Odpocznijmy od ostatnich porażek......
ja stawiam bardzo życzeniowo
2:2
-
-
Legia Wa-wa - CRACOVIA typujemy wynik
1-1 Drumlak :]
1-2 . bedziemy przegrywac ale wejdzie szczoczarz, strzeli na 1-1 a potem karny i strzal bani :)
2-2
Optymistyczne 1:2 (jak się legła nie pozbiera)
Pesymistyczne 2:2 (jak się legła pozbiera)
Zauważyliście,że w drużynach z którymi mamy grać zawsze przed naszym meczem się coś dzieje (odra - kary finansowe, legła - afera z kibicami i słabą postawą) i goście na nas się "specjalnie" mobilizują :D
1-1 Piotr Bania
1-2 wystarczy już tych porażek.
czyste wariactwo ale głos wewnętrzny podpowiada Legia - Cracovia 0:2 bedzie powtórka z Bełchatowa, drużynę Stawowego stać na to, a Legia gra kiepściutko..
0:1 lub 1:2
1:2
1:1
Będzie dobrze !
Jak psychicznie wytrzymają to będzie 1:2 dla Cracovii
Legia-Cracovia 5-2 (1-1)
Włodarczyk 21, 57 Saganowski 69 Magiera 50 Jarzębowski 71 - Bania 15, Węgrzyn 89
1-2
Legia - Cracovia 0-1 (0-0)
cracovia wygra albo remis patryk kazimierz
pewnie jestem szalony ale Ro Man wyjął mi to z ust.. jeszcze w sobotni smutny wieczór pocieszyłem się że w najbliższą niedzielę humor poprawi mi Legia - Cracovia 0:2...
Cracovia wygra 2-1 po bramkach Baniowego i Pawki
0:5 - i Kubicki wylatuje z Legii....
;))))))))))))))))
Chyba powariowaliście....
co najwyżej 1:3
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)