0-3 ...
-
-
Legia Wa-wa - CRACOVIA typujemy wynik
Stawiam na Cracovie wygra 0 - 1 po bramce Bani
0-0
TRUDNA SPRAWA - Legia wyjdzie podwójnie zmobilizowana po ostatnich meczach.I to ich zgubi - mysle że
Cracovia wygra
legia -Cracovia 0:2
ja stawiam w najlepszym wypadku 0:0
niestety to realna analiza... ale bardzo bym chciał by było 0:1 i bramka Węgrzyna w 88 minucie po rzucia rożnym :-))))
WolaKSC jeszcze nic obraxliwego nie napisali powiem nawet że Ci wyglądają na przyjaźnie nastawionych ;)
a co do samego wyniku to jak wierzyłem tak wierze
1-3 i się chłopaki przełamią uwierzą w siebie i lokomotywa się rozkręci !!!!
Gizmo , Bania (k) , Szczotka
w najlepszym wypadku 2-2
Wiadomość zmieniona (24-08-04 12:22)
3-1 dla Ległej
Powtarzam, chłopaki się postarają i będzie dobrze zobaczycie.A żeby napewno tak było, to namówię brata coby obstawił wygraną legii w STSie, a on zawsze przegrywa. Więcej jak pewne.
Damy rade !!! 1-2 a kto pograzy Legie w 89 min to tajemnica !! :-)
ja stawiam 2-0 dla mojej Legii
jaka jest najlepsza strona internetowa Cracovii
Czy to jest koncert życzeń czy tez typowanie wyniku.... :-)))
Serce mówi, że bedzie dobrze...
Rozsadek, że przegramy...
Kolega z Warszawy też widzę obstawia życzeniowo.
Najlepsza strona moim zdaniem to ta:
Wiadomość zmieniona (24-08-04 13:08)
Skoro prowadziliście równożedną walkę z Wodzisławiem, Skalnikiem to Legię ogracie na spokoju, aczkolwiek oberwujem właśnie wspaniałą formę tej ostatniej więc może uda jej się zremisować 0:0.
co do wyniku to mamy chyba dwie drużyny które nie są w dobrej formie
więc myśle że zdecyduje to kto bedzie gospodarzem, w najlepszym wypadku dla was może być remis 0-0 lub 1-1 ale mało to prawdopodobne
Ps. w pewnym sensie jestem sympatykiem waszego klubu cały poprzedni sezon mocno trzymałem kciuki zebyście weszli do I ligii teraz też wam dobrze życze ale oczywiście ważniejsza jest dla mnie Legia, pozdrawiam Wawy, do niedzieli
czy to jest najlepsza strona poświęcona Cracovii?
Panowie!!!Troche więcej wyobraźni!!!To jest wkońcu LEGIA WARSZWA,to nic,że mają problemy z cenami biletów,to nic,że sa w słabszej formie,ale to jest LEGIA,to nie słabeusz.Ja stawiam 3:1 dla Warszawki(chyba,że poczynione zostana zmiany w obronie,to może FuKSEM remis,ale nie sadze)
Z przykroscia stwierdzam,że LEgia nie jest dla nas równożędnym rywalem i niektóre wyniki typu 1-3 dla Cracovi,troche mnie śmieszą:(((((((--->to smutne
Stawiam 2:2 w czasie normalnym, dogrywka 0:0, w rzutach karnych wygra Cracovia
4-0 albo 5-0 dla ległej
3:1 dla Legii.
Nigdy nie trafiam w wyniki naszych meczy wyjazdowych,wiec mozna byc spokojnym:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)