Szczerze powiedziawszy spodziewalem sie lepszego dopingu, za malo ludzi za oszczednie spiewalo. Lokomotywa i "Nic nam nie zrobi nikt" wyszly super, szkoda ze tak malo lokomotywy bylo. "coscie tak cicho, wy kurwy coscie tak cicho" to mozna sobie na legie zaspiewac a nie na Oderke. Od pijanych prosze sie odwalic, ja wczoraj ledwie na nogach stalem, mimo wszystko bylem stuprocentowo kulturalny, nawet jak uslyszalem ze sedziuje zyro. Nawet lepiej ze bylem pijany, bo na trzezwego to bym wygarnal ze stadionu ten kindergang ktory siedzial rzad podemna i pierwszy zacza spiewac "kurwy" na Oderke.
-
-
I ligowi fani Cracovii?
Doping był naprawdę głośny. No i oczywiścuie jakiś idiota rzucił zapalniczka na murawę z sektora C. Piłkarz Odryy oczywiści podał ją sędziemu, och będzie kara:(.
fen, ale sedzia odrzucil, moze sie rozplynie po kosciach.
Sedzia bal sie zeby w rylo od pilkarzy Odry nie dostac, a nie, ze cos lecialo.
Poza tym wspolczuje temu co rzucil, centralnie sprzed kamery systemu monitoringu... :)
Rysiek zaczynasz mnie wkurwiać, kto ci rzucał coś na boisko, z młyna były wyrzune na tor spalone już race i wulkany, że by nie służyły właśnie do rzucania na murawe, na łuku w tym miejscu nikomu nie przeszkadzały i kary za to nie ma prawa być.
I zejdź z chuliganki, bo dzięki niej czujesz się bezpiecznie na stadionie czy na wyjeździe chuligani zawsze byli i będą czy ci się to podoba czy nie.
chuligani to nie wizytówka klubu! wierze ze profesor z wami sobie poradzi.... i wkrótce znikniecie z naszego stadionu... he
Ryszard - pliss - daj sobie na wstrzymanie....
Ryszard - zapewniam cie ze ci ktorzy robili bydlo na tym meczu, czy na innych meczach jeszcze w drugiej lidze nie nalezeli do chuliganow.
Chłopcy odkąd przenieśliscie się na łuk znowu mogę spokojnie ogladac mecz
doping na B wraca do jakiegos cywilizowanego poziomu a jak sie komus nie podobaja pijani goscie niech zamieni stadion na kulko rozancowe. Gdyby jeszcze ktos byl tak uprzejmy i kopna w dupe swistaka moze mielibysmy doping na calym stadionie na poziomie I ligi
Tylko ludzie źle wychowani mają obowiązek byź zawsze dobrze wychowani
rysiek skąd ty się urwałeś, dostaniesz po ryju od wiślaka to sobie nagle przypomnisz o chuliganach, to między innymi oni ratowali Cracovie na Basztowej i walczyli za nasz klub - wkuj sobie to na pamięć!!!
pastor tak walczyli wasi hoolsi na basztowej że samochody i wystawy w sklepach były rozbijane hehe
Chyba pora, abym zabral glos...;-)
Od zawsze! siedze na trybunie nizszej - teraz nazywa sie sektorem C,czyli VIPy wzdluz linii srodka boiska patrza mi prosto w oczy;-)
I z dopingiem zawsze bylo tak: kiedy mlyn byl przede mna i lekko na lewo (naturalna tzw. IIga strona) wszytsko szlo doskonale! Kazda przyspiewka szla na maxa z obu stron! (Jedyny mankament to obecnosc dziadkow po mojej stronie i zwlaszcza z poczatku meczu problem z ich poderwaniem do spiewu - ale z tym zawsze sobie radzilismy)...
Wczoraj bylo ciezko, bo mlyn jest na luku (przestal byc dls nas naturalna II-ga strona) i co najgorsze - czesto zaglusza spiew z sektora B oraz z naszego C...
Panowie - jest jedno wyjscie z tej sytuacji: jesli doping ma byc skoordynowany i dobrze slyszany (niesc i podrywac prawie caly stadion) to musi byc grupa "oddelegowana" na setor C. Musi byc lacznosc z mlynem i Swistakiem (teraz bardzo slabo Go widzimy) i 3ba intonowac non-stop przyspiewki na sektorze C.
Wydaje mi sie to jedynym rozwiazaniem, bo inaczej nasi emeryci i dostojni rodzice z dziecmi zagluszani przez Was i blizsza Wam strone sektora B zwyczajnie traca checi...;-)
PS. o tym, ze doping jest najwazniejszy w ciezkich chwilach (np. strata bramki) juz nie bede wspominal... Odra nam gola, a kibice PASOw zamiast do boju - padali na siedzenia tylkami...
Ale nie ma sie co martwic - teraz 3ba tylko pokazac na Lazienkowskiej, ze BYLISMY, JESTESMY i BEDZIEMY! Czekam w Wawie na Was juz od poniedzialku... Do zobaczenia;-) BEDZIE DOBRZE!
Piotrek - PASY-Dabie, PASY Warszawa-Ochota
"Odra nam gola, a kibice PASOw zamiast do boju - padali na siedzenia tylkami..."
Czegos takiego nie bylo!
Bylo natomiast "Wisla to stara...."
Zenada....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)