Mis jest po prostu Albinem Mikulskim w.w.o
-
-
Jest o.k.
Yankes i maaciek potwierdzacie tylko moje zdanie o was :)).
[i]Stawowy - zaufanie które procentuje[/i]
Nadmiar procentow szkodzi
A ty potwierdzasz Nasze zdnie o Tobie ;0
A dupa tam ! Poczekam jeszcze 2 mecze i oddam swój karnet "B" na licytacje, zaczne od 1 zł. A całość zysku z licytacji przeznacze dla "samozwańczego" prezesa, żeby zakupił jakiego napastnika. Bo takowego na meczu nie zauważyłem.
QQQQQrrrrrrrr....... sorry ale musiałem się jakość rozładować
Dobże że jade teraz w bieszczady, ani nawet radia nie załącze, bo od jakiegoś czasu tylko patrze na Moje Pasy w necie, już chyba wpadłem w nałóg. A mecz z cwe(L)ami obejże w jakieś knajpce z C+
Mis było tyle spotkań ze Stawowym jestes taki dzielny czemu wtedy nie powiedziałes Jemu co o nim sądzisz po prostu z mostu np. Ty szarlatanie czemu k.u.r.w.a tak męczysz Cracovie i wprowadzasz ją do II a potem do I ligi no czemu, ja byłem taki odważny przyszedłem na spotkanie z nim i wtedy na III lidze zapytałem dlaczego wstawiasz Ankowskiego oraz jak to moze byc ze graja do dupy w rundzie wiosennej itd. myslsz ze Pierwszy Szarlatan Cracovii zignorował mnie nie potraktował mnie poważnie udzielił odpowiedzi i powiedział ze bedzie lepiej i było ,zaprosił na trenningi no w ogóle był super a ja byłem niemiły i w dodatku troche pijany.Więc idz do niego i pogadaj udowodnij ze sie myli a nie siej tu pierdól bo tacy jak ty umieja atakowac tylko z ukrycia za nic nieznaczacym nickiem.
c.l.i.s. odkupie od Ciebie ten karnet podaj gdzie i kiedy po normalnej cenie i dam go tej osobie która jest go warta.Bo ja twego postu nie rozumiem
Wiadomość zmieniona (23-08-04 21:42)
Gdzie sie podział ten KUREWSKI OPTYMIZM ? DWA MECZE W LIDZE NIE MOGĄ ZMIENIĆ (NIEPOWINNY ZMIENIĆ) wiary piłkarzy oraz kibiców w sukces .Napewno jeszvcze w tym sezonie będziemiy mieli kwaśne miny nie raz i nie dwa razy ale chyba jest jasne że się utrzymamy .KURWA obecnie jest bardzo mało drużyn które w tak szybkim czasie przeskoczyły na najwyższy poziom rozgrywek w tak imponującym stylu jak PASY. Nie wiem dokładnie ale nawet Groclin z takim kasiastym prezesem zaraz po awansie nie zrobił kariery w I lidze . A Pasy będą silne już na koniec tego sezonu . Jeszcze coś na poprawienie chumoru - już w tą niedzielę piłkarze Cracovi zapiszą wielkimi zgłoskami(cyframi) księgę największych niespodzianek w historii I ligi , Legia jest tak słaba olądałem mecz z Zagłębiem że czwórke im powinni włożyć ..... Gdzie ten OPTYMIZM i gdzie ta EUFORIA z przed 2 tyg !!!!!! ;))))
Miś, Twoja nienawiść do Stawowego jest większa niż Rzymian do Jezusa.
Co to jest przegranie 3 meczy, czy nawet 9 pod rząd? Tylko ci, którzy nie znają się na futbolu wołają o prędkie zmiany trenerów. Ci, którzy myślą racjonalnie, działają wolniej, z rozmysłem, poczekają nawet nie rundę ale cały sezon i wtedy ewentualnie podejmują decyzje personalne.
Polskim problemem jest to, że do piłki wchodzą ludzie o mentalności kupców - nowobogackich menedżerów - którzy każdą złotówkę chcą w najkrótszym czasie pomnożyć przez 100 albo jeszcze przez 1000 a jak się da to przez 10000.
