3:1 niestety dla Legii.
-
-
Legia Wa-wa - CRACOVIA typujemy wynik
4-0, nie ma co się łudzić
Ja optymistycznie stawiam 1:2
Popieram Lenina
Legia - Cracovia 0:1 (Szczoczarz 88')
legia slaba jak diabli, ale u siebie nie przegrywa.
jak strzelicie gola to ich wkurwicie i wygraja 3:1
bedzie 0:0
oni nie maja ataku, a pomoc to jakas farsa.
ale ta farsa gra 5 w srodku.
5 ligowych wyjadaczy - na 4 ligowych oseskow.
rozum mowi 5:0 - serce 6:0
:)))
zartuje.
0:0
Legia-CRACOVIA 1:2
PrOkOcIm NoWy
Legia-CRACOVIA 1:3
0:1 lub 1:1
Legia - CRACOVIA 0 : 2 !!!!!!!!!!!!!!
Sukcesem będzie jeśli uda się wam urwać cwe(L)ce jakiekolwiek punkty. Czego serdecznie życzę.
2:2 (do przerwy 1:2)
0-3 dla pasów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1:1
po PIĘKNYM strzale Drumlaka z 30 metrów po którym piłka odbiła się jeszcze od poprzeczki i wpadła do siatki... taki miałem sen...
ale później jeszcze śniło mi się, że wpadłem pod tranwaj, więc nie wiem czy w to wierzyć:/
niemniej jednak: 1:1
Wiadomość zmieniona (27-08-04 02:42)
Nagan, zycze Ci zebysmy nie zremisowali 1:1
hmmm... po wczorajszym meczu Legii w PUEFA nie widzę nic optymistycznego... Stawiam 3:1 dla Legii.
Legia powoli się odbudowuje. 3-1 dla Legii.
[b]Legia Warszawa - Cracovia, niedziela 16.00[/b]
Niedzielny pojedynek dwóch zasłużonych w historii polskiego futbolu drużyn, może zdecydować o dalszym losie obu trenerów. Po ostatnich spotkaniach zarówno pozycja Dariusza Kubickiego jak i Wojciecha Stawowego jest niepewna. Porażka w takim meczu prawdopodobnie będzie oznaczać dla jednego z nich utratę posady.
W obu zespołach panuje mobilizacja i ten fakt tylko dobrze wróży kibicom, którzy będą uważnie śledzić to spotkanie. Oprócz wielu emocji liczymy rzecz jasna na kilka bramek, a że potrafią je strzelać zarówno jedni jak i drudzy, to naszym zdaniem ten pojedynek zakończy się podziałem punktów.
Typ INTERIA.PL: X
Typ RMF FM: 1
[i]źródło: [b]interia.pl[/b][/i]
a ja zycze powodzenia pasiastym kolezankom! Rozjedzcie Legie jak najwyzej! Pozdro!
?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)