Ale niech nas pobudzają do dopingu tak jak to robili kibice szczakowianki :))
-
-
Czy zorganizowana grupa SYMPATYKÓW Odry zjawi sie na meczu?
sa potrzebni zeby fala sie nie urywala :)
JAKO KIBIC ODRY WODZISLAW INFORMUJE WAS ZE NA TYM MECZU ZJAWIĄ SIE KIBICE ODRY!!!mYSLE ZE ZAPREZENTUJECIE SIE Z DOBREJ STRONY ULTRAS
supcio, mobilizujcie nas!
doping będzie zaqrfisty...
i PASY wygrają, mimo fatalnej pogody (sic!)
bedzie słoneczko ;) bo tak jest zazwyczaj ;) looz
a znając życie to znajdą się jakieś małolaty co po nich pojad ą :-(
obym się mylił
Fajnie by było żeby ktoś wkońcu "odkurzył" sektor gości. Ostatnimi czasy zdarzało się to bardzo rzadko :)))
drukers swieta racja.. najebani kolesie rzucali bluzgi na wszystkicg gosci w tej rundzie
baa nawet na polkowice pomimo ze wygrywalismy z nimi 4:0..
mam nadzieje ze nie beda mieli okazji tym razem
Ja się pojawię niezawodnie. Poznacie mnie po długim prochowcu z podniesionym kołnierzem, czarnych okularach, kapeluszu nasuniętym na czolo i cygarze w ustach.
Do soboty.
Geopijatyk
Tylko (to do Kibiców Oderki) nie zróbcie takiego obciachu, jak na meczu z Wisłą i nie przyjedźcie na drugą polowę meczu. Trzeba byc cały mecz ze swoją drużyną, a częśc artystyczno - rozrywkowa ma się odbyć po meczu, a nie w trakcie. Ja już z wami nigdy nie pojadę, bo stałem jak ciul przed stadionem Legii i zobaczyłem druga połowę maczu z Wisłą, zamiast caly. Ja nie mam nic przeciw ustawkom, imprezom, pijatykom i innym takim. Ale prawdziwego kibica poznaje się po tym, że najpierw zobaczy CAŁY mecz, a reszta potem. Wstydźcie się.
Jarek M. (profesorek)
heh lepiej żeby był spokój bo w niedziele jade do Wodzisławia i niechciałbum wracać na "kapciu" :-)
nie no myśle ze dojedziemy na czas!!!!!!!!!!i bedzie super meczyk
jak dla kogo ... nie wiem czy chciałoby mi się z wodzisławia przyjeżdzać zeby zobaczyc kleske swojej druzyny :/ chyba ze chcecie ogladnac najlepszych kibicow w Polsce to owszem zapraszamy
santo a byles w lecznej ? a jak byles to co zalowales kasy jak przegralismy , glupio gadasz pozdro !
No mks trzymam was za słowo, ja dojadę pociągiem z Gliwic. Wiesz chyba kim jestem?
Jarek
no ale my jechalismy tam z nadzieja :) a oni ?
"wy którzy tu przybyliście żegnajcie sie z nadzieją" :)
przeciez żartuje sobie ;)
kazdy ma jakas nadzieje no nie ?! :) oni tez maja pewnie ale coz nadzieja matka glupich ! pozdro
no tak ale zawsze jest sie za swą drużyną i jedzie się z myśla o wygranej., a druga strona to pokazac sie na wyjeżdzie
Odra to jest potęga!
Jarek
Na meczu sie napewno pojawimy tak jak juz to pisali moi poprzednicy!!
A TAK POZA TYM CO SĄDZICIE O KIBICACH ODRY??Jakie macie o nas zdanie ??
Wiadomość zmieniona (20-08-04 00:00)
a co mamy sądzić ?
Popiszemy sobie o tym w sobote późnym wieczorkiem :)
ja o kibicahc odry mysle tak: ultras przecietne, doping przecietny, ale jest was za malo zeby pokazac cos super, ale szacunek ze jezdzicie i ze macie odwage do nas zawitac ... UJRZYCIE NAJLEPSZY DOPING W POLSCE ( po lechu)
Chciałem się dowiedzieć jak to jest? Pani na Wielickiej zapewniała mnie że bez chipa niepojade na żadny wyjazd bo mnie nie wpuszczą, a z tego co widze czytając forum Odry to oni bezproblemów jadą bez chipów noto jak to w końcu jest??
dla inf od 4 kolejki maja obowiazywaxc c,ipy p.s a nie mowilem wyrabiac...aczkolwiek jeszcze sami jeszcze nie mamy..pozdro
Acha myślałem że od 3 ;) dzieki za info :)
To sie okaże w sobote, ale jestem za tym żeby przyjechało ich jak najwiecej - bedzie lepsze widowisko.
TAK PRZYJEŻDZAJĄ 2 AAUTOKARY KIBICÓW ODRY.
źródło:
Trzeba ich przyjąć z szacunkiem.Transmisja z meczu będzie na Canal+ , żeby
wszyscy kibice w Polsce widzieli ,że potrafimy kulturalnie traktować kibiców
przyjezdnej drużyny, a poza tym jest to pierwszy mecz Pasów przy sztucznym świetle w ekstraklasie ,oraz w historii długoletniej klubu.
Wkrótce Pasy liderem Ekstraklasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niestety w C+ jest tylko retransmisja....
Witam,
Tak jak pisali poprzednicy, realnie prognozując, powinniśmy sie pojawić w liczbie około 100 fanów niebiesko-czerwonych. Zamówione są 2 autokary, być może będzie 3 (w co ja osobiście wątpie), ale jak to mówią w sporcie nigdy nic nie wiadomo :)
Ja mam przed sobą juz 2 bilety (ciekawy wzór) na jutrzejszy mecz i jutro z bracholem wyruszamy na miejmy nadzieje, jeden z ciekawszych meczów tej rundy granych przez Odrę. Obysmy sie tylko nie spoźnili, bo nie daruję organizatorom wyjazdu. :)
Do jutra, niech wygra lepszy (tzn. nie strzelcie nam za dużo - jesteśmy ostatnio w cieniutkiej formie...)
I jeszcze jedno - chyba też ważne - oby pogoda nie zepsuła widowiska.
Wiadomość zmieniona (20-08-04 16:36)
Myślę że nasi rzucą się na was jak na świerze mięso, a co się z tego urodzi to zobaczmy....
...byle nie Gorzyce;)
Puk,puk,puk.
Odpukalem;)
a więc mecz jusz dzis!!!!!!!!wróciłem szybko z dyskotei zeby się dobrze wyspac..... TYLKO ODRA MKS.niech wygra lepszy
czyli..My ..(skromnośc jest....-....ale wiara to podstawa)!!!
Do fanow Odry : pogoda sie nie martwcie, starzy gorale mowia ze deszcz przejdzie do 19 ;)
łoby panocku łoby bo ino descyk mnie wdupco tak ze hej
przybywajcie CZEKAMY !
Craco patrząc na wczorajszy trening tez mam takie wrażenie
dla niekumatych na treningu wczoraj cwiczyli pressing
no i pojawili się, przywieźli flagi, dopingowali swoją drużynę, i... doczekali się pierwszego zwycięstwa od 8 kolejek... gratulacje.
oczywiście wypowiedź Dema...
Wiadomość zmieniona (21-08-04 23:13)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)