I liczą - ten zawodnik kosztował nas tyle a tyle, to jak strzeli od razu ileś tam goli ( koniecznie w pierwszych meczach po kupnie) to jego wartość wzrośnie i na koniec sezonu mamy w kieszeni tyle a tyle, przynajmniej teoretycznie.
Czyli - kasa wydana - efekt musi być, najlepiej zaraz.
Piłka to jest delikatna materia - oparta na materiale ludzkim, który jest ułomny.
Kto tego nie wie niech inwestuje w biały proszek albo w burdele bo to, jak pokazuje praktyka najlepszy biznes.
Miś, możesz mieć swoje zdanie o trenerze , i ja to oczywiście szanuję. Szanuję nawet to, że jesteś w tej materii konsekwentny i zdania nie zmieniasz.
Ale nie znaczy to, że masz rację.
Dotychczasowe działania osób związanych z "Pasami" pokazują kto tak naprawdę, w długim dystansie robi dobrą robotę a kto może być dla Cracovii zagrożeniem. Fakty mówią za siebie a z faktami, jako dżentelmeni nie będziemy chyba polemizować.
Liczę na Twój obiektywizm i brak zacietrzewienia oraz na spojrzenie z dalekiej , pasiastej perspektywy.
bo Miś to taki nasz Kato tylko w temacie naszego trenera ;-)
"Ceterum censeo Carthaginem esse delendam!"
a ja wolę takie mecze jak z Odrą, niż pieprzone smutne męczone bezbarwne mecze jakie w przeszłości zdarzyło mi się oglądać na prawie pustym stadionie w przeszłości... i wybaczcie mi nie mogę poddać się suchej analizie popełnionych w tym meczu błędów, bo serce pasiaka mi mówi, że np w najbliższym czasie pykniemy L, a potem będzie tyle pięknych zwycięstw, że wystarczy żeby zamieszać w tej lidze. Patrząc w miarę chłodnym okiem to momentami gramy naprawdę fajną piłkę i nie ukrywam, że irytują mnie ostre słowa krytyki pod adresem trenera i nie dlatego, żebym chciał dyskutować czy trener jest dobry czy nie...ale dlatego, że ta krytyka pojawia się zawsze w trudnych momentach( niby logiczne, bo są wtedy argumenty), ale dlatego że moim zdaniem jest ona niewyważona. Otóż klub zainwestował kiedyś w trenera bez nazwiska, trenera który zadeklarował, że coś z zespołem stworzy... i k...a stworzył.... nie chcę się powtarzać o sukcesach kolejnych awansów....Być może na sukcesy w ekstraklasie jest to zbytr mało, ale na jakiej podstawie odbierać mu szansę teraz po dwóch porażkach???( Szacunek dla wiedzy i znajomości Pasiackiej historii natomiast nie zgadzam się z notoryczną krytyką Trenera i niestety arogancji niektórych forumowiczów)
tomruk,Swieta racja!(zeby nie powiedziec:blogoslawiona)
A swoją drogą PASY pod wodzą Stawowego przypominają mi trochę reprezentację Szkocji. Widowiskowa gra, zawodnicy sercem z drużyną wypruwają żyły, kibice kochają ich czy wygrywają czy przegrywają. Wolę to niż żałosne 0:0 po antyfootballu. W końcu gra się dla kibiców a oni kochają walkę i bramki. Tyle tylko że trzeba pracować nad tym żeby wpadała co najmniej o jedna więcej dla nas! A że czasem trafi się jakaś porażka to i trudno. To takie małe memento żeby pamiętać że piękny football wymaga pracy, pracy, pracy...
RESPECT!! Zajebiste porównanie z S.F.A. Team!! Zawsze kibicowałem Szkotom, a to co pokazali na Euro96, zwłaszcza w meczu ze Szwajcarią to POTĘGA ! Atak non stop przez 90min i wielki, j....y NIEFART! Mam jednak nadzieję, NIE, jestem pewien, że my ostatecznie będziemy mieć więcej szczęścia i koniec końców wyższą pozycję w futbolu niż Szkoci!!
Say OKEY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)