Po niezbędnych korektach w składzie (obrona, może i Olszewski powinien trochę odpocząć?) Cracovia powinna wygrać jeszcze niejeden ligowy mecz!
Wiadomość zmieniona (23-08-04 08:56)
-
-
Czy nas stać na lepszego bramkarza?
Był do ściągnięcia Banaszyński z Polkowic ale zbytnio nasi działacze się tym nie zainteresowali.A trzeba było to zrobić bo Olszewski miałby wielką konkurencje na swojej pozycji.Nic nie ujmuje Cabajowi ale jakoś nie mam przekonania do tego piłkarza.Jak narazie I-liga to dla niego zbyt wysokie progi.
Heh ja z wami się nie zgadzam Olszewski wcale nie jest taki do kitu żeby go zmieniać a Cabaj poprostu sam muwi za siebie rezerwowy to obrona wina a nie bramkaż:D:D:D:D:D:D
Sądze, że jeszcze jest szansa kogoś zaangażować, bo przecież "grzeją ławę" bardzo dobrzy bramkarze np. Malarz ...........
pewnie że olszewski nie jest do kitu po takich błedach w obronie to mało kto takie piłki wyciaga a przypomne sytułacje sam na sam
Olszewski przy braku konkurencji znacznie obnizył poziom.Już nie jest tym samym zawodnikiem co w 2 lidze .W 2 lidze kilka meczy nam sam wygrał -teraz broni preciętnie beż błysku .Potrzebny nam na wczoraj konkurent dla niego bo cabaj to żaden bramkarz przy najmniej na tę chwile.
Panowie, porównajcie sobie grę na przedpolu naszego bramkarza i "rezerwowego" Odry Pawełka. O czym tu rozmowa? Olszewski na przedpolu jest zerowy!!!!!!!!! Ponadto mam obawy co do fachowiści trenera bramkarzy Pana W.
kurwa ludzie opamietajcie sie SLAWEK OLSZEWKI jest BARDZO DOBRYM bramkarzem w meczu z odra bronil niezle przeciez wyciagnal sam na sam i pare innych a przy golach nie mial najmniejszych szans
Olszewski faktycznie troche slabiej gra niz w II lidze, a Cabaj nie wiem bo za czesto nie grywa ale mysle ze mozna by mu dac szanse kto wie moze jeszcze bedzie z niego drugi Dudek, a i Olszewski wtedy zobaczy że musi się poprawić jak chce być numerem 1. Moze nie z legia ale ja bym dał szanse Cabajowi.
Jesteście pojebani, najlepiej wymieńcie cały skład, albo zmieńcie sobie barwy na wiślackie tam wygrywają cały czas. Olszewski po raz pierwszy pokazał swoją klase na wyjeździe na RKSie takie 100% akcje jakie bronił to żaden inny bramkarz by tego nie obronił. CHWDZrzędom
Hmm, z Radomskiem .... a kiedy to było? ;-))
Kolego Pastor, kiedy był mecz z Radomskiem, teraz to lepiej wspomnieć nieszczęśliwe interwencje w Łęcznej no i w sobotę. Olszewskiemu brakuje zupełnie wyczucia w grze na przedpolu /patrz gra Pawełka/, ponadto dobry ligowy bramkarz coś musi w meczu wybronić ekstra. Uważam że trzeci bramkarz, by się przydał, póki co dałbym szansę Cabajowi.
Faktycznie Olszewski miewa coraz częściej wpadki ale też wybronił ze dwie setki w ostatnim meczu i jednak jest zdecydowanie pewniejszy od Cabaja. Pamiętam grzecznościowy choć bardzo nerwowy (mimo pewnego wyniku) występ tego ostatniego w rewanżu z Polkowicami. Więc może szansa szansą ale na Boga nie w meczu z Legią! A tak naprawdę Olszewskiemu najlepiej zrobiłaby konkurencja z prawdziwego zdarzenia, póki co ma chyba zbyt pewne miejsce w składzie i może stąd czasami ten brak koncentracji?
a co złego jest w bramkarzu, ja bym się zaczał przyczepiać do obrony...Fakt, może dać szanse młodszym.
Ja wcale nie mówie że Olszewski jest złym bramkarzem.Ale rzeczywiście jego poziom się cały czas zaniża a to przez brak konkurencji!Nie ma tego błysku który prezentował w II lidze.I jak widze nie tylko ja tak myśle.Bo taka jest prawda.
Do Pastora:
Człowieku zastanów sie najpierw zanim coś napiszesz.Twoje słowa "zmieńcie sobie barwy na wiślackie tam wygrywają cały czas" dla mnie są po prostu śmieszne.Czy tutaj ktos powiedział że odwraca sie od Cracovii bo przegrywa?Tutaj wszyscy ROZMYŚLAJĄ o tym jak dla Cracovii mogłoby być lepiej.Więc następnym razem wyluzuj i zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz!!!
Olszewski nie jest może najsilniejszym ogniwem zespołu, ale i nie jest najsłabszym, które nadawałoby się natychmiast do wymiany. Trzeba spokojnie szukać bramkarza z perspektywą gry w Cracovii od przyszłego sezonu.
Rzeczywiście trochę szkoda Banaszyńskiego. A może właśnie on za rok?
dziuby, przecież na Odrze wybronił extra dwie setki
Co Wy gadacie??????Olszewski jest SŁABY????hehehe,chyba niektórym wam sie poprzestawiało troche w głowach(niektórym),przeciez wybronił setke ,a mogło być 2-4.
Który bramkarz wyciągnie tak mocna piłke,to chyba było na 2-3 w długi róg,po bardzo mocnym dośrodkowaniu???Żaden!!!
Wychodził pewnie do piłek,miał moce Chwyty,noo może raz sie pomylił,jak dał sie ograc i była pusta bramka.ALe Olszewski naprawde nie jest SŁABY
Pastor zgoda wybronił przy 2:3 jedną sytuację, drugiej nie pamiętam lecz to naprawdę nie zmienia mojej oceny. Kurna przecież od tego jest żeby coś wybronił. Proponuję żebyś się zastanowił i odpowiedział sobie czy jesteś pewien Olszewskiego i czy obecnie jest w takiej dyspozycji, żeby polegać na nim jak na Zawiszy. Ja do niego nie mam niestety obecnie takiego zaufania. Nie rozumiem dlaczego tak boicie się koledzy żeby Cabaj stanął w bramce w meczu z Legią, to kiedy ma się sprawdzać? Pawełka wpuścili w Odrze na mecz z nami i wygrał im mecz!!!
Wiadomość zmieniona (23-08-04 13:20)
Kochani, naprawdę nigdy nie widzieliście dobrego bramkarza? Ja widziałem kilkudzięsięciu, ale nie ma wśród nich Olszewskiego! Owszem, Sławek jest dobry, ale tylko wtedy, gdy nie ma strzałów na naszą bramkę ......... Albo jesteście zaślepieni, albo ......... tu sama rodzinka zainteresowanego się wpisuje ;-)) /przepraszam - żartowałem/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)