...i tego tak naprawde zabrakło;-)
Ciekawe gdzie sie tatarzyn podły zawieruszył???????????
Nie ma się co dziwić ,że w plecy.
Musze przyznać ,że mecz przy światłach , lądujące spadochrony, dopingujące wszystkie trybuny, wywarło na mnie wspaniałe wrażenie.
Byłem dumny z tego ile dało się zrobić w naszym Klubie i na stadionie i na trybunach przez te ostatnie 2-a lata.
...a wynik - niech to szlag trafi - nie powinniśmy tego przegrać. Grali naprawdę dobrze do 30 minuty i potem coś się zacieło... Coś jest nie tak.
Pamiętajmy jednak jak Lech męczył się w 1 lidze po awansie a potem jednak zaskoczyło Kolejarzowi!
Najważniejsze jednak to szybko znaleść Lajkonika!
-
-
Brakło tylko LAJKONIKA!!!
icek ma święta racja.
trzeba zrobic wzmocnienie na pozycji maskotki klubowej! to nie moze sie powtorzyc!! ;-)
bla bla bla
Kablo, co z Lajkonikiem? Czyzbyś się Zwierzynieckiego przestraszył?
Mnie też zabrakło Lajkonika. Zbyt szybko przywiązuję się do symboli ...........
Acha zapomniałem dodać ,że odnowione "CRACOVIA PANY" cudownie prezentowało sie w blasku reflektorów.
Czy wyscie calkiem powariowali na tym forum lajkonik jest chyba najbardziej wiejska maskotka w polsce
jesli chcecie maskotki zrobmy sobe smiesznego szewczyka dratewke
byle nie byl nazbyt powazny (jest legenda i jest zart)
Widzę, że nie tylko Zwierzynieckiemu Lajkonik przeszkadza. Chłopcy ormowcy z GTS też się już toczą pianę.
Lajkonik musi być, super pomysł, wypalił i wszystkim się spodobał.
To jest prawdziwy symbol Krakowa.
W następnym meczu będzie na 100%
branta-mnie osobiście się niepodoba lajkonik...........
Stadion stoi na dzielnicy Zwierzyniec musi być Lajkonik zawsze !!!
mnie sie podoba bo przynosi szczescie
ps. post nr 200 :)
hehe lajkonik smieszny ale ma swoj urok
trzeba wprowadzić zakazy i .... nakazy stadionowe:
mam znajomego, rzadko chodzi, ale jak juz przyjdzie to kiche gramy!
ZAKAZ STADIONOWY
mam znajomą, rzadko chodzi, ale jak juz przyjdzie wygrywamy w cuglach!
NAKAZ STADIONOWY
;)))
i nie ma ze boli! ;-)
Synu chodze na pasy od 80 roku zanim kogos obrazisz to sie moze zastanow naleze raczej do milych ludzi ale czasaem o tym zapominam
Zull, czy znaki przestankowe Cię bolą? Ja byłem na pasach wczesniej...i co z tego?
21 dni później
a Lajkonika dalej nie ma i dalej tracimy punkty w meczach co powinny byc wygrane...
jednym słowem Cracovii brakuje "Ik"
napastn[b]IK[/b]
rzeczn[b]IK[/b]
Lajkon[b]IK[/b]
pomocn[b]IK[/b] (nie, nie, nie, to ostatnie to okrutny żart;)
Jedna "Ika" (hokejowa) nie da rady załatwić wszystkiego :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)