśmy nawet przegrali (czego Boże nie daj z Ległą) to jeszcze nie powód do zwalniania trenera! Rozliczymy Go po jesiennych rozgrywkach. Ja wierzę bez reszty w Pana Wojtka!
Wojtek Stawowy - zaufanie które procentuje!
Proponuje żeby z sygnaturki Craco zrobić na Legie duży napis.
To dopiero byłałby , kobieta lekkich obyczajów, bzdura żeby zwalniać trenera po 4-5 porażkach....
Ja tylko powtórzę poraz wtóry że dopóki jesteśmy nad barażowym miejscem Wojtek powinien zostać......
A jeśli już chcą go zwolnić to dopiero po Górniczku Z.
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